Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Hip hip, hura!!!

Dzisiaj dostałem dwie zamówione koszule 16-ego marca 2017 roku, po 13 miesiącach zamówienie zostało zrealizowano. 

Generalnie jakość koszul na poziomie jak sprzed całej zadymy z Panem Jankiem. Nie jestem przekonany,  czy dokładnie dostałem 

ten wzór/kolor , który zamawiałem (w przypadku jednej koszuli nie jestem pewien, sporo czasu minęło), inicjały miały być drukowaną czcionką, 

a nie pisaną oraz w białej koszuli guziki błękitne, a nie białe. 

Sama jakość ok. 

Ja jestem na czysto z Bernheim. 

EDIT: Sprawdziłem zamówienie i kolor koszuli się zgadza. Jednak to wina starego Niemca - Alzheimera. 

Edytowane przez slaw
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Godzinę temu, mr.vintage napisał:

Od ponad roku pojawiają się na tym forum opinie jednoznacznie wskazujące, że firma z tego wątku to podmiot od którego trzeba się trzymać jak najdalej. Czemu więc zdecydowałeś się na "duuuże zamówienie"?

Patrząc na ilość postów piszących w tym wątku osób podejrzewam, że większość z nich zamawiała przed przeczytaniem czegokolwiek na forum... a gdy z odbiorem zamówienia pojawiły się problemy - zaczęły szukać informacji o firmie w internecie i dopiero wtedy trafiały na forum i na ten temat.  

Opublikowano

Zamowienie pierwsze bylo 1 sztuka, na czas i uszyta bardzo dobrze, dlatego decyzja o duzym zamowieniu, nie było zadnych podejrzen o "lipę", a po wygooglowaniu firmy nie wyskakiwały krytyczne opinie...nie przyszlo mi do głowy, że to się tak zmienilo przez rok...

Opublikowano

Założyłem konto specjalnie, żeby podzielić się swoją opinią. Cóż - negatywnych komentarzy było sporo i zastanawiałem się, czy zdecydować się na zakup. Jednak ciekawa oferta, w dobrej cenie sprawiła, że zaryzykowałem...

W pewnym momencie myślałem, że pożałuję decyzji, bo zamówienie składałem na początku tego roku a koszul nie było dłuuuuugo. Były też problemy z kontaktem, jednak ostatecznie kilka dni temu dostałem koszule :)

Jakość świetna. Zakup ostatecznie mogę podsumować w prosty sposób:

- Terminy kiepskie

- Produkt genialny

Czy zdecyduję się na kolejne zakupy? Pewnie tak, jednak poczekam chwilę aż ogarną w firmie organizację ;)

Opublikowano

Dla mnie takie traktowanie klienta, że się nie odbiera telefonow i nie odpisuje na maile obracając jego gotowką jest nieakceptowalne! nie będę czekać na koszule rok, czy więcej, zamierzam iśc z tym do prawnika, bo już mi się sprzykrzyło cale to czekanie. Kpina!