saphir.pl Napisano 15 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2018 Ruszyło właśnie szybkie PROMO na sklepie: https://patine.pl/ Widzę, że długo to nie potrwa, ale powinno starczyć dla wszystkich i robot kolejkowy raczej nie będzie potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borys-Tech Napisano 15 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2018 Do kiedy ta promocja będzie trwała? I mam pytanie nigdy nie miałem okazji mierzyć yanko więc nie wiem jaki rozmiar i kopyto wybrać czy można jakoś podpytać poprzez email jaki dobrać rozmiar? Interesowały by mnie monki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 15 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2018 Promocja trwa do wyczerpania puli rabatów. Myślę, że wystarczy na weekend Jeżeli chodzi o dobór rozmiarów, polecam najpierw zebrane przykłady stałych klientów, które można odnieść do swoich wymiarów: https://blog.patine.pl/jaki-rozmiar-wybrac/ Support jeszcze dziś oczywiście cały czas odpowiada na miale. Proszę zwrócić uwagę na ZŁOTY STANDARD (informacja w sklepie), który minimalizuje koszty klienta nawet przy nietrafionym rozmiarze (bezpłatna wysyłka, bezpłatna pierwsza wymiana). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 30 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2018 Miałby ktoś do oddania rabat którego i tak nie wykorzysta na buciki Yanko. Chętnie bym skorzystał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 30 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2018 Dobry dzień więc wyjątkowo: SKORZYSTAJSZYBKO Starczy też dla kilku kolegów 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harth Napisano 30 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2018 Jaka szczotka do zamszu i nubuku będzie lepsza? Microfibre czy metal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 1 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2018 Przy systematycznej pielęgnacji zamszu i nubuku często wystarcza szczotka z tradycyjnym włosiem. Skutecznie usuwa kurz i zaschnięte błoto. Także taką proponuję na początek. Z metalowym włosiem należy obchodzić się stosunkowo ostrożnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 11 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 W OUTLECIE po update sporo nowych okazji:https://patine.pl/category/outlet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mstolarz Napisano 22 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2018 Czy będzie może jakaś nowa dostawa bordowych monków na kopycie 962 w rozmiarze 8-8.5 w najbliższym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 23 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2018 Bardzo proszę o podpytanie supportu mailem. Tam będą wiedzieli dokładnie i to zawsze sygnał dla osób odpowiedzialnych za zatowarowanie, że stany modeli cieszących się zainteresowaniem są niewystarczające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 23 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2018 Przydałby się jakiś szybki rabacik? Nie ukrywam ukradł bym państwu na 20-stce % jeden model z ostatnim rozmiarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 23 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2018 Jakby co to nic nie mówiłem, ale poluj w weekend. W najbliższych tygodniach w ogóle powinno się trochę dziać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 30 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2018 Bardzo się cieszę, że po około 3 latach w końcu kolejny model pod marką Patine http://alltiedup.pl/wp-content/uploads/2018/08/patine_shoes_014.jpg P002 to moje pierwsze porządniejsze buty i mam spory sentyment:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 6 Wrzesień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2018 Jakiś włam na serwer? Niestety nie mogę jeszcze nic napisać. Ale już niedługo Ale jak już tu jestem to może przedpremierowo przetestujcie Panowie nową stronę. Jeszcze trochę "in progress", ale zaczyna to jakoś wyglądać: https://patine.pl/ TIP: Trwa PROMO, o którym na razie jeszcze nikt nie wie Przy zamówieniach powyżej 1200PLN, taki GRATIS można w koszyku dodać sobie do zakupów za 0PLN: *Światło sponsoruje LEDLENSER i sklep LED-LATARKI Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 6 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2018 Może oprócz latarki dorzucicie lupę 😉. Wielkość i kolor czcionki do korekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 6 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2018 Kilka punktów od amatora. - "dzięki technice GYW nasze buty przechodzą przez pokolenia" jakoś mi owa technika nie pasuje, może by tak szycie ramowe? np. dzięki szyciu ramowemu GYW nasze buty przechodzą przez pokolenia , -Nasze marki nie mają żadnych marginesów -Only for #shoelovers animacja kategorii butów nie jest równa np. split toe, po najechaniu kursorem S wystaje prawie całe natomiast E tylko kawałek i w każdej kategorii jest inaczej.Natomiast na innych animacjach jest ok -Pielęgnacja , tekst na stronie głównej jest nieczytelny z powodu tła, zmieńcie tło lub dodajcie cienie to tekstu -odstępy między tekstami to plac budowy -Skarpety na stronie głównej , w lewym boxie zobacz kolekcje w prawym podział na męskie i damskie (brak produktów).Podobna sytuacja z wieszakami tylko,że wieszaki damskie i męskie w jednym przycisku (po co ten podział?) odnośnik wywala Logowanie do zarządzania tematami. Boxy są tak wielkie,że odstępy zajmują niepotrzebną przestrzeń (znowu inne) i tworzą niepotrzebne kategorie.Nie mogło by to wyglądać tak? -ikony social media w stopce są niebieskie a teksty obok na biało, jakoś mi to nie pasuje.Wole klasycznie Tak na szybko tylko strona główna.Jeśli @saphir.pl uważasz ,że moje wskazówki są trafne więcej na priv po zakończeniu strony bo jeszcze coś by się znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 7 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2018 @saphir.pl to co koledzy wyżej napisali. Dodatkowo zwróćcie uwagę na mobile - pewnie sporo ruchu macie z komórek jak wszyscy w tych czasach. Przy niektórych sekcjach oczy bolą jak się patrzy bo jest za dużo elementów lub nieczytelne teksty. W szczególności sekcja z wyborem stylu butów i Pielęgnacja. Mi osobiście nie pasuje rozmycie tła i kadrowania dwóch głównych zdjęć. Np. ucięta głowa modela na desktop vs widoczna na mobile. Przesadne rozmycie brązowe po lewej. Wiem z czego to wynika, ale może jednak inne zdjęcia? Na pewno na stockach są jakieś z pasującą rozdzielczością. Żeby nie było tylko negatywnie to generalnie mi się podoba. Kolorystyka dla mnie na duży plus. Font też fajny. Dobre zdjęcia butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 7 Wrzesień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2018 Duże DZIĘKUJĘ za wszystkie wskazówki! Właśnie na to liczę na tym etapie! Masa pracy jeszcze przed nami, ale zdecydowaliśmy się szlifować już na żywym organizmie, licząc na taki właśnie feedback! Jakby coś się Wam jeszcze rzuciło w oczy, jakby czegoś brakowało, lub czegoś było za dużo w Waszym odczuciu, bardzo proszę o sygnały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 7 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2018 Poprawcie tło na których prezentowane są buty.Mało widoczne. Tło strony w bieli i buty na tle białym .Proponuję coś jak tutaj https://www.skoaktiebolaget.com/collections/oxfords/products/lof-tung-walker-in-loden-suede Perspektywa na miniaturkach zbyt daleka,nie widać buta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonzai Napisano 8 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2018 Jest błąd w rodzaju podeszwy prz Yanko Oxford 448 https://patine.pl/yanko-448y-marro.html W związku z tym wyszukiwarka nie znajduje wyników dla zadanych parametrów Y 948G - MIX. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renty Napisano 8 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2018 W zakładce "Przymiarka i pielęgnacja" czytamy: Wilgoć. Skóra jej nie znosi najlepiej. Pamiętaj, żeby nie zakładać nowych butów na deszczową pogodę. Nowych butów nigdy nie zakładaj na deszcz. Zwłaszcza tych na skórzanych spodach. Unikaj przemoczenia i przepocenia skórzanych butów. Jeżeli do tego dojdzie, pamiętaj by suszyć je z daleka od źródła ciepła, a po wysuszeniu odżywić przesuszoną skórę dobrym kremem. Do przeredagowania, każde zdanie mówi praktycznie o tym samym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 8 Wrzesień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2018 Nie czytajcie tych tekstów na razie :)) Tam jest masa takich kwiatków. Tak to jest, jak bierze się za takie sprawy firma, która w temacie nie siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 8 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2018 @saphir.pl ładna nowa strona ale dwie rzuciły mi się w oczy: 1) butów nadal nie da się filtrować po producencie 2) Jak się już w końcu trafi na stronę producenta [ref: https://patine.pl/manufacturer/tlb-mallorca] to po przejściu do innego działu w menu głównym (np. skarpety) filtr producenta cały czas jest aktywny i strona nie pokazuje żadnych produktów [ref: załączony zrzut ekranu] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 8 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2018 Jaki jest obecny plan budowy?Chyba najwięcej zabawy będzie miał wykonawca z dostosowaniem rozmiarów zdjęć,prawie wszędzie widać źle wykadrowane zdjęcia, za małe. Przycisk "dodaj do koszyka" mógłby by być jednak szerszy. Nie do końca rozumiem potrzebę zastosowania breadcrumbs skoro ilość poziomów to ledwo cztery,razem ze startem. Breadcrumbs jest bardzo praktyczne ale trzeba było by przemyśleć jego położenia ponieważ na stronie produktu zaburza proporcję menu.Dla porównania wyśrodkowałem breadcrumbs. (obecna wersja, wersja bez, wyśrokokowane) Nie czepiam się, strona ogólnie bardzo ładna ale jak sam wspomniałeś w budowie,i nie wiem czy moje punktowanie ma sens. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 10 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2018 @saphir.pl To ja dodam jeszcze pytanie o wybór koloru skóry w butach. Musi być ich aż tyle? Ile macie odcieni brązu tam;)? Zawsze mi się podobało w SuSu, że właśnie można po prostu wybrać niebieski w wyszukiwarce, a nie jak w polskich markach modowych zastanawiać się między niebieskim, jasnym granatowym, a nasyconym rozgwieżdżonym nocnym niebem;) Dla mnie od odcieni brązu cenniejsza byłaby możliwość zaznaczenia butów zamszowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi