Dan Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Ma ktoś taki wzór w ofercie wśród młodych mistrzów w Wawie? Hm. Szczerze, to mam nadzieję, że nikt akurat takiego wzoru nie ma . Cytuj
Dan Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Szczerze, to chyba w niedzielę można spać dłużej. Przy okazji pochwal się swoimi realizacjami odeskiej szkoły szycia (SŻ), włoskim sznytem (Zaremba) czy niepraktykowanym, ręcznym szyciem całego garnituru na miarę z oferty PK. Z tym spaniem to przekażę domownikom . Dzięki Możliwe, że rozczaruję Cię, ale niestety nie mam nic z włoskim sznytem, więc nie będę mógł poprosić o obiektywną ocenę :). Ten płaszcz mi się po prostu nie podoba, co nie oznacza, że nie szanuję tej pracowni krawieckiej. Może na żywo lepiej wygląda... Cytuj
PawelS Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Szanowni Panowie, wlasciciele garniturow szytych u Turbasy, Czy istnieje jakakolwiek szansa na zobaczenie, ktoregos z waszych zamowien ? Moge sie oczywiscie mylic, znam wasze forum tylko od 48h (za to w duzym stopniu spedzonych na jego odkrywaniu), ale takowych zdjec na forum nie ma. Pozwalam sobie o nie poprosic, poniewaz chcialbym zamowic u Pana Turbasy garnitur na slub i bardzo chcialbym zobaczyc jak wygladaja jego garnitury zanim sie na to zdecyduje. A przy okazji, lacze wyrazy szacunku dla wszystkich osob ktore tworza to forum i ktorym udalo sie zebrac tak wiele i tak wartosciowej wiedzy ! Cytuj
pirat Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Jedyna znana mi osoba posiadająca garnitury od Turbasy jest poza forum. Cytuj
PawelS Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Jedyna znana mi osoba posiadająca garnitury od Turbasy jest poza forum. Czyli bedzie ciezko... W internecie chyba tez nie da sie nic konkretnego znalezc ? Poza powracajacymi watkami paru egzemplarzy od Turbasy mam wrazenie, ze ciezko jest dotrzec do konkretnych realizacji... Cytuj
HEMI Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2014 Sam zastanawiałem się nad zamówieniem garnituru na ślub, ale ostatecznie z uwagi na ograniczenia czasowe (brak okazji na poprawkę) zdecydowałem się na RTW poddane przeróbką. Mądrość głosi, że trzeba się liczyć z tym, że pierwsze zamówienia u krawca mogą niekoniecznie być dokładnie tym czego się oczekiwało (ale nie wiem ile w tym prawdy). Wiem, że o ile bym się zdecydował, to dla pewności i spokoju sumienia pojechałbym do Warszawy i skorzystał z możliwości tamtejszego, znacznie bardziej rozwiniętego rynku. Więcej pieniędzy trzeba mieć, ale decydując się na garnitur bespoke chyba na pierwszym miejscu stawia się efekt, a nie oszczędność (vide garnitury bytomia za 399zł w outletach). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi