waski Napisano 3 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2012 Z lekkim poślizgiem, ale ja też sie bardzo cieszę, że gccg wrócił, jestem pod ogromym wrażeniem zarówno wiedzy, jak i bogatej kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 2 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2012 Custom Balmoral Boots na zamówienie. W zależności od kursu USD w cenie 750-950 PLN. Sporo ręcznej roboty, niezłe materiały (poza skórą cholewkową). Made in Mexico. Można wysłać producentowi zdjęcie. Rozmawiałem np. o zamówieniu butów wg. wzorów poniżej. Raczej ciekawostka, bo na dobre buty trzeba by było wysyłać skórę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Staruszki, właśnie stuknęła im 70-tka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Rozumiem że Twoje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Rozumiem że Twoje ? Tak. Inne z tej samej 'stajni': Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2012 I jeszcze kilka zdjęć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2012 Piekne sa takie trzewiki. musze uzupelnic swoja szafe przed nadchodzaca zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2012 Te również mają 70 lat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2012 Te również mają 70 lat???Nie, około 30 - bardzo trudno to ustalić, bo tej firmy już w Northampton nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2012 Mało które buty jakie są przedstawiane przez nas w tym wątku pasują to stroju bardziej każualowego, np. dżinsów. Myślę, że ten model George's spełnia wszystkie kryteria aby być zaklasyfikowanym jako klasycznie elegancki but bez zadęcia na długie późnojesienne wieczory: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hunter Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 "Ciekawą" propozycję bootsów ma marka Chronicles of never Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Ty tak na serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Ty tak na serio? Kolega użył cudzysłowu, więc wnioskuję, że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Tylko zapomniał dać jeszcze bootsów w nawiasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 I najlepiej jakby wrzucił zdjecia w cudzysłowiu (same kody bez zdjęć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Przy tak zadartym do góry nosku to nawet się chodzić w tym za bardzo nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Bo to buty do latania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Raczej do lania nad ranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Pozostając w temacie bootsów - ja od dłuższego czasu użytkuje coś takiego od Ryłko. Wiem piękne nie są (choć moim zdaniem to nie koszmarki), ale jak to ujęła moja piękniejsza połówka są mocno "charakterne" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hunter Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 he he -spodziewałem się takiej reakcji -mogłem je wrzucić do działu "Źródła obuwniczej brzydoty" niech będzie ze w ramach cieakwostki- takie buty z nurtu mody postapokaliptycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz Napisano 29 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2013 Pomyłka, przepraszam. Przeniosłem do "Trzewiki (Boots)..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi