Aron Napisano 1 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2016 Nie Ty pierwszy i pewnie nie ostatni :). Kupuj drugą parę :D. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 1 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2016 A najgorsze, że dokładnie to mnie kusi;) Chyba musze poszukać jakiegoś tańszego uzależnienia. Nie wiem, alkoholizm może 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaryta Napisano 2 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2016 Dnia 1 lipca 2016 o 17:10, Jamjest napisał: A najgorsze, że dokładnie to mnie kusi;) Chyba musze poszukać jakiegoś tańszego uzależnienia. Nie wiem, alkoholizm może Jak się uzależnisz od dobrego wina, koniaku czy whisky to kosztowo może wyjść podobnie albo lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 14 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2016 W OUTLECIE trochę więcej przecen i kolejnych okazji Zapraszamy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 14 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2016 No trudno. Prosił, prosił i wyprosił. 635 Y kupione. Mam te bez Y, tez Y będą na mokrą pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 15 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2016 Dzień dobry, Czy renowator do zamszu będzie w najbliższym czasie dostępny w kolorzez #34 tabacco ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 15 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2016 Kolor 34 w Suede Renovatorach nie jest produkowany. Warto podesłać fotografię obuwia na adres sklepowy z prośbą o rekomendację, wtedy support zasugeruje optymalne rozwiązanie. Zawsze można alternatywnie użyć farby do zamszu - tu kolory można ze sobą mieszać, osiągając optymalny odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 15 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2016 Tutaj sprawa jest trochę skomplikowana bo na zdjęciach te buty wychodzą bardzo różnie https://forum.butwbutonierce.pl/topic/259-alfred-sargent/?do=findComment&comment=222754 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 15 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2016 Jeżeli masz na myśli renowator Saphir to dla mnie najbardziej zbliżony wydaje się kolor 19 (płowy). Kolor 34 byłby zdecydowanie za ciemny, zupełnie niepasujący. Ewentualnie weź bezbarwny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 16 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2016 Tak chodzi mi o saphir, buty są w jaskrawym kolorze tabacco, i powiem szczerze że chciałem przy użyciu renovatora odrobinę zmienić ich odcień. A płowy faktycznie jest najbardziej zbliżony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micappo Napisano 29 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2016 Czy w najbliższym czasie pojawią się jakieś nowe modele czarnych oxfordów? Ewentualnie coś na kopycie 948? Czy macie może jakieś aktualne zdjęcia porównujące kopyta od góry? Jest jedno w miejscu gdzie opisana jest rozmiarówka, ale zdjęcia są małe i nie ma pokazanych niektórych kopyt modeli aktualnie dostępnych (790 i 970). Jeśli zdjęć byłoby kilka to byłbym ogromnie wdzięczny za przesłanie na priv, żeby nie zaśmiecać tutaj, chyba że się przyda wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 1 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 Wybór czarnych oxfordów jest dość szeroki: http://patine.pl/yanko-style-558-goodyear-welted.html http://patine.pl/yanko-style-558-york-goodyear-welted.html http://patine.pl/yanko-272-boxcalf-negro.html http://patine.pl/yanko-style-433-goodyear-welted.html http://patine.pl/yanko-055-negro.html http://patine.pl/yanko-691-negro.html Na razie nie planujemy tego zmieniać, ale w ramach MTO można zawsze pokombinować W pełnej rozmiarówce utrzymujemy tylko te najpopularniejsze, pozostałe właściwie pod zamówienie. W załączeniu porównanie najpopularniejszych kopyt. Jeżeli potrzebna będzie fotka konkretnej pozycji w większej rozdzielczości, proszę o priv z adresem e-mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 witam, co w oznaczeniach butów określane jest symbolem Y ? czy chodzi o gumę na podeszwie? a co to jest YH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 Y to podeszwa York. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 1 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 Y - modele na spodzie typu YORK H - trzewiki wyposażone w haczyki na sznurowadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avallach Napisano 2 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2016 @saphir.pl : Czy można w najbliższym czasie oczekiwać uzupełnienia rozmiarówki rzeczonych oxfordów? Dokładniej chodzi mi o rozmiar 10 tego modelu: http://patine.pl/yanko-style-558-goodyear-welted.html Z góry dziękuję za odpowiedź. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 2 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2016 Myślę, że tak, ale po detale odsyłam pod e-mail sklepowy. Tam powinni znać przybliżony termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 10 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2016 1.Czy są może plany wprowadzenia takich butów http://patine.pl/yanko-743-burdeos-navy.html na szerszym kopycie? 2. Czy planowana jest w przewidywalnej przyszłości wizyta yankosi w Poznaniu?Jakieś targi czy coś?Tak, żeby można było obejrzeć lub przymierzyć większą ilość modeli? 3. Wniosek racjonalizatorski -> sugeruję wprowadzenie możliwości wyszukiwania / segregowania butów na stronie wg kopyta, na którym zostały zrobione, lub chociaż wg tęgości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 11 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2016 14 godzin temu, Jamjest napisał: 1.Czy są może plany wprowadzenia takich butów http://patine.pl/yanko-743-burdeos-navy.html na szerszym kopycie? Tak, ale to są plany długofalowe i nie potrafię podać terminów. Jeżeli zależy na czasie proponuję złożyć zamówienie MTO według własnego pomysłu - wtedy konsultujemy projekt z producentem i jeżeli nie ma przeciwwskazań realizujemy. 14 godzin temu, Jamjest napisał: 2. Czy planowana jest w przewidywalnej przyszłości wizyta yankosi w Poznaniu?Jakieś targi czy coś?Tak, żeby można było obejrzeć lub przymierzyć większą ilość modeli? Cytuj Podbijam 2 Kraków? Nie przypominam sobie, ale proszę o zapytania pod e-mail sklepowy, a ekipa sprawdzi dokładnie kalendarz (mogę się mylić). Poza tym będzie to impuls, by intensywniej myśleć w tym kierunku 14 godzin temu, Jamjest napisał: 3. Wniosek racjonalizatorski -> sugeruję wprowadzenie możliwości wyszukiwania / segregowania butów na stronie wg kopyta, na którym zostały zrobione, lub chociaż wg tęgości To bardzo dobra sugestia! Chciałem to wprowadzić jakieś 2 lata wstecz. Niestety, sprawa technicznie jest dość skomplikowana i w tym momencie wprowadzając jedno udogodnienie musielibyśmy zrezygnować z innych (bardziej priorytetowych), więc temat musi poczekać do jakiejś gruntownej reorganizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur S. Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2016 Czy jest szansa na poprawienie procedury zwrotu? Obecnie wymagacie skanu formularza, w którym nie ma żadnych danych, które byłyby przydatne, a których byście nie mieli, mimo że na Waszej stronie jest informacja, że formularz nie jest wymagany. Inna sprawa, że podstrona dotycząca zwrotów nie wygląda zbyt przyjaźnie i pamiętając baner "złoty standard Patine.pl" nie mogłem uwierzyć, że właśnie tak aktualnie wygląda u Was opis procedury zwrotów. Pomijając formalny ton, trochę wprowadzacie w błąd pisząc, że zwrócicie środki w taki sposób w jaki dokonano płatności, a potem prosicie o numer rachunku, co ciekawe w mailu, bo w formularzu nie ma odpowiedniego pola... No myślę, że gdyby wszędzie tak to wyglądało, internetowe zakupy ubrań i butów nie przyjęłyby się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2016 Dziękuję za sygnał! Cytuj Obecnie wymagacie skanu formularza, w którym nie ma żadnych danych, które byłyby przydatne, a których byście nie mieli, mimo że na Waszej stronie jest informacja, że formularz nie jest wymagany. Proszę mi wierzyć, że i my nie jesteśmy szczęśliwi z rosnącej sterty papierów, którymi musimy obracać. Niestety ustawodawca nie pomaga, a kilogramy makulatury dostarczanej do urzędów przy okazji kontroli biją kolejne rekordy. Formularz wedle wytycznych księgowości to optymalny dokument, ale jeżeli po stronie Klienta jest problem z jego dostarczeniem możemy posiłkować się e-mailem, w którym Klient zawrze to co, znajduje się w formularzu. Dziś nie trzeba też już scanować - wystarczy wykonać zdjęcie telefonem. Cytuj Pomijając formalny ton, trochę wprowadzacie w błąd pisząc, że zwrócicie środki w taki sposób w jaki dokonano płatności, a potem prosicie o numer rachunku, Nad kilkoma zapisami musimy na pewno się pochylić. Natomiast bez wyraźnej dyspozycji Klienta nie możemy przelewać pieniędzy tą samą drogą (na ten sam numer konta, z którego był przelew), bo okazuje się na przykład, że cały czas niektórzy nadają przelewy z okienka bankowego w markecie. Cytuj w formularzu nie ma odpowiedniego pola... Słuszna uwaga! To pierwsza sugestia tego typu w naszej historii, więc nie podejrzewam, by procedura drastycznie odbiegała od ogólnie przyjętych norm, ale kilka detali na pewno da się poprawić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 6 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 Kilka nowości w ofercie + częściowe uzupełnionych stanów ... Yanko Brogues 436Y Cuero Yanko Brogues 436Y Niger Yanko Brogues 664 Blue / Cognac Yanko 698 Cuero Yanko Brogues 664Y Yes Cuero Yanko Brogues 448 Cuero Yanko Brogues 545 Cuero Yanko Oxford 272 Cuero Yanko Oxford 272 Negro Yanko Monks 306 Softy Testa de Moro Yanko Chelsea Boots 766V Marron Więcej foto na blogu Patine! Zapraszamy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 6 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 Dostawy trzewików jak najbardziej, ale po detale bardzo proszę pod e-mail sklepowy. Część obowiązków musiałem przekazać, dlatego lepiej pytać teraz u źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 Pytanie "techniczne" - zakupiłem http://patine.pl/yanko-743-burdeos-navy.html i są świetne, tylko trochę się boję nakładania pasty i ewentualnego "wejścia" na część zamszową, czy jest na to może jakiś sprytny patent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi