saphir.pl Napisano 16 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2014 Bocache & Salvucci Between Art and Handicraft 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 18 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 28 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 17 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2014 No tak, z rozpędu wkleiłem ten sam film, co @arsen Bardzo fajny klimat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 This is the first construction, beginner shoemakers learn https://www.youtube.com/watch?v=Kof-qlFfw6k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Ciekawe zdjęcie poglądowe dot. techniki wykańczania podeszwy i zdobienia cholewki (Ganziano&Girling) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 Nie wiem czy to odpowiedni wątek. Jeżeli nie, to proszę o przeniesienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 2 minuty temu, Skalpel napisał: Nie wiem czy to odpowiedni wątek. Jeżeli nie, to proszę o przeniesienie. Jednej informacji mi w tym filmiku brakuje - jak się robi drugiego buta z pary, żeby był mniej-więcej taki sam :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 13 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki Napisano 27 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2018 A ja wczoraj w jednym sklepie taki ciekawy przekrój buta uwieczniłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2018 Tak powinny wyglądać każde monki Churchs z polished binder 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accaliant Napisano 12 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2018 Nigdy tak naprawdę nie widziałem i nie wiedziałem jak właściwie powstają buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 18 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2022 Nigdy nie oglądałem takich filmików, ale ten przypadkowo zaproponowany przez YT z przyjemnością cały zobaczyłem: https://www.youtube.com/watch?v=YMWTp9RBEUs&ab_channel=SiroenoYosui 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 6 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2023 Tak dla odświeżenia wątku.Niestety podglad tylko dla właścicieli konta https://www.tiktok.com/t/ZGJaSxh8E/ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi