RadW Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2013 ...tak też można, ale żona by mnie chyba z domu wyrzuciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2013 Ale będziesz miał buty na zmianę i prawidła. W jednych chodzisz, drugie odpoczywają na drewnie zarzucone na plecy. Świat jest Twoj, a żona wybaczy... kiedyś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2013 ...kurcze... ...gdybym poczekał trochę byłyby prawidła gratis... :/ lepiej korzystaj bo to świetna oferta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2013 ...kurcze... ...gdybym poczekał trochę byłyby prawidła gratis... :/ Mam to samo, świeże Yanki a na prawidła się nie załapałem.Zrobimy akcję grupową? Jeżeli zbierze sie nas kilku, może Daniel da na pocieszenie jedne prawidła? Możemy je sobie przekazywać jak paczkę krawatów, tydzień Ty, tydzień ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2013 Nie sądziłem, że macie tak duży ruch w interesie - kody promocyjne szybko się skończyły . Pozostaje mi pogratulować sukcesu sklepu - oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 4 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2013 Łowcy okazji z reguły długo się nie zastanawiają, a oferta naprawdę była korzystna. Śledź forum, zaglądaj na profil, a na pewno jeszcze nie raz coś ciekawego trafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Dobra, dobra, ja się pytam gdzie były moje rozmiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 5 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Pochowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 sacrebleu! ...kody rozeszły się jak świeże bułeczki ...aż się prosi o kolejne na / przed Bożym Narodzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 5 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Święta, Święta ... hmmm ... momento ... telefon ... dobre wieści Rozmawiałem z Mikołajem, który dostał wór listów z prośbą o Yanko W związku z tym udało się wyżebrać jeszcze jedną pulę Dam cynka na forum, jak tylko info o kodach pojawi się na FB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 No nie, dasz cynka na minutę przed pojawieniem się na fb. Żart oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 5 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Tak jest! Za 1-2 min ukaże się info o "rabatowej dogrywce" na profilu FB. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 ciekawe w jakim tempie się rozejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Mnie się udało. Bardzo dziękuję! Teraz tylko trzymam kciuki, że rozmiar dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 5 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 W razie potrzeby wymieniamy - nie ma stresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Potwierdzam... Wymiana na inny rozmiar --> w 100% profesjonalnie i szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cet Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 A ja mam pytanie dotyczące Yanko w wersji do patynowania. Przez długi czas miały ceny niższe od reszty, co, biorąc pod uwagę dodatkowe wydatki na farby saphira i niepewność efektów, zachęcało do zakupu i spróbowania własnych sił w tworzeniu niepowtarzalnej pary butów. Teraz jak widzę kosztują tyle samo co inne. Czy ta obniżka była tylko jednorazowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 5 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Tak. Wersje do patynowania w zakupie kosztują dokładnie tyle samo co wersje wykończone. Obniżka była formą promocji, którą zakończyliśmy. Korzystając ze świątecznego rabatu, zbliżamy się do ceny z poprzedniej promocji. Wkładając w buty prawidła, jest nawet korzystniej niż było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 7 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2014 Nowy dział w sklepie, który może się spodobać ... "snajperom" Z tej "okazji" klika zmian cenowych http://patine.pl/category/okazje Zapraszamy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 7 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 8 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2014 Daniel - czy z tymi obniżkami łączą się dodatkowo rabaty forumowe/stowarzyszeniowe ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 8 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2014 Przyłączam się do pytania i czekam / będę polował na Balmoral Boots w rozm. 9 ew. 9 1/2 ...muszą być moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 8 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2014 Niestety nie. Jeżeli natomiast macie jakieś konkretne oferty cenowe na wypatrzony model śmiało uderzać na priv. Zobaczę czy da się coś jeszcze nagiąć w danym przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Novy Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 Czy przy zakupie 'okazji' rowniez mozna liczyc na wymiane w przypadku nietrafienia z rozmiarem, czy tez okazja jest przypisana do konkretnej pary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 9 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 Jeżeli jest w tym samym modelu rozmiar na jaki mamy wymienić to wymieniamy. Jeżeli nie ma, a nie uda się znaleźć satysfakcjonującej Klienta alternatywy - obuwie bezproblemowo przyjmujemy do zwrotu, przelewając należność na wskazane konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi