Petrikauer Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 @Mr-Vintage; nie wiem czy buszowałeś po łódzkim TK Maxxie ani czy mamy taki sam rozmiar, ale kupiłem właśnie te spodnie, o których wspomniałeś. Są teraz u krawca, który je trochę skróci i zwęzi dołem na 17,5cm ( oryginalnie miały 18,5cm dołem). Pokażę je na forum, kiedy je odbiorę. Pozdrawiam.Mr. V mieszka kawałek od Łodzi, więc nie sądzę by był zainteresowany. Za to ja jestem. Zostało jeszcze kilka par? Jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Byłem wczoraj w TK Maxxie i tych beżowych z kotwicami już nie było, natomiast jest kilka innych par Hilfigera lub Baruttiego godnych uwagi. Sam kupiłem jeszcze klasyczne, granatowe Hilfigera właśnie. Reasumując, myślę, że warto się jeszcze udać do TK Maxx-u, coś na pewno jeszcze znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 @Mr-Vintage; nie wiem czy buszowałeś po łódzkim TK Maxxie ani czy mamy taki sam rozmiar, ale kupiłem właśnie te spodnie, o których wspomniałeś. U mnie w Kielcach została tylko jedna sztuka 31/34, ale na mnie za szczupłe na udach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 No więc znalazłem czas i zrobiłem co chciałem zrobić. - gumka do pieczątek wycinana laserowo - akryl (Fevicryl do tkanin) 30 minut roboty. "Niedokładne" odbicia to efekt zamierzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Świetnie wyszło, gratuluję. Polacy są jednak zaradnym narodem. A jak pieczątki wyglądają po praniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Świetnie wyszło, gratuluję. Polacy są jednak zaradnym narodem. A jak pieczątki wyglądają po praniu? Pieczątek się nie pierze, jeśli już to spodnie Ja mam pytanie gdzie zamawiałeś/kupowałeś stempel z kotwicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Dzięki co do trwałości to wypowiem się po praniu. Ale po opiniach o tej farbie mam raczej pewność, że prędzej wyblakną mi całe spodnie, niż ta farba. Mrv. Zamawiałem na Allegro. W firmie mam Corel'a więc spokojnie zrobiłem sobie szablon w krzywych, wysłałem mailowo i odebrałem gotowe pieczątki. Na jednej gumce ~60mm x ~20mm wychodzą dwa "crittersy" ułożone obok siebie (przy pożądanej przeze mnie wielkości). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Za ciosem Dużo trudniejszy materiał do tego typu robót. Mocniej "pożebrowany" przez co siłą rzeczy ciężej wykonać ładną odbitkę. Do tego typu prac polecam jak najbardziej gładkie materiały. Choć mi ten efekt pasuje, generalnie lekko "rugged". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 IMHO na powyższym zdjęciu prezentuje się zdecydowanie lepiej niż na prototypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 IMHO na powyższym zdjęciu prezentuje się zdecydowanie lepiej niż na prototypie Też mam takie odczucie. Chyba dlatego, że takie szorty przez paski bardziej mi się kojarzą ze strojem kogoś na jachcie, a te symbole tylko to dopełniają Ogólnie to pomysł ciekawy, choć w pierwszym wykonaniu do mnie nie przemawiał, głównie ze względu na długie nogawki i to, że kotwice nie pasowały do takiego materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 static87, mógłbyś napisać jak cenowo się kształtuje taka pieczątka i farba? I czy dużo farby idzie na 1 parę spodni? Szorty wygladają świetnie, to jakis seersuckero podobny materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Świetnie?? Static, czy to tylko wina zdjęcia czy brakuje im odrobinę do przetarcia i traktujesz je jako egzemplarz testowy? Nie znasz się To Chińczycy się namęczyli żeby je wytrzeć zanim trafią do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 15 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2012 Ostatnie jak na razie. Rakiety do tenisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 15 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2012 Z daleka będą wyglądały jak motylki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Z daleka będą wyglądały jak motylki A to może nie wada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psu Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Proponuję do zestawu dorzucić koszulę zrobioną w podobnym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Proponuję do zestawu dorzucić koszulę zrobioną w podobnym stylu Nie przesadzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Ostatnie jak na razie. Wyczerpałem już zasoby stemplowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Tak mi się skojarzyło: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2012 Kotwice najlepsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Ciekawy wzór na spodniach .Zdjęcie Pitti 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Ciekawy wzór na spodniach .Zdjęcie Pitti 2012Rugby RL? Myślałem o czaszkach, ale zrezygnowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 wzorek w "ptaszki" ciekawy, ale to co z Pitti w połączeniu z butami do biegania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 wzorek w "ptaszki" ciekawy, ale to co z Pitti w połączeniu z butami do biegania...Połączenie kolorystyczne butów i bluzy rozczula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 ciekawe spodnie i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi