damiance Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 12 osób, lista zamknięta Jutro wyślę do każdego PM ze szczegółami spotkania i finansami. tuzin to już spora grupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondepart Napisano 11 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2013 Widzę, że w moim mieście spotkanie Chętnie wziąłbym udział w spotkaniu, ale w weekend jestem w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 13 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2013 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2013 No podziel się chyba że to jednak problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2013 Widzę, że mod sprawnie wyciął spam. Well done. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitty Napisano 17 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2013 Panowie, Nasze wrocławskie spotkania stają się synonimem mile spędzonego wieczoru, a tendencja wzrostowa liczby przybyłych, nienagannie ubranych dżentelmenów, daje dużo satysfakcji (choć pewnie nie tym, którzy z zazdrością patrzyli na nas sponad kołnierzyków swoich koszulek polo, wpychając tylko ręce głębiej w kieszenie dżinsów.... Podobała mi się sztuka, podobały mi się drinki w Mostowni, spodobała barmanka w Mosto-... Wróć! Fajnie było Was zobaczyć i z Wami pogadać, nie tylko o two- ply'ach i wiązanych muchach. Gratulacje należą się Pawłowi za zorganizowanie naszego małego spotkania, jestem też ciekaw wrażeń z dzisiejszych warsztatów. Do następnego razu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 17 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2013 Dwa dni z elegancją to już maraton czekamy na więcej wpisów / relacji / zdjęć ! pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 17 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2013 Dwa zdjęcia z pierwszego dnia. Jakość zabójcza, ale widać to, co powinno być widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Francuz Napisano 18 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2013 Chciałem serdecznie podziękować wszystkim uczestnikom za weekend spędzony w doborowym Towarzystwie, organizatorowi pogratulować organizacji, a Tomkowi za udany, torfowy finisz Oby okazji do spotkań nie brakowało, a grono wrocławskich dżentelmenów rosło! Pozdrawiam, Francuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 18 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2013 Ladies & Gentleman's Podziękowania dla Wszystkich uczestników Weekendu Gentlemana. Wspomnienia niezastąpione (szczególnie miny tragicznie ubranych osób w Operze), gorące dzięki dla Pawła za organizację i do następnego razu w dużo większym gronie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek Napisano 18 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2013 Również dziękuję za możliwość uczestnicwa w Weekendzie Gentelmana. Pawłowi za pomysł i poświęcony czas na organizację. Uczestnikom za wspaniałe towarzystwo. Piotrowi za pomoc w podjęciu decyzji , że smoking to mój następny must have. Starszemu Panu z Mostowni , który chciał coś powiedzieć lecz zaniemówił za utwiedzenie w przekonaniu , że jesteśmy na właściwej drodze . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 20 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2013 Dziękuję wszystkim za przybycie, wspaniałą atmosferę i dobra zabawę. Dziękuję zarządowi Stowarzyszenia za wsparcie i trzymanie reki na pulsie w kwestiach organizacyjnych. Dziękuję Fundacji Ottenbreit za wsparcie finansowe projektu. Mam nadzieję, że zainteresowanie kolejnymi wydarzeniami będzie rosło, zapraszam osoby którym niestety nie udało się dotrzeć, choć wiem że bardzo chciały. Przypominam, że zawsze można spotkać się i porozmawiać w Salonie Śląskim przy przepysznej herbacie "wiśnia z rumem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr86 Napisano 11 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2013 często odbywają się takie imprezy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 12 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Zależnie od moich chęci organizacyjnych Jednak jeśli ktoś chce podjąć się organizacji dowolnego wydarzenia, służę wsparciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi