Karol G. Napisano 3 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2023 @saphir.pl Czy jest szansa na poszerzenie oferty loafersów z gumową podeszwą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 3 Maj 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2023 Wydaje mi się, że miało być tego ciut więcej w tym sezonie, ale to kwestia 1-2 dodatkowych modeli. Nie wiem czy czekamy jeszcze, czy skasowali nam zamówienie ze względu na brak dostępności skór. To się czasem zdarza. Napisz proszę maila do supportu na sklep@patine.pl i tam obsługa będzie miała info z pierwszej ręki. Czy pójdziemy natomiast znacznie szerzej w kolejnych sezonach? Zależy od tego, co pokaże partia pilotażowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 27 Maj 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2023 Wyprzedajemy BUTY DO PATYNOWANIA - nie dość, że w starych cenach to jeszcze -30% ! Także jak ktoś ma ochotę pobawić się w Patyniarza to dobra okazja, która może się już nie powtórzyć. Wyprzedajemy i zapominamy. Od teraz będą dostępne tylko na indywidualne zamówienie. Patynowanie takich butów, to w sumie dość fajna i przyjemna zabawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 27 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2023 1 godzinę temu, saphir.pl napisał: Wyprzedajemy BUTY DO PATYNOWANIA - nie dość, że w starych cenach to jeszcze -30% ! Także jak ktoś ma ochotę pobawić się w Patyniarza to dobra okazja, która może się już nie powtórzyć. Wyprzedajemy i zapominamy. Od teraz będą dostępne tylko na indywidualne zamówienie. Patynowanie takich butów, to w sumie dość fajna i przyjemna zabawa A gdzie zaginał The Shine? Już nie patynuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 27 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2023 1 godzinę temu, Solecalupo napisał: A gdzie zaginał The Shine? Już nie patynuje? Ponoć już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 27 Maj 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2023 3 godziny temu, Solecalupo napisał: A gdzie zaginał The Shine? Już nie patynuje? Andrzej poświęcił się pracy zawodowej w innej branży, a te buty szyliśmy i trzymaliśmy praktycznie tylko pod jego potrzeby. Musimy uwolnić nieco miejsca na magazynie, więc czas oddać pary do malowania w dobre ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 27 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2023 2 godziny temu, saphir.pl napisał: Andrzej poświęcił się pracy zawodowej w innej branży, a te buty szyliśmy i trzymaliśmy praktycznie tylko pod jego potrzeby. Musimy uwolnić nieco miejsca na magazynie, więc czas oddać pary do malowania w dobre ręce. Smutna wiadomość. Następcy brak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. saphir.pl Napisano 27 Maj 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2023 W branży obuwniczej funkcjonujemy ponad 20 lat. Butami GYW zajmujemy się kilkanaście lat. Znamy środowisko dość dobrze i dawno nie odbieraliśmy tylu negatywnych sygnałów. Bez wskazywania palcem, wielu Rzemieślników, których cenicie i firm, które lubicie zmaga, się z coraz większymi trudnościami. Także gorąco zachęcam do wspierania lokalnych Rzemieślników i przedsiębiorców. Ma to dużo głębszy sens niż mogłoby się wydawać. Można zacząć od polskich Szewców. To nie tylko kwestia rosnących kosztów, czy liczby zleceń, ale również braku rąk do pracy, czy coraz bardziej proklienckiego prawa, z którym nie każdy sobie radzi. Temat dość szeroki, ale generalnie był czas, kiedy BWB miało moc, która wspierała krajowe podmioty. Zamówienia, polecanie, lajki, opinie, dobre słowo … to wszystko ma sens, jeżeli chcemy, by fajne polskie warsztaty czy firmy nie znikały 👍 10 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 6 Lipiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2023 Zadałem to pytanie na forum ale pewnie w złym miejscu więc ponowię je tutaj. Jak się ma kopyto TJ Ina G do Y 960 G. Wiem, że to te same tęgości ale może 960 jest delikatnie tęższa. Mam dosyć szeroką stopę i Ina jest dla mnie trochę za wąska. A może spróbować z H? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 6 Lipiec 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2023 Podeślij proszę to pytanie pod sklep@patine.pl - tam ekipa pomoże, jak trzeba nawet zdjęcia porównawcze podrzuci 👌👌👌 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 2 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2023 W dniu 6.07.2023 o 18:20, kamilp napisał: Zadałem to pytanie na forum ale pewnie w złym miejscu więc ponowię je tutaj. Jak się ma kopyto TJ Ina G do Y 960 G. Wiem, że to te same tęgości ale może 960 jest delikatnie tęższa. Mam dosyć szeroką stopę i Ina jest dla mnie trochę za wąska. A może spróbować z H? I jaką dostałeś odpowiedź, żebym nie powielał pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 7 Listopad 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2023 Wieje nudą? No to łapcie ciekawą promocję! I koniec promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 16 Listopad 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2023 W PATINE.PL ruszyła promocja BLACK WEEK. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 16 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2023 Ja się zapytuję kto mi niebieskie skarpetki merino wykupił w rozmiarze 42?Jeszcze wczoraj w koszczyku miałem a teraz ZERO na stanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 23 Listopad 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2023 I po promocji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń WYPRZEDAŻ OBUWNICZEJ KOLEKCJI i mnóstwo nowych OKAZJI. Również pełne rozmiarówki. Dziś pojawiła się też wyprzedaż 4 modeli Skarpet PATINE Navy Blue / Royal Blue. No i generalnie warto zaglądać do OUTLETU, bo dzieje się i będzie działo !!! Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 22 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń Trochę świeżych WYPRZEDAŻY TLB MALLORCA (bardzo rzadko przeceniane) i YANKO. Niektóre modele to końcówki kolekcji, niektóre w częsciowej lub pełnej rozmiarówce, np. TLB MALLORCA ARTISTA Oxford 102 w skórze Museum Calf jest jeszcze pełna rozmiarówka! Wszystkie oferty wyprzedażowe w kategorii OUTLET. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 25 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń Posezonowa wyprzedaż SKARPET I PODKOLANÓWEK. Do OUTLETU wleciało właśnie mnóstwo modeli CELCHUK / VICCEL na rabatach 20-35%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 11 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty Od dziś pogłębione WYPRZEDAŻE w OUTLECIE z okazji WALENTYNEK ❤️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 25 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec W sklepie PATINE.PL ruszyła WIELKANOCNA PROMOCJA na mnóstwo modeli butów, skarpet, podkolanówek ... i nie tylko. Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 20 Sierpień Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień Dziś w OUTLECIE PATINE pojawiło się sporo pogłębionych wyprzedaży i zupełnie nowych okazji dla szybkich zawodników! Zapraszamy Na fotce wybrane modele, które akurat przed chwilą zostały przecenione: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 22 Sierpień Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień Od dziś -45% na BUTY DO PATYNOWANIA Tu więcej o samym procesie, gdyby ktoś chciał samodzielnie spróbować (wielu daje radę): https://patine.pl/blog/wyprzedaz-luksusowych-butow-gyw-do-malowania-i-patynowania/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi