waski Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Za 1500 nie uszyjesz garnituru. Kup w sklepie i zanieś do dobrego krawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młodzieniec Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Dziękuję, tego mi było trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perpetuus Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Zapisz się do newslettera. Przed obniżka i dostaniesz emaila a potem siedzi i pilnuj. Zwróć uwagę na smukłość kopyta. Jeżeli nosisz 8 to dla pewności zamków 8,5. Ja oscyluje między 8,5 a 9. W przypadku Markowskiego 9 jest wąsko i nisko. Czy w cenie ok. 160 EUR polecalibyście raczej Meermin: http://meermin.es/ficha_articulo.php?id=2033 Czy Emling? http://www.emling.fr/shoes-collection/shoes/city/urso-1661.html Abstrahuję już od ceny wysyłki - 38 EUR, bo jestem w stanie jakoś sprawą zarządzić i wysłać buty do Niemiec. Dzięki za góry za wszelkie rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Polecałbym przymiarkę i dopiero wtedy decyzję bo to dość różne kopyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perpetuus Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Mam szeroką stopę i na podstawie poznanych dotychczas opinii zakładam, że pewnie buty na kopycie Hiro byłyby odpowiednie. Jak rozumiem Emling ma węższe kopyto. Czy buty tych firm to ta sama półka pod względem jakości użytych skór i wykonania buta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Emling ma wąskie kopyta. Stylistyka podobna do Lodinga. Hiro Meermina jest dość obłe i pomieszczą szeroką stopę. Nie wypowiem się co do porównania obu tych marek. Nie mam Emlingów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Drodzy Panowie, nadszedł moment, by w końcu sprawić sobie garnitur, w którym nie będzie wstyd wyjść z domu. Mam tak lekko 1500zł na wydanie, waham się właśnie- mam dosyć specyficzną budowę ciała, jestem niski, ale dosyć dobrze zbudowany- garnitury na 170cm są albo dla osoby grubej, albo za małe lub za ciasne. oglądałem dziś w sklepie Bytom garnitur- daleki od ideału, rękawy ciut za długie, zbyt nisko wszyte etc., czyli zwykłe problemy z ciuchami z wieszaka. Zalety? około sześciuset złotych oraz dosyć jasny szary- przyda się do pracy, a nie będę miał wyrzutów sumienia, jak za jakiś czas będę chciał wydać trochę więcej na ciemniejszy garnitur szyty na miarę. W Vistuli rzeczy na mój rozmiar zaczynały się w okolicy 1500zł, lecz też nie zachwycały jakością. Pytanie brzmi- czy da się uszyć garnitur z Poznaniu ew. Bydgoszczy za ~1500zł, co może nie będzie idealne, ale będzie lepszym rozwiązaniem, niż vistula, czy nie wygłupiać się, kupić teraz tańszy i odłożyć na krawca? W Vistuli posprawdzaj slim i super slim. Mają teraz mocne przeceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangoup Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Szukam okularów przy dość niskim budżecie, do 200zł. Na oryginalne RayBany nie wystarczy a podróbek wolę nie kupować. Wyglądem w ten deseń: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olli Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Polecam okulary Polaroid, dobry stosunek jakość/cena i myślę, że bez problemu znajdziesz podobny fason. https://okularypolaroid.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Może znajdziesz coś tu: http://www.spexdiscount.com/UK/Sunglasses/Gant/GS-MARCUS-GUN-3P/1549 Pokazane okulary nieznacznie przekraczają Twój budżet, a przesyłka jest gratis. Mam dokładnie ten model, bardzo fajne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Mam w kieszeni 300 zł, szukam na lato butów żeglarskich Coś polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Stormy z Allegro? http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=4246829 Ewentualnie jak ci się nie spieszy to poluj na wyprzedażach na Sperry/Sebago. Dość często schodzą do 300-350 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Mam w kieszeni 300 zł, szukam na lato butów żeglarskich Coś polecacie? Wybierz sobie coś na wyprzedaży spośród lepszych marek: Timberland, Sebago, Sperry, itp, znajdziesz sporo inspiracji we właściwym temacie (Buty>Buty żeglarskie). Ze swojej strony mogę polecić połączenie serwisu Zalando.pl i firmę Aigle. Mam też jedną parę Stormów, wspomnianych przez White Haven, ale nie polecam - stylistyka mocno niewyszukana, podobnie materiały i wykonanie. Chociaż w swojej cenie bezkonkurencyjne w zasadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Mam w kieszeni 300 zł, szukam na lato butów żeglarskich Coś polecacie? Jeśli trafisz z rozmiarem, to tutaj dobre ceny na Sperry: http://www.mivo.pl/pol_m_Mezczyzni_Wybrane-marki_SPERRY-697.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wajar Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Dzień dobry, Wszystkim!Czy orientuje się ktoś, gdzie można(i czy jest to w ogóle możliwe?) dostać prochowiec 3/4, w cenie do połowy tysiąca złotych? Najchętniej skusiłbym się na dwurzędowy, czarny płaszcz. ale jedynka też będzie miła.pozdrawiamW.S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalSzl Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Wybór płaszczy w dobrych cenach jest w Vangraf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bialkov Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Witam!Orientuje się ktoś, gdzie można nabyć koszulę w kratkę vichy, najlepiej w kolorze granatowym, w rozsądnej cenie? Jakiś czas temu widziałem taką w Vistuli (lantier), niestety teraz kiedy mam trochę wolnych funduszy już jej nie ma. Podobną ma na wyprzedaży Osovski, niestety nie ma na mnie rozmiaru, mam 182 cm i noszę 38/39 (slim mile widziany). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Charles Tyrwhitt - są slimy, są super slimy i są co najmniej dwa rodzaje kołnierzyka. Ale najbardziej opłaca się kupować w "czteropaku", 100 funtów za 4 koszule (plus nietrudno wyszukać voucher n. na darmową przesyłkę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Ta darmowa wysyłka działa do Polski? Zazwyczaj korzystam z tego rabatu obniżającego cenę o 10% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Nie wiem, nie próbowałem, może faktycznie nie działa. Ale chyba kosztuje właśnie mniej więcej tyle, ile wynosi te 10% ze 100 funtów, więc wychodzi na to samo. Właściwie to sam zamierzam kupić tam dwie koszule (w tym dokładnie taką, o jaką pyta Bialkov), więc może uda się ułatwić sobie nawzajem zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Jeżeli zastanawiasz się nad wspólnym zamówieniem to ja raczej odpadam. Myślałem o kupnie kilku krawatów, ale sporo kasy pójdzie mi teraz na kolejne Yanki także muszę spasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Sugestia była bardziej do Bialkova, ale też specjalnie zapytałem na forum, żeby ściągnąć chętnego na czwartą koszulę Załatwię resztę na PW lub w przeznaczonym do tego temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wajar Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Niestety najbliższy Van Graaf jest w Katowicach i najzwyczajniej w świecie nie mam czasu tam jechać. Szukam czegoś najlepiej w Krakowie, lub internetowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bialkov Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Jak coś ja jestem chętny, napisałem PW. Biorę co najmniej 1 koszulę zastanowię się nad drugą, no i przy okazji kupiłbym sobie koszulkę polo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangoup Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2014 Próbowałem z Nordsami ale nie wyszło. Szukam jakiś brązowych butów do 300zł. Pewnie nie trafie w brogues, bo koszt zdobień jest dużo wyższy, ale cokolwiek na tą cenę w miarę zgrabnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi