damiance Napisano 28 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2011 Tylko niestety tam nie dostaniecie na prawdę cienkich kanw, topowej jakości. Jak chcecie coś lekkiego to dostaniecie propozycję na materiale podklejanym, co jest zresztą opcją standardową u Pana Basia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djdomin Napisano 21 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2011 Temat stary, ale powrócę. WYsłałem zamówienie do http://www.macculloch-wallis.co.uk, zobaczę co kiedy przyjdzie, dam znać. Oczywiście Polski nie ma na ich liście krajów do wysyłki, ale mejlem zapewnili, że wyślą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 21 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2011 no to mogłeś powiadomić o zakupie, ktoś by się może mógł przyłączyć. a tak btw. - właśnie jestem w sheffield, mogłem przywieźć, a wysyłka byłaby pewnie darmowa (a na pewno sporo tańsza), a sam bym chętnie wtedy kupił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 21 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2011 Prawdopodobnie włosiankę i płótno włączę w moją ofertę tkanin. Wysłałem zapytanie do Harrisona, bo wiem że mają. Być może będę miał też guziki rogowe i inne dodatki Szczegóły jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 21 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2011 Na guziki to i ja bym się skusił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djdomin Napisano 21 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2011 Nie lubię zapraszać na zakupy, jeśli sam nie jestem pewien. Jak przetrę szlaki, to co innego. Taki już ze mnie pionier... Ale wybór materiałów przez neta wygląda na ciekawy, może coś jeszcze od nich zamawiać będę. A jak krawiec się sprawdzi, to pewnie na jednym zamówieniu (z mojej strony i znajomych) się nie skończy... a to oznacza kolejne zamówienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celefinnel Napisano 8 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2011 Prawdopodobnie włosiankę i płótno włączę w moją ofertę tkanin. Wysłałem zapytanie do Harrisona, bo wiem że mają. Być może będę miał też guziki rogowe i inne dodatki Szczegóły jutro! Panie Zaki, czy coś wiadomo w cytowanym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 8 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2011 Wszystko już jest, oprócz włosianki. Wykupują ją podobno na pniu i nie wiadomo kiedy znowu będzie. Mam m.in. kamelówkę. Krawcom bardzo przypadła do gustu. http://www.cutterandtailor.com/forum/in ... wtopic=887 Zdjęcia guzików zamieszczę jak znajdę dłuższą chwilę. Są tylko matowe. Czarne, szare, ciemnobrązowe, jasnobrązowe i jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 8 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2011 Zdjęcia guzików zamieszczę jak znajdę dłuższą chwilę. Są tylko matowe. Czarne, szare, ciemnobrązowe, jasnobrązowe i jasne.Czy jasne znaczy białe/kremowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 8 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2011 Kremowo-zółte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeStocki Napisano 27 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2023 Hej! Co prawda należy mi się order złotego szpadla, ale może komuś przeglądającemu po latach przyda się informacja, że włosiankę posiada m.in. serwis enici.pl https://www.enici.pl/index.php?route=product/category&path=157_704 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi