Velahrn Napisano 7 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 8 godzin temu, void napisał: Kto produkuje gotowe skórzane rękawiczki z nieco dłuższymi palcami? Mam 9cm palca środkowego, przy obwodzie nieco ponad 21cm. Każdy rękawicznik. Ceny naprawdę nie są dużo wyższe niż konfekcji sklepowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
void Napisano 8 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień Tak bym zrobił, mając jakiegoś we Wrocławiu. Widzę że czeka mnie zamówienie online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suede Napisano 8 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 10 minut temu, void napisał: Tak bym zrobił, mając jakiegoś we Wrocławiu. Widzę że czeka mnie zamówienie online. Może spróbuj skontaktować sie z https://mkuc.pl/ Mają własną pracownie i szyją rękawiczki. Do tego Świdnica jest blisko Wrocławia, wiec logistycznie do ogarnięcia w przypadku produktu na miarę i chęci spotkania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi