fitipaldis Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 Przepraszam ale jakis czas bylem niedostepny. Oczywiscie temat nadal aktualny. Podsyłajcie na maila na jaka kwote opiewajaj wasze zamowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 (edytowane) Hip hip, hura!!! Dzisiaj dostałem dwie zamówione koszule 16-ego marca 2017 roku, po 13 miesiącach zamówienie zostało zrealizowano. Generalnie jakość koszul na poziomie jak sprzed całej zadymy z Panem Jankiem. Nie jestem przekonany, czy dokładnie dostałem ten wzór/kolor , który zamawiałem (w przypadku jednej koszuli nie jestem pewien, sporo czasu minęło), inicjały miały być drukowaną czcionką, a nie pisaną oraz w białej koszuli guziki błękitne, a nie białe. Sama jakość ok. Ja jestem na czysto z Bernheim. EDIT: Sprawdziłem zamówienie i kolor koszuli się zgadza. Jednak to wina starego Niemca - Alzheimera. Edytowane 13 Kwiecień 2018 przez slaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 21 minut temu, slaw napisał: ...oraz w białej koszuli guziki błękitne, a nie białe. Jeszcze podziękujesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 2 minuty temu, maciato napisał: Jeszcze podziękujesz Może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eli77 Napisano 16 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2018 Witam, czy ktoś nadal czeka na koszule? Zamowiliśmy na początku roku, mialy byc w marcu, pan Janek nie odbiera telefonu...to bylo duuuże zamowienie😫 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 16 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2018 Od ponad roku pojawiają się na tym forum opinie jednoznacznie wskazujące, że firma z tego wątku to podmiot od którego trzeba się trzymać jak najdalej. Czemu więc zdecydowałeś się na "duuuże zamówienie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 16 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2018 Godzinę temu, mr.vintage napisał: Od ponad roku pojawiają się na tym forum opinie jednoznacznie wskazujące, że firma z tego wątku to podmiot od którego trzeba się trzymać jak najdalej. Czemu więc zdecydowałeś się na "duuuże zamówienie"? Patrząc na ilość postów piszących w tym wątku osób podejrzewam, że większość z nich zamawiała przed przeczytaniem czegokolwiek na forum... a gdy z odbiorem zamówienia pojawiły się problemy - zaczęły szukać informacji o firmie w internecie i dopiero wtedy trafiały na forum i na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eli77 Napisano 16 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2018 Zamowienie pierwsze bylo 1 sztuka, na czas i uszyta bardzo dobrze, dlatego decyzja o duzym zamowieniu, nie było zadnych podejrzen o "lipę", a po wygooglowaniu firmy nie wyskakiwały krytyczne opinie...nie przyszlo mi do głowy, że to się tak zmienilo przez rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuleret Napisano 22 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2018 Założyłem konto specjalnie, żeby podzielić się swoją opinią. Cóż - negatywnych komentarzy było sporo i zastanawiałem się, czy zdecydować się na zakup. Jednak ciekawa oferta, w dobrej cenie sprawiła, że zaryzykowałem... W pewnym momencie myślałem, że pożałuję decyzji, bo zamówienie składałem na początku tego roku a koszul nie było dłuuuuugo. Były też problemy z kontaktem, jednak ostatecznie kilka dni temu dostałem koszule Jakość świetna. Zakup ostatecznie mogę podsumować w prosty sposób: - Terminy kiepskie - Produkt genialny Czy zdecyduję się na kolejne zakupy? Pewnie tak, jednak poczekam chwilę aż ogarną w firmie organizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 23 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2018 Przybliżysz ten genialny efekt w odpowiednim wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eli77 Napisano 28 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2018 Dla mnie takie traktowanie klienta, że się nie odbiera telefonow i nie odpisuje na maile obracając jego gotowką jest nieakceptowalne! nie będę czekać na koszule rok, czy więcej, zamierzam iśc z tym do prawnika, bo już mi się sprzykrzyło cale to czekanie. Kpina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi