Kobe Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Pies jest oczywiście nieeleganckim wieśniactwem. Powielanie archetypu podwórkowego burka winno być karane przez arbitrów elegancji czerwoną poszetką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Mój "white tie cat " ... mam jeszcze wersję każualową Wieśniacki czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Parasol po lewej czy prawej stronie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Ma całkiem arystokratyczne, lekceważące spojrzenie, więc jest ok. Mam nadzieję, że z każualowym dachowcem wychodzisz na spacer w angielkach! Ja mam teriera szkockiego. Niestety nie mam warunków, żeby polować z nią na lisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Parasol po lewej czy prawej stronie ?Ja jestem wieśniak - nie wiem Wychodzi że ja też Ma całkiem arystokratyczne, lekceważące spojrzenie, więc jest ok. Mam nadzieję, że z każualowym dachowcem wychodzisz na spacer w angielkach! Ja mam teriera szkockiego. Niestety nie mam warunków, żeby polować z nią na lisy. Każualowy to Brytyjczyk ... więc w angielkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Parasol po lewej czy prawej stronie ?Ja jestem wieśniak - nie wiem Czy jak znajdziesz odpowiedzi na to i inne zadane w pozostałych tematach pytania to pozostaniesz wieśniakiem czy staniesz się archetypem męskiej elegancji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Archetypem męskiego wieśniaka. Zdrowy, POLSKI typ, konserwatywny, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Dopóki dyskusja nie zamieni się w pyskówkę, a będzie naprawdę dotyczyła w jakimś stopniu pupili - zostawiam temat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Przepraszam Panowie, ale Yoko zajrzała mi przez ramię jak czytałem ten temat i zareagowała dość wymownie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Przepraszam Panowie, ale Yoko zajrzała mi przez ramię jak czytałem ten temat i zareagowała dość wymownie: Lubię Yoko. Pozdrów ją ode mnie i od Kropki*. *Kropka jest psem, znaczy suką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Nie omieszkam pozdrowić. Wygląda na słodziaka, ale wszystkie okoliczne psy ustawia na dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Panowie, czy eleganckie jest posiadanie kota czy może raczej należy posiadać psa? Jak to się ma do archetypów, elegancji, sv, dobrego wrażenia, formalności, noszenia parasola, wieśniactwa i niewieśniactwa? Kota nie da się posiadać, jest zbyt dużym indywidualistą. Psa, jako przyjaciela człowieka nie wypada posiadać - można Go mieć jako towarzysza spacerów, wędrówek. Czy jest to eleganckie hmmm - nie wiem. Parasola nie używam właśnie ze względu na konieczność noszenia nawet, gdy nie pada. pozdr.Vslv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Zgadzam się z Vislavem. Nie można mieć przyjaciela. Można sobie nawzajem towarzyszyć. Kropka mi już długo towarzyszy. I mam nadzieję, że to jeszcze potrwa. Niebawem, po Nowym Roku, dojdą na do domu te dwie panny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Atos i Pusia. Atoska już niestety nie ma, odszedł ze starości. Teraz jest Makbet, ale jego Pusia już tak nie kocha. A też sympatyczny jest bardzo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Indywidualistką bym jej nie nazwał. Wszystko zależy od charakteru. Ostatnie zdjęcie przysięgam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 temat był dla jaj ale jak wszyscy to wszyscy: Fluszka i Amelia (nie posiadamy ich, one posiadają nas ) Był dla jaj, ale jakoś tak wyszło. Zobacz jakie same sympatyczne twarze. Tak a propos dając zdjęcie z poprzednią sunią w wątku o beretach zastanawiałem się, czy nie wyciąć jej twarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 temat był dla jaj ale jak wszyscy to wszyscy: Fluszka i Amelia (nie posiadamy ich, one posiadają nas ) Był dla jaj, ale jakoś tak wyszło. Zobacz jakie same sympatyczne twarze. Tak a propos dając zdjęcie z poprzednią sunią w wątku o beretach zastanawiałem się, czy nie wyciąć jej twarzy... Ja tam z Vegą nie mam problemu - urodzona gwiazda, jak tylko usłyszy dźwięk samowyzwalacza to biegnie pozować. Lubi też komplementy na temat swojego wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Każualowy Poldek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Fluszka i Amelia (nie posiadamy ich, one posiadają nas ) I one to wiedzą. Doskonale wiedzą. Wyjątkowo pańsko wyniosłe spojrzenia. Można powiedzieć dominujące Piękne. Pozdrów je ode mnie. A może lepiej... przekaż ukłony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 temat był dla jaj ale jak wszyscy to wszyscy: Fluszka i Amelia (nie posiadamy ich, one posiadają nas ) Bardzo włochate ! Jaka to rasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Widzę, że koty rządzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Marcelo mogłbyś zamieścić jeszcze jakieś zdjęcie tego bryta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Jak wrócę do domu to coś wrzucę Pozdrawiam Marcelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 21 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Świetne zwierzaki. Kropka to nie suka, to typowa femme fatale Swojego psiaka musiałem niestety zostawić w domu rodzinnym - nie da się zwierzęciem odpowiednio zająć przy nieregularnym trybie życia zawodowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Panowie, jest silna sugestia, aby wątek wyciąć. Co - w przypadku braku protestów - stanie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi