Krzysiek_W Napisano 14 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2015 Skalpel, super to zapięcie, świetnie się prezentuje. Mam dwie stare torby gdzie w podobnym stylu jest zapięcie i zdecydowanie dodają im smaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 14 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2015 @ Krzysiek: pierwsze z tych zapięć jest oryginalne, w drugim nie widzę nic nietypowego. @ Darek: a Ty ten zamek widziałeś, jeśli można spytać, tylko na zdjęciu, czy na żywo też?... Zastanawia mnie, czy takie porządne zamki na kluczyk jak w dwóch ostatnich teczkach dają się otworzyć np. spinką do włosów albo małym nożykiem (nie będąc McGyverem), czy faktycznie ten kluczyk to więcej niż tylko symbol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 15 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2015 @swordfishtrombone - Przy tak krótkim bębnie zamka nie ma zbyt wielkiej możliwości komplikacji, więc obawiam się, że agrafka wystarczy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 15 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2015 Szczerze mówiąc nie próbowałem tego robić Kolega Koval może mieć sporo racji. Z tym, że mechanizm w tym okrągłym zamku jest znacznie "grubszy" trzeba zrobić w skórze wielką dziurę żeby wszedł do z środka. Ten który zamontowalem teraz, to tam mechanizm mieści się w obudowie zamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 15 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2015 @swordfischtrombone na żywo niestety nie widziałem. Józek takie rzeczy wymyśla. http://marcellinobriefcase.com/2014/09/22/the-only-combination-lock-that-dials-like-a-clock/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xwhyz Napisano 15 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2015 Skalpel, możesz zdradzić skąd pozyskujesz skórę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 15 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2015 Z garbarni. .. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 28 Listopad 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 Ja mam fajrant na dziś, a Wy? 1 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 29 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2015 Jak już odpoczniesz to wstawiaj więcej zdjęć tego cuda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 29 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2015 Będą na pewno, ale chyba już nie w moim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 13 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 A u mnie gruuubo i to bardzo. Przy okazji zapraszam na mój w końcu założony fanpage https://www.facebook.com/niestrojleatherworks 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 Ale to nie do takiego fotela, jaki budował grany przez Clooney'a bohater filmu Tajne przez poufne? (nie mogę wkleić zdjęcia, bo skończyłoby się to banem) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 Też mi się tak skojarzyło. Niedawno byłem w takim praskim muzeum. Hippiki. Powiedzmy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 18 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2015 Idzie nowe... PRZEPIĘKNA włoska skóra, roślinnie garbowana, z bardzo dobrze wykończoną mizdrą. Plastyczna, i mięsista, grubości 2,2mm. Ładne tonalne przejścia koloru. Coś jak "musem calf". 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 18 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2015 A u mnie gruuubo i to bardzo. Przy okazji zapraszam na mój w końcu założony fanpage https://www.facebook.com/niestrojleatherworks Cudne siodlo! Jezdzilbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 18 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2015 Beny23 bardziej skakał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 18 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2015 Takie tam, z zaskoczenia 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 18 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2015 @Skalpel - widzę, że masz już dopracowany swój flagowy produkt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 18 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2015 Powiem szczerze, że to styl w którym czuję się najlepiej, do tej pory go szukałem, błądziłem, próbowałem wszystkiego. Ta skóra, ta technika... w to mi graj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 18 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2015 I to widać - jest świetnie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 19 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2015 Mam nadzieję, że rychło będziesz miał okazję zrobić podobną teczkę. A nawet dwie lub trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2015 Mam wrażenie, że ostatnimi czasy kolega Skalpel głównie tym się zajmuje; dwie, trzy więcej - żaden problem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 19 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2015 Darek piękna jest ta teczka!!! Rezerwuję miejsce w kolejce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 19 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2015 Pan tu nie stał Właśnie, Mistrzu, chcemy się przypomnieć, że my czekamy:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 19 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2015 Kapitalnie się prezentuje, uczta dla oka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi