arsen Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 @Ingvar @kudlaty121 dzięki, jednak baaaardzo długa droga przede mną by nazwać mnie artystą lub moje dokonania nazwać sztuką , póki co jestem gotów na przyjęcie bardziej szalonych projektów i zobaczymy jak to się rozwinie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Arsen, wyrazy uznania. Sam znacząco pracuję nad zmianami koloru ale w innym zakresie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Uważaj z tymi "bardzo szalonymi", bo ludzie co prawda lubią je oglądać, ale niewielu jest takich, których stać na szeleństwo na własnych stopach Rozmawialiśmy kiedyś na ten temat z Maciejem Kielmanem, który potwierdził, że mała ilość odważniejszych realizacji nie wynika z braku umiejętności, czy chęci, lecz z braku tego typu zamówień. Moim zdaniem kierunek obrałeś bardzo dobry, a jeżeli już - to szukałbym na razie delikatnych przejść tonalnych, jak tu: https://instagram.com/p/uDOptUtn4f/ Respect! Trzymam kciuki za rozwój! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Daniel, zdaję sobie z tego sprawę, również prywatnie wolę "stonowane" , ale jak człowiek się naoglądał różnych realizacji to automatycznie od czasu do czasu chciałby sobie podnieść poprzeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 To prawda. W trakcie ponosi, oj ponosi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Co do butów, świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Co do butów, świetne Oby się dobrze nosiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Nie ma innej mozliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 14 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2015 @Ingvar @kudlaty121 dzięki, jednak baaaardzo długa droga przede mną by nazwać mnie artystą lub moje dokonania nazwać sztuką , póki co jestem gotów na przyjęcie bardziej szalonych projektów i zobaczymy jak to się rozwinie Co powiesz na coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 14 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2015 Z grubej rury ale myśle że jestem gotów i na takie projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 14 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2015 Jak tylko znajdę dawcę na pewno się odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 14 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2015 Ciekaw jestem efektu Arsen. Rok temu zrobiłem nisko kontrastowe camo. Ciekawe jak wyjdzie bardziej uwydatnione. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 14 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2015 Jak tylko znajdę dawcę na pewno się odezwę.Trzeba jedynie (albo aż) postarać się by dawca miał bardzo dobrą skórę, na słabej jakości to nie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 15 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2015 Kilka wskazówek dla początkujących "malarzy" http://blog.multirenowacja.pl/czarowanie-butow/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Czy planujecie, w najbliższym czasie, uzupełnienie rozmiarówki butów do patynowania? Niewiele tego zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Do półrocza nie. Ewentualnie pod indywidualne zamówienie. Po półroczu jest plan, ale jeszcze nie mogę potwierdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Polecam: https://www.facebook.com/manomacchiato mistrzunio! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Mój nowy projekt dla forumowego kolegi na etapie mieszania farb, cel jest jeden, ciemna śliwka na lotnikach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uke Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Kolego Arsen, w jaki sposób, w tych zielonych oxfordach, udało ci się zachować białe przeszycia, toż to magia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Kolego Arsen, w jaki sposób, w tych zielonych oxfordach, udało ci się zachować białe przeszycia, toż to magia... @uke, każda magiczna sztuczka ma banalne rozwiązanie nici używane do szycia cholewki są woskowane i zupełnie nie przyjmują barwnika, jeśli chce się je mieć w kolorze buta to trzeba się trochę natrudzić kremami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uke Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Piękna robota. Z ciekawości, ile butów pomalowałeś, żeby dojść do takiego poziomu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Piękna robota. Z ciekawości, ile butów pomalowałeś, żeby dojść do takiego poziomu? Dzięki , hmm, niewiele w sumie, zielone były moimi trzecimi butami, które w ogóle pomalowałem. Wciąż się uczę i im dalej w las, tym więcej drzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 8 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Śliwkowe Yaśki po malowaniu Jeszcze w świetle dziennym, kolor istny kameleon, w każdym świetle wygląda inaczej 1 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarkizDeSade Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Ech nie przychodzi mi do głowy ani jedna rzecz w mojej szafie do której by takie buty pasowały ale są porostu piękne Jak zawsze gratulacje ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi