Jump to content

Weekend Gentlemana - Wrocławska integracja!

pol606
 Share

Recommended Posts

Panowie,

Nasze wrocławskie spotkania stają się synonimem mile spędzonego wieczoru, a tendencja wzrostowa liczby przybyłych, nienagannie ubranych dżentelmenów, daje dużo satysfakcji (choć pewnie nie tym, którzy z zazdrością patrzyli na nas sponad kołnierzyków swoich koszulek polo, wpychając tylko ręce głębiej w kieszenie dżinsów...;). Podobała mi się sztuka, podobały mi się drinki w Mostowni, spodobała barmanka w Mosto-... Wróć!

Fajnie było Was zobaczyć i z Wami pogadać, nie tylko o two- ply'ach i wiązanych muchach. Gratulacje należą się Pawłowi za zorganizowanie naszego małego spotkania, jestem też ciekaw wrażeń z dzisiejszych warsztatów.

Do następnego razu!

Chciałem serdecznie podziękować wszystkim uczestnikom za weekend spędzony w doborowym Towarzystwie, organizatorowi pogratulować organizacji, a Tomkowi za udany, torfowy finisz ;-) Oby okazji do spotkań nie brakowało, a grono wrocławskich dżentelmenów rosło!

Pozdrawiam,

Francuz

Ladies & Gentleman's :D

Podziękowania dla Wszystkich uczestników Weekendu Gentlemana.

Wspomnienia niezastąpione (szczególnie miny tragicznie ubranych osób w Operze), gorące dzięki dla Pawła za organizację i do następnego razu w dużo większym gronie!

Również dziękuję za możliwość uczestnicwa w Weekendzie Gentelmana. Pawłowi za pomysł i poświęcony czas na organizację. Uczestnikom za wspaniałe towarzystwo. Piotrowi za pomoc w podjęciu decyzji , że smoking to mój następny must have. Starszemu Panu z Mostowni , który chciał coś powiedzieć lecz zaniemówił za utwiedzenie w przekonaniu , że jesteśmy na właściwej drodze :) .

Pozdrawiam.

Dziękuję wszystkim za przybycie, wspaniałą atmosferę i dobra zabawę.

Dziękuję zarządowi Stowarzyszenia za wsparcie i trzymanie reki na pulsie w kwestiach organizacyjnych.

Dziękuję Fundacji Ottenbreit za wsparcie finansowe projektu.

Mam nadzieję, że zainteresowanie kolejnymi wydarzeniami będzie rosło, zapraszam osoby którym niestety nie udało się dotrzeć, choć wiem że bardzo chciały. Przypominam, że zawsze można spotkać się i porozmawiać w Salonie Śląskim przy przepysznej herbacie "wiśnia z rumem" ;)

• 3 weeks later...