saphir.pl Napisano 23 Listopad 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2020 BLACK WEEK trwa, a dziś taka perełka na spodzie JR pojawiła się w Outlecie: https://patine.pl/perelka45.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 23 Listopad 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2020 Ta promocja wejdzie oficjalnie do sklepu na dniach, ale Wy, jak macie ochotę to korzystajcie już teraz: DO KAŻDEJ NIEOUTLETOWEJ PARY TLB lub TLB ARTISTA dowolny PASEK z naszej oferty + wosk SAPHIR MDOR Pate de Luxe 50ml. Wystarczy: Dodać do koszyka buty i dowolny pasek Podać hasło w UWAGACH DO ZAMÓWIENIA "Za pasek i pastę nie płacę, bo jestem z BWB :)" Zapłacić przelewem kwotę tylko za buty. Wysyłka i pasek jest GRATIS. Aktualne do 2.12.2020 Oferta TLB ARTISTA: https://patine.pl/category/marka-tlb-artista Oferta TLB: https://patine.pl/category/marka-tlb-mallorca Paski: https://patine.pl/category/paski Na okolicznościowej fotce TLB ARTISTA 140 Kamil i kilka wybranych pasków z oferty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 23 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2020 3 godziny temu, saphir.pl napisał: BLACK WEEK trwa, a dziś taka perełka na spodzie JR pojawiła się w Outlecie: https://patine.pl/perelka45.html Dziękuję temu kto kupił te buty i uwolnił mnie od konieczności testowania swojej silnej woli 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
German Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 Prośba o poradę od kolegów z większym doświadczeniem z butami Yanko (czyli jakimkolwiek ; ) Dzisiaj przyszły do mnie pierwsze w moim życiu Yanko i niestety nie trafilem. I tutaj pytanie czy nie trafiłem z rozmiarem czy z kopytem. Mierzyłem wcześniej Loake (podobno dla wielu są to podobne kopyta i można wybrać te same rozmiary) w rozmiarze 8,5 (kopyto Capital F) i było całkiem ok, wygodne a i przyszwa prawie się schodziła (9 też nie była zła, choć chyba za słabo trzymała piętę). No i dzisiaj przyszły wspomniane Yanko, na kopycie 915F, rozmiar 8,5. Nogę włożyłem, ani w palce ani na szerokość nic nie gniotło, natomiast 1) pięta uciskała 2) przyszwa daleko ma do zejścia (jak widać na załączonym obrazku, nie wiązałem mocno na siłę). I ogólnie mniej wygodne. Pytanie więc: Czy jest szansa że rozmiar 9 na 915F będzie dla mnie ok, tzn przyszwa się zejdzie a i nie będą za duże? (bardzo mi się to kopyto podona, a długość stopy mam na granicy rozmiarów bo 280mm) Czy bardziej zalecacie pójście w tęgość G? Jeśli tak to które kopyto polecacie aby było najbardziej zbliżone do 915F? Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 25 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2020 2 godziny temu, German napisał: Prośba o poradę od kolegów z większym doświadczeniem z butami Yanko (czyli jakimkolwiek ; ) Mimo, iż wydają się bardzo luźno związane, nie widzę szansy by obłożyny się zeszły. Są tutaj puryści, którzy uważają że powinny się schodzić (ja osobiście nie lubię gdy mi się nie schodzi choć szanuję, że innym może to nie przeszkadzać). Niemniej tak duże rozwarcie uważam jednak za nieestetyczne i świadczące o tym, że to kopyto nie jest dla Ciebie. 915 to bodaj jedno z węższych kopyt Yanko (niech się koledzy wypowiedzą bo ja nie mam żadnych). Mam sporą kolekcję Loake a Yanko ani jednych. Niemniej kiedyś jedne kupiłem (ostateczne zostały zwrócone) i miałem bardzo podobne odczucia - mocno obcierały piętę, choć obłożyny się schodziły podobnie jak w Loaka ale ja kupiłem model 558 na kopycie 962, który jest dużo "pojemniejszy". Zatem wg mnie Yanko 915 nie są podobne do kopyt Loake, 962 o wiele bardziej. Czy rozmiar większy będzie dobry ... trudno wyrokować. Zrobiłem kiedyś eksperyment i zamówiłem bodaj z 10 par TLB w różnych tęgościach i rozmiarach oraz Patine TJ. I szczerze powiem, że nie wyciągnąłem jednoznacznych wniosków bo na to wszystko przecież nakłada się jeszcze jakaś tam dokładność wykonania. Niemniej TLB w tym samym rozmiarze co Loake w tęgości G są bardzo podobne do Loake. Mam jedne i jestem bardzo zadowolony. Najwygodniej byłoby właśnie zamówić 2-3 pary (większy rozmiar, inne kopyto) i przymierzyć choć niestety blokuje to sporą gotówkę na chwilę. Z pewnością też support Patine będzie pomocny w dobrze rozmiaru. Edit. Niestety przy pewnych rozmiarach stopy trzeba zapomnieć o tych wszystkich smukłych dynamicznych kopytach. Ważniejsza jest jednak wygoda i to żeby stopom krzywdy nie zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 25 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2020 Ja odpuściłbym większy rozmiar. Będą za długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 25 Listopad 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2020 Dziś dochodzą 4 przepiękne opcje modelu TLB ARTISTA 140 Kamil i już jest 8 opcji. W tym roku chyba wystarczy. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 25 Listopad 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2020 Weszło też spore uzupełnienie rozmiarówek. Jeżeli czegoś brakowało, to jest szansa, że się uzupełniło. Jeżeli nadal brakuje, bardzo proszę pytać już pod mailem sklepowym, gdzie zawsze jest info z pierwszej ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Listopad 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 Piękna perełka w okazyjnej cenie UK 10.5 pojawiła się w Outlecie - Museum Calf rzecz jasna: Nieaktualne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Listopad 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 Od jutra takie PROMO jak na załączonym obrazku. Dotyczy par w regularnych cenach. Dla Forumowiczów działa już od wczoraj i potrwa dłużej. DO KAŻDEJ NIEOUTLETOWEJ PARY TLB lub TLB ARTISTA dowolny PASEK z naszej oferty + wosk SAPHIR MDOR Pate de Luxe 50ml. Wystarczy: Dodać do koszyka buty i dowolny pasek Podać hasło w UWAGACH DO ZAMÓWIENIA "Za pasek i pastę nie płacę, bo jestem z BWB :)" Zapłacić przelewem kwotę tylko za buty. Wysyłka i pasek jest GRATIS. Aktualne do 2.12.2020 Oferta TLB ARTISTA: https://patine.pl/category/marka-tlb-artista Oferta TLB: https://patine.pl/category/marka-tlb-mallorca Paski: https://patine.pl/category/paski Wosk: https://patine.pl/pasta-do-butow-wosk-saphir-medaille-d-or-50ml.html P.S. Wcześniej nie informowałem o wosku, ale proszę się nie martwić. Ci Forumowicze, którzy już skorzystali z hasła dostaną wosk osobną przesyłką. A jeżeli paczka jest jeszcze u nas, zostanie uzupełniona. Nie trzeba pisać w tej sprawie do supportu. Już załatwione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 27 Listopad 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 Wleciały właśnie fajne Suede Chukka, w fajnej cenie. EDIT: Nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 27 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 Fajne , dobrze że nie mój rozmiar 😅 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 27 Listopad 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 4 godziny temu, Szydlowsky napisał: Fajne , dobrze że nie mój rozmiar 😅 Taki BLACK FRIDAY, że może coś się jeszcze trafi, np. wleciały właśnie teraz takie piękne artystyczne Chukka Edit: Nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 27 Listopad 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 Powyższe już pouciekały, ale jak tak bardzo się podoba to pojawiły się właśnie bardzo ciekawe trzewiki w dobrej ofercie. EDIT: Nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 29 Listopad 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2020 Ta para trzewików od teraz za jedyne 799PLN EDIT: Nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 30 Listopad 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2020 Bardzo ładne trzewiki wpadły właśnie do outletu z okazji CYBER MONDAY. Edit: Nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
German Napisano 30 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2020 @saphir.pl czy jest szansa na porównanie oxfordow Yanko na kopytach 790f vs 962g? Zdjęcie i ewentualnie wymiary, sugestie co do różnic? Już wiem że 719f nie dla mnie, przyszwy się nie schodzą. Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 1 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2020 Jasne! Napisz wiadomość do supportu z taką prośbą. Tam mają wszystko pod ręką i jeżeli tylko jest chwila to z przyjemnością spełniają takie życzenia. Poproś o zdjęcia porównawcze obu modeli w tym samym rozmiarze. Takie sprawy załatwiane są u nas praktycznie każdego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 1 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2020 Okazyjne Chukka Boots w chodliwym rozmiarze UK7 wjechały właśnie do OUTLETU. EDIT: Nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 1 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2020 58 minut temu, saphir.pl napisał: Okazyjne Chukka Boots w chodliwym rozmiarze UK7 wjechały właśnie do OUTLETU. Już nie ma 😍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 2 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 No to jeszcze jedna okazyjna para tych niesamowitych Chukka UK 9 EDIT: nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 @saphir.pl one mają jakieś wady? podeszwa to CITY? (pytam o 7UK) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 2 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 Pytanie do supportu by e-mail. Tam mają je pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 Taaak, 9 chyba szybko zniknęłySent from my SM-A750FN using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 3 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 No to jeszcze wynalazłem 1 parę tych samych Chukka dla Was - tym razem UK 11. Nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi