saphir.pl Napisano 22 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Ostre cięcie Mam nadzieje, że nie przekroczyłem pewnych granic : będziemy elastyczni, ale do pewnych granic Haha Rozumiem, że to fotka przed robotą? Pokaż jak sprawy się mają po ostrym cięciu Pamiętajcie, że można umieścić po 2 fotki Większa szansa na wygraną pozdrawiam + podzięki za udział w konkursie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitch Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2012 Rozumiem, że to fotka przed robotą? Pokaż jak sprawy się mają po ostrym cięciu Strzępy i wióry zostały Konserwatystów męskiej elegancji zdjęcie owego bucika w takim stanie napewno by ucieszyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2012 On the jazz scene since 1920' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2012 W cholere z tym lustrem, wszystko sie odbija w powierzchni wosku, wlacznie ze sprzetem oswietleniowym i wez tu zrob dobre zdjecie FYI Meerminy popastowane czekaja na sesje dzisiaj. Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2012 Szacunek zaczyna się w momencie, kiedy w odbiciu buta można rozpoznać kolor krawata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2012 Na medalionie ciężko jest dosadnie pokazać lustro, więc coś z wyglądu ostrego obok: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2012 Szacunek zaczyna się w momencie, kiedy w odbiciu buta można rozpoznać kolor krawata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2012 Respect . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2012 Na medalionie ciężko jest dosadnie pokazać lustro, więc coś z wyglądu ostrego obok: Bardzo ladne buty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flors Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2012 Euro z przymrużeniem oka, czyli piłkarski finał: Łysi czy Owłosieni? Twardy orzech do zgryzienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2012 super pomysł!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 24 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2012 Panowie czy dopuszczamy foty w stylu diptych / triptych? czy to sie liczy jak dwa / trzy zdjecia? przymierzalem sie do jednej z tych opcji, ale nie wiem jak zostanie to potraktowane przez jury. Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 24 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2012 Myślę, że spokojnie możesz spróbować. Wszelkie techniki dopuściłbym do konkursu nie ograniczając procesu twórczego : Tak jak wspominałem - będziemy starali się być elastyczni. No i teraz to już ciekawość mnie zżera, co tam wykombinowałeś Jeżeli Jury dopatrzy się jakiegoś nadużycia - dostaniesz oczywiście kolejną szansę. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 24 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2012 *Przemko - wróciły wspomnienia *Caporegime - ostro, ale podoba się *proceleusmatyk - po prostu WOW - nawet jak mam w ręku dobrze wypolerowane buty, mam problem ze zrobieniem takiej fotki *Flors - rewelacja, na kogo tu postawić i kto jest kto? Owłosieni mogli być Czesi, bo nie chcieli się golić, ale już ich nie ma ... no i teraz nie jestem pewien Dziękuję wszystkim za udział, zachęcając jednocześnie pozostałych do zabawy Do 26.06.2012 włącznie zgłaszamy prace - zostały 3 dni - pamiętajcie, że można zamieścić po 2 konkursowe prace. Mały Update do regulaminu: Zamiast: do 26 czerwca zostanie wyłonionych 5 finałowych prac na: po 26 czerwca zostanie wyłonionych 5 finałowych prac. Następnie w ciągu 7 dni na drodze głosowania forumowiczów wyłonieni zostaną zwycięzcy. Głosowanie na Facebooku trwa do czasu zakończenia konkursu na forum. Wszak do 26-go włącznie zbieramy prace, więc wyłonić finalistów możemy dopiero po 26.06 Przepraszam za niedopatrzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 24 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2012 W takim razie sprobuje [cut] Mały Update do regulaminu: Zamiast: do 26 czerwca zostanie wyłonionych 5 finałowych prac na: po 26 czerwca zostanie wyłonionych 5 finałowych prac. [cut] Tez sie nad tym zastanawialem ostatnio, dzieki za wyjasnienie:) Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 25 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Nieśmiało przypominam, iż jutro o północy kończymy zbieranie prac konkursowych. Został dzisiejszy wieczór i jutrzejszy dzień Następnie po wyłonieniu finałowych 5 prac w ankiecie sami forumowicze wytypują zwycięzców. zapraszam do zabawy spóźnialskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopciuszek Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Kopciszek wraca do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 25 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Kopciuszku, obawiam się, że ponownie nie trafiłaś z tematem i fotki nie będą mogły oficjalnie wziąć udziału w konkursie Może podejmij trzecią próbę, mając na uwadze klasyczną męską elegancję, a ja ze swojej strony (niezależnie od wyniku) ufunduję dodatkową nagrodę za wytrwałość Mam słabość do globtroterek i drugą fotką właśnie obudziłaś wspomnienia - muszę w końcu wybrać się na szlak pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Wieczorne powinności/przyjemności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopciuszek Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Kopciuszku, obawiam się, że ponownie nie trafiłaś z tematem i fotki nie będą mogły oficjalnie wziąć udziału w konkursie Może podejmij trzecią próbę, mając na uwadze klasyczną męską elegancję, a ja ze swojej strony (niezależnie od wyniku) ufunduję dodatkową nagrodę za wytrwałość Mam słabość do globtroterek i drugą fotką właśnie obudziłaś wspomnienia - muszę w końcu wybrać się na szlak pozdrawiam Chętnie podjęłabym trzecią próbę, ale skąd ja wezmę męskie buty?!!! Może uznasz, że na drugiej fotce są męskie? A na szlakach było, że aaach..., koniecznie się wybierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 @ Jan czyli masz wszystko na dobrą imprezę "(...)Pasta do butów pojawiała się wszędzie tam, gdzie zapuszczały się alianckie wojska. Amerykański korespondent wojenny, Walter Graeber, napisał dla tygodnika "TIME" z okopów w Tobruku w 1942, że "stare puszki brytyjskiej pasty Kiwi leżą obok butelek po Chianti"(...)" można dodać: wiele marek przegrało swoje "wojny" a na salonie u Jana rządzi Tarrago, Chianti i kuba (?) .. swoją drogą z popiołu "z kuby" też można czernidło zdobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 25 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Chętnie podjęłabym trzecią próbę, ale skąd ja wezmę męskie buty?!!! Może uznasz, że na drugiej fotce są męskie? A na szlakach było, że aaach..., koniecznie się wybierz. Właśnie sobie przypomniałem, że już jedna para damskich butów przemknęła się niepostrzeżenie w konkursie, zatem jeżeli nie będzie sprzeciwów to udam, że nie zwróciłem uwagi Poza tym damskie buty w zasadzie mogą wpisać się w męską klasyczną elegancję ... jakby to zinterpretować ...? Ostatecznie fotek w konkursie nie za wiele, to może Panowie przymkną oko? No ja naciągam - najwyżej nas wymoderują pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 25 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 @ Jan czyli masz wszystko na dobrą imprezę "(...)Pasta do butów pojawiała się wszędzie tam, gdzie zapuszczały się alianckie wojska. Amerykański korespondent wojenny, Walter Graeber, napisał dla tygodnika "TIME" z okopów w Tobruku w 1942, że "stare puszki brytyjskiej pasty Kiwi leżą obok butelek po Chianti"(...)" można dodać: wiele marek przegrało swoje "wojny" a na salonie u Jana rządzi Tarrago, Chianti i kuba (?) .. swoją drogą z popiołu "z kuby" też można czernidło zdobić Ale smaka złapałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 kuba (?) Wyjątkowo nie-kuba, tylko Alex Bradley Black Market - smaczne cygaro w dobrej cenie, ale jednak czegoś mi brakowało. W każdym razie polecam i cieszę się, że narobiłem smaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopciuszek Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Chętnie podjęłabym trzecią próbę, ale skąd ja wezmę męskie buty?!!! Może uznasz, że na drugiej fotce są męskie? A na szlakach było, że aaach..., koniecznie się wybierz. Właśnie sobie przypomniałem, że już jedna para damskich butów przemknęła się niepostrzeżenie w konkursie, zatem jeżeli nie będzie sprzeciwów to udam, że nie zwróciłem uwagi Poza tym damskie buty w zasadzie mogą wpisać się w męską klasyczną elegancję ... jakby to zinterpretować ...? Ostatecznie fotek w konkursie nie za wiele, to może Panowie przymkną oko? No ja naciągam - najwyżej nas wymoderują pozdrawiam Ależ oczywiście, że damskie buty wpisują się w męską elegancję, o ileż dostojniej i elegancko męska para butów prezentuje się, gdy obok ma damskie buciki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi