Krzysiek_W Napisano 27 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2013 Gratuluję super wygranych. A skoro konkurs tak się fajnie przyczynia do dbania o buty, to mam pomysł na przyszły konkurs: relacja z renowacji, odnawiania zniszczonych butów. Oczywiście za pomocą środków z multirenowacja czyli zgłaszasz się na sponsora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 27 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2013 Dzięki. Słusznie. Nie pomyślałem o tym. Zróbmy zatem tak jak napisałeś. Suma wszystkich skoków Polaków w niedzielnym konkursie z obu serii Suma punktów, metrów czy o co chodzi? Przy sumie skoków to mocno ograniczone, każdy zawodnik odda 1 lub 2 skoki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 27 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2013 Suma metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 27 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2013 I 0,5m zaokrąglone w gorę? Jeśli tak, to chyba wszystko już jasne hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 27 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2013 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 27 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2013 Fundujesz nagrody ? czyli zgłaszasz się na sponsora ? Jak wygram w ToTka To był pomysł na przyszłość na następny budżet reklamowo-promocyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 28 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2013 Pomysły na przyszłość mile widziane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 29 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Czy wszystko się zgadza? Kamil Stoch (124 + 130) Klemens Murańka (142 + 122) Jan Ziobro (127 + 123) Krzysztof Biegun (123 + 120) Piotr Żyła (121 + 123) Maciej Kot (122 + 121) SUMA: 1498 Pomyłki? Sprzeciw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 (...) długości najdłuższego polskiego skoku na 90% będzie to coś w okolicy 115-135 metrów (...) Wszyscy Polacy zmierzyli się z zadaniem, jakie im postawiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 1498? Stosując teraz tajemną logikę liczenia dysfunkcjonalnego należy odjąć od drugiej liczbę pierwszą, a od czwartej trzecią. Otrzymane cyfry połączone w jedną liczbę dają zwycięzcę. 4-1=3 8-9=9 39 NIESAMOWITA HISTORIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 30 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 A mi wyszło 58 - tkowalcz Jakiś lepszy matematyk potwierdzi, czy damy się wykręcić Miszy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Abstrahując od mojego żartu, jak to obliczyłeś? Jeśli tak, jak myślę, to coś mi się nie zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 30 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Gdzieś się walnąłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Myślałem, że liczyłeś inaczej, także moje wątpliwości niepotrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Tak samo mi wyszło.1498/72= ~20.820 * 72 = 14401498-1440 = 58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Gratuluję zwycięzcy! ps Misza i znowu nam nie wyszło, wygramy następnym razem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 30 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Również gratuluję Wygrana została właśnie dostarczona zwycięzcy na priv. Dziękuję wszystkim za udział. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Panowie, ta operacja nazywa się suma metrów modulo liczba osób, czyli zwykła reszta z dzielenia. Tak na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Dziękuję organizatorom za ciekawy konkurs i nagrodę. Gratuluję uczestnikom i zwycięzcom, którzy włożyli dużo pracy w swoje zgłoszenia. Ja swoją wygraną zawdzięczam jedynie naszym skoczkom oraz operacji modulo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi