waski Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 Chłopie, masz dar, zakładaj bloga i wychodź ze swoimi umiejętnościami na świat! 2 Cytuj
Wrotas Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 English Bridle Leather robi wrazenie!!!! Cytuj
johnie Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 piękna teczka! Mam pytanie - czy miałeś do czynienia ze skórą Bridle Shoulder od Sedgwick? Jest dużo tańsza od kruponu i jestem ciekawy różnicy. Przymierzam się już od jakiegoś czasu do zakupu tej skórki na teczkę. Zrobiłem sobie już jakiś czas temu jedną w polskiego karku, ale teraz chciałbym spróbować materiału z trochę wyższej półki i fabrycznie barwionego (jednak Bridle Butt/Back to niestety sporo ponad założony budżet) Cytuj
Skalpel Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 To jest bridle shoulder od sedgwicka. Moim zdaniem różni się tylko tym od kruponu (poza większą gestoscia i jeszcze większą sztywności tegoż kruponu) ze ma bardziej widoczne jarzma, co zresztą jest naturalne biorąc pod uwagę, że to kark. Na zdjęciu, na froncie po prawej stronie, jak człowiek wytęży bardziej wzrok to może dostrzec właśnie jarzmo. Zresztą kark po kruponie jest najbardziej wartościową częścią skóry. Problem jest jego wymiar. Drugi raz tak dużej 42/15/33 teczki nie podjąłbym się zrobić z karku. No way! Można dostać zawału przy wykrawaniu. 1 Cytuj
johnie Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 Darku, dziękuję za odpowiedź i cenne wskazówki. Skóra w tej teczce wygląda świetnie, także jak tylko znajdzie się trochę wolnego czasu i funduszy to będę działał. Pozdrawiam Cytuj
Skalpel Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 Życzę powodzenia i koniecznie pochwal się efektami! Cytuj
zw1920 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 Darku, torba rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
Skalpel Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 Work hard, play hard! Nie ma lipy. Lecę z następnym projektem. Zakochani w australian nut. Naprawdę nie myślałem, że stanie się on ulubieńcem publiczności 1 7 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 Tylko koniecznie wklejaj tyle samo (albo i więcej) zdjęć co przy poprzednim Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 Już widzę zarys. To jest Australian Nut czy Dark Havana? Cytuj
arsen Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 Darku, piękne "żelastwo", o skórę nie ma co się martwić, jest w najlepszych rękach Cytuj
Skalpel Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 Dzięki postaram się wklejać zdjęcia jednak nie mam takiej ręki jak arsen. to jest Australian nut. Żelastwo to odlewy mosiężne wiec posłuży ze dwa pokolenia. W razie czego to mój wnuk wymieni to gratis 1 1 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 postaram się wklejać zdjęcia jednak nie mam takiej ręki jak arsen. to może podjedziemy z Arsenem do Ciebie na sesję zdjęciową? 1 Cytuj
Skalpel Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 to może podjedziemy z Arsenem do Ciebie na sesję zdjęciową? Lubię Wyborową Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 Lubię Wyborową Akurat ze względu że współpracuję z pernod ricard mam tego trochę tylko ja nie pijący... więc jak Ty będziesz gasił "pragnienie" ja sobie pomacam Twoje wyroby Cytuj
maciato Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2015 W razie czego to mój wnuk wymieni to gratis Najlepszy i najbardziej przekonujący slogan reklamowy jaki słyszałem . Biorę w ciemno! 1 2 Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2015 "They'll fight over it when you're dead". 1 Cytuj
Skalpel Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2015 Taki mały spam. Jak wygląda porównanie polskiego blanku po pół roku użytkowania. Jeden pasek nowy, drugi tak jak mówiłem. Oraz kilka innych pasków nowopowstałych. 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta 14 Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 co to za fajka?! Cytuj
Skalpel Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 Nic specjalnego. Jakiś masowy wrzosiec. Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 Prawdopodobnie Mr. Bróg 24. Ładna, w sam raz na zdjęcie. No i świetnie pasuje do torby. Cytuj
Skalpel Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 Co powiecie na takie zapięcie do teczki? (Wklejam tu, bo nie wiem czy mogę w dziale dotyczącej eleganckiej torby wg nowego regulaminu? ) 7 Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 Bardzo ładne. Rzekłbym: steampunkowe. To bliska mi estetyka. Domyślam się, że dwie obrotowe tarcze w środku muszą być ustawione w odpowiednich pozycjach, żeby zamek dał się otworzyć? Cytuj
Skalpel Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 Coś w ten deseń. To zamek szyfrowy. Steampunkowy klimat wydaje mi się tworzy efekt antykowanego mosiądzu. Zdecydowanie lepiej wyglądałby mosiądz polerowany. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi