Dario Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Czy w Waszych TK wisi taki płaszczyk Ralpha? Niedawno taki wisiał sobie w Gdańsku, ale już go nie ma. Cytuj
NieMy Opublikowano 11 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2024 Tikej w Blue City 1 1 Cytuj
kormox Opublikowano 30 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2025 Rzadko widywana marka w TK. Cytuj
tryhp3 Opublikowano 1 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2025 W tym tygodniu w Bonarce widziałem buty Brunello Cucinelli i Santioni. Też wcześniej nie widziałem. Cytuj
kormox Opublikowano 21 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2025 Ostatnio pokazały się plecione paski Anderson’s po stówce za sztukę. Cena przedinflacyjna, okazja ? 1 Cytuj
rumcajs43 Opublikowano 21 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2025 Odradzam te paski - po ok 2 latach w pasku tej firmy ni z gruszki ni z pietruszki rozleciała się klamra. Na szczecie wtedy ten pasek kosztował w TK tylko 60zł. Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 21 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2025 31 minut temu, rumcajs43 napisał: Odradzam te paski - po ok 2 latach w pasku tej firmy ni z gruszki ni z pietruszki rozleciała się klamra. Na szczecie wtedy ten pasek kosztował w TK tylko 60zł. A ja polecam , btw dziwna sprawa z klamrą , ale.... miałem mały problem z ich paskiem kupionym właśnie w Tikeju i mimo to że kupiłem go w outlecie producent przysłał mi nowy pasek / zapłaciłem tylko za przesyłkę / wg mnie CS na najwyższym poziomie . 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi