saphir.pl Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 (edytowane) [KONKURS] Mirror Shine & Saphir Spontaniczny konkurs zainspirowany wpisem i fotką Prezesa MINI-REGULAMIN: Terminy: Konkurs trwa od dziś do końca niedzieli 22.12.2013 (godzina 0:00) i do tego terminu można zamieszczać swoje zgłoszenia. W ciągu 3 dni od zakończenia zostaną oficjalnie ogłoszeni zwycięzcy. Zasady: Każdy z uczestników może zamieścić maksymalnie 2 posty konkursowe zgodne z tematem konkursu. Mogą to być fotki, filmy, tutoriale, opisy ... ogranicza Was tylko wyobraźnia. Mile widziane prace, które w przyszłości będą stanowiły materiał poglądowy dla mniej doświadczonych Forumowiczów. Zwycięzców wyłaniamy na podstawie punktów reputacji przydzielonych przez Forumowiczów dla poszczególnych postów. W przypadku remisu, organizator wyłania zwycięzcę Nagrody: Ustalenia końcowe: Forumowicze, którzy zadeklarowali się do udziału w konkursie (trzymamy za słowo) damiance arsen Denior MCsel kreatywny Krzysiek_W constantin eye_lip adam100 pirat Oczywiście dziesięciu "DJ'ów" rozkręca imprezę, a Wszystkich bardzo serdecznie zapraszamy do zabawy i walki o nagrody Tradycyjnie podkreślam, że konkurs ma formę zabawy i nie należy rywalizacji traktować zbyt poważnie. Regulamin pisany na kolanie, więc zastrzegam sobie prawo do małych poprawek w przypadku sytuacji, których nie przewidziałem. Osoby zbyt poważnie podchodzące do zagadnienia proszone są o luz lub powstrzymanie się od udziału. Dziękuję i zapraszam do zabawy! Edit 14.12.2013: Dodatkowa nagroda motywacyjna dla głosujących (klikających w strzałki reputacji) - Bon zakupowy na 40 PLN do multirenowacja.pl - bon zostanie rozlosowany po zakończeniu konkursu. Biorący udział w konkursie wyrażają zgodę na ich wykorzystanie w celach marketingowych (jeżeli ktoś nie wyraża zgody, proszę o info - uszanujemy to) Po zakończeniu konkursu (22.12.2013 godzina 0:00) przez 48h będzie jeszcze można głosować - na 3-ci dzień ogłaszamy wyniki. Edytowane 14 Grudzień 2013 przez saphir.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Cześć - jeśli można dołączyć do zabawy to zgłaszam uczestnictwo:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 8 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Jak najbardziej Nie trzeba zgłaszać. Pozostaje zamieszczać swoje prace w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Ja bym tylko zawnioskował do regulaminu dodać zapis, że buty na których "zawodnik" "startuje" nie mogą być lakierkami (lakierowana skóra) No i brak składu sędziowskiego pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 8 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Ja bym tylko zawnioskował do regulaminu dodać zapis, że buty na których "zawodnik" "startuje" nie mogą być lakierkami (lakierowana skóra) To się rozumie samo przez się, ale jakby ktoś miał wątpliwości to post Damiana właśnie stał się aneksem do Regulaminu No i brak składu sędziowskiego Czy wobec tego zapisu jest konieczny? Zwycięzców wyłaniamy na podstawie punktów reputacji przydzielonych przez Forumowiczów dla poszczególnych postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam100 Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Rozkręcam zabawę Zgłoszenie nr 1. Świąteczne. Mam nadzieję, że nie naginam zasad konkursu dwoma zdjęciami. pozdrawiam. PS: w nocnych warunkch oświetleniowych nie udało się nic więcej wycisnąć ze zdjęć. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 9 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Kolor marynarki rozpoznawalny, więc jest dobrze Zasad nie nadginasz ... nie ma specjalnie ograniczeń, co do ilości fotek. Ograniczenie dotyczy ilości postów - max 2 w konkursie na Forumowicza. Także masz jeszcze jedno podejście Dzięki za mocny start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 Jak powiedziałem tak zrobiłem Przygotowania do pracy... I efekty 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2013 O ile zrobienie lustra to sama przyjemność , to zrobienie wyraźnego zdjęcia za pomocą zwykłego aparatu fotograficznego to koszmar. Niemniej jednak, zgodnie z danym słowem, wczoraj polerka, dzisiaj fotki. Kolor butów to dzieło mistrzów ze Stargardu Szczecińskiego EDIT: Dodałem drugie zdjęcie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 12 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2013 Są buźki, jest dobrze Dzięki za udział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 Coś cicho w temacie, nikt nic nie wrzuca więc moja druga, regulaminowa propozycja. 1.Początek 2.Półmetek (lewy gotowy) 3.Finisz 4. edyta-zdjęcia wizerunkowe usunięte dziękuję za uwagę i serdecznie pozdrawiam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 Wspaniała sceneria i świetna robota. IMO pierwsze zdj. z walizką w tle są tak dobre, że te z twarzą zbyteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 13 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 Walizka pełna skarbów i zgromadzony arsenał robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 Krzysiek to chyba jakiś skok na dealera Saphira zrobił? jeżeli ktoś chciałby odpowiedzieć bardziej spektakularną scenografią to nie widzę innej opcji niż udanie się do naszego "arsenału" kremów i past przechowywanych na potrzeby WR i WI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 Tak jakoś wyszło samo raz potrzebny był brąz, raz czarny, raz koniak, raz beż, granat, zielony, szary itp., jak brałem wosk to przydałby się krem w tych kolorach, a jak trzeba było to renomat, renowator, tintury, odsalacze, nanoprotektory i tłuszcze, próbniki kolorów... Przy próbach malowania w wojskowe barwy doszło jeszcze "kilka" w/w, sam nawet nie wiem co jeszcze jest w drugim dnie walizki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 A ja naiwny myślałem, że mam duży "arsenał" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kreatywny Napisano 14 Grudzień 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2013 Obiecałem i wrzucam fotki. Tak jak mówi Krzysiek. Lustro to pikuś w porównaniu ze zrobieniem dobrego zdjęcia zwykłą cyfrówką. Mam nadzieję że nie przesadziłem z ilością zdjęć Jak się uda, w tygodniu zamieszczę drugą propozycję. Pozdrawiam i życzę miłej zabawy 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 14 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2013 Ostatecznie fajnie te fotki wyszły Też mam z tym często problem. Ktoś pisał, że warto lepiej doświetlić obiekt odbijany w lustrze. Będę próbował przy kolejnej okazji Dzięki za konkursowe zgłoszenie! Edit: Przypominam, że punktami reputacji wyłaniamy zwycięzców. Zatem "Oglądaczy" proszę o kliknięcia w zielone strzałki po prawej i oddawanie głosów na swoich faworytów. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 14 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2013 Mały Update do regulaminu: Dodatkowa nagroda motywacyjna dla głosujących (klikających w strzałki reputacji) - Bon zakupowy na 40 PLN do multirenowacja.pl - bon zostanie rozlosowany po zakończeniu konkursu. Biorący udział w konkursie wyrażają zgodę na ich wykorzystanie w celach marketingowych (jeżeli ktoś nie wyraża zgody, proszę o info - uszanujemy to) Po zakończeniu konkursu (22.12.2013 godzina 0:00) przez 48h będzie jeszcze można głosować - na 3-ci dzień ogłaszamy wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 15 Grudzień 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Moje zgłoszenie w postaci mini tutoriala 1. Oczyszczenie butów szczotką. 2. Nałożenie kremu Saphir na bawełnianą szmatkę. 3. Rozprowadzenie kremu na skórze 4. Rozprowadzenie kremu na krawędzi podeszwy. 5. Po kilkunastu minutach praca szczotką, wstępna polerka, lepsze rozprowadzenie kremu. 6. Użycie wosku Saphir (używam na całej powierzchni cholewki), odczekanie godziny lub całej nocy jak mam czas, jak nie mam to i 15 minut dobre 7. Kolejna wstępna polerka szczotką i pierwsze próby mieszanki pasty z kroplą wody naprzemiennie. 8. Z racji że nie lubię przesadnego lustra krok powtarzam kilka razy i przystępuje do polerki syntetyczną szmatką, są osoby co preferują pończochę. 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 15 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Super tutorial, świetne fotki! Cieszę się, że materiał konkursowy będzie przy okazji stanowił wartość edukacyjną. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Arsen, rewelacyjne zdjęcia (tak patrzę na moje i Twoje - nie, lepiej nie patrzę ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. emen Napisano 16 Grudzień 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2013 Jakiś czas temu miałem pierwszego posta w powitalni. A teraz z ukrycia podrzucam moje próby mirror shine do oceny 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 17 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2013 Małe podsumowanie na półmetku. Nieśmiało przypominam, że pozostało 5 dni. Ekipa tradycyjnie czeka na ostatni dzwonek Z zadeklarowanych uczestników wyzwanie zaliczyli Koledzy spatynowani na zielono damiance arsen Denior MCsel kreatywny Krzysiek_W constantin eye_lip adam100 pirat 50/50 Także jeszcze co najmniej 5 ciekawych realizacji nas czeka. Mam również cichą nadzieję, że pojawi się kolejna grupa uczestników z poza listy, a wśród nich być może Czarny Koń imprezy, który pomysłem i realizacją zaskoczy wszystkich Zapraszam do zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 17 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2013 ...deklaruję zamieszczenie moich 'wypocin' najpóźniej w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi