ciasteczkowy Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Czym sie różnią kremy Aldona od kremów Saphira? Cytuj
mayor Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Godzinę temu, ciasteczkowy napisał: Czym sie różnią kremy Aldona od kremów Saphira? Na pierwszy rzut oka produkty Alden Shoe Care różnią się od kremów Saphir ceną i gramaturą /objętością.Cztery razy tańsze za półtora raza większe opakowanie.Zwyczajnie klient płaci za produkt , a nie za ładny słoiczek,obecność firmy na wszystkich forach internetowych/social mediach i reklamy.Ponad to są skuteczniejsze ,gdyż Alden wykańcza gotowe buty w manufakturze dosyć intensywnie i produkty do pielęgnacji mają podobny skład i są kontynuacją tego procesu. Przykład buty z Horween Shell Cordovan ile razy na tym forum były wpisy typu "Ratunku moje buty z kordowanu dostały purchli po deszczu","Buty z kordowanu nie nadają się na deszcz","Ręce strach umyć w takich butach" itp. To nie jest prawda ,ale nie mam zamiaru tego tłumaczyć po raz setny, czy sto pierwszy.Tak samo jest z butami Red Wing to znaczy tymi nielicznymi butami RW ,które są produkowane w USA,. RW ma własną garbarnie S.B Foot Tannery i kosmetyki do butów sprzedawane w sklepach RW pochodzą z tej samej garbarni. Jeżeli komuś zależy na zachowaniu oryginalnej barwy Red Wings to nie musi kombinować Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Serdecznie zapraszamy na oficjalne otwarcie naszego sklepu firmowego w Krakowie. Data: 5 września / sobota Godziny: 11:00 - 18:00 Miejsce: Kraków, Sukiennicza 8 Przygotowaliśmy dla Was szereg niespodzianek: ↬ całą naszą kolekcję tniemy w ten dzień - 10% (oprócz letniej która jest obecnie przeceniona -20%) ↬ będzie możliwość zakupienia vouchera na usługę MTM (koszula, marynarka, garnitur, płaszcz) - 20%, na ściągnięcie miary nastąpi po umówieniu terminu ↬ zobaczycie zajawkę naszej nadchodzącej jesiennej kolekcji sampel sale / przygotowaliśmy wieszak z ubraniami, które nie zostały wprowadzone do kolekcji, białe kruki w dobrej cenie ↬ do każdego zamówienia dodajemy naszą bawełnianą torbę „10 Linka do wydarzenia na FB:https://www.facebook.com/events/2442970496012881 Przypominamy o obowiązku zakrywania nosa i ust, prosimy również o odkażenie rąk (przy wejściu do sklepu jest dozownik). Asia, Tomek, Paweł 2 Cytuj
mosze Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2020 Salon wygląda imponująco, gratulacje. 1 Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2020 Nasza kolekcja FW 20/21 jest już dostępna w salonie w Krakowie. Zapraszamy od 11 do 19 (w tygodniu) oraz 11 / 16 w sobotę. Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2021 Czy gdzieś w Krakowie można zlecić wykonanie rękawiczek na miarę? Cytuj
Velahrn Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2021 39 minut temu, ciasteczkowy napisał: Czy gdzieś w Krakowie można zlecić wykonanie rękawiczek na miarę? Też jestem ciekawy. Bo jak dotychczas nie słyszałem o jakimkolwiek miejscu w Polsce, poza Warszawą, gdzie by nadal działały pracownie białoskórnicze. Cytuj
Mario_sochy Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 U Kowalskich, Pracownia Rękawiczek, ul. Chmielna 10.. Polecam Cytuj
Velahrn Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 50 minut temu, Mario_sochy napisał: U Kowalskich, Pracownia Rękawiczek, ul. Chmielna 10.. Polecam Po pierwsze, pracownia Kowalskich była w Warszawie, po drugie, już nie istnieje... Cytuj
Luca Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2021 Gdzie w Krakowie skrócę rękawy kurtki skórzanej? Cytuj
tryhp3 Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2021 Jeszcze można dodać https://nico.com.pl/ Modlinica koło Krk- ponoć można znaleźć coś lepszego. Clarks w Galerii Krakowskiej - ale tutaj chyba tylko budżetowe modele z Azji widziałem, mnie odpychały. Cytuj
Coven Opublikowano 10 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2022 Czy może ktoś polecić jakiegoś krawca, który poradzi sobie z taliowaniem koszuli, marynarki oraz spodni? Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 10 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2022 Ja ostatnio (tj. Jakiś rok temu) taliowalem garnitur u Pana Andrzeja Kuci na Gertrudy 8. Cytuj
tryhp3 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2022 Z taliowaniem koszuli to poradzi sobie każdy krawiec. 1 Cytuj
Vit Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Dobry wieczór wszystkim Trochę odgrzeję temat: Kochani, szukam optyka w Krakowie. Co polecacie? Cytuj
Janek95 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2023 W dniu 21.08.2023 o 21:46, Vit napisał: Dobry wieczór wszystkim Trochę odgrzeję temat: Kochani, szukam optyka w Krakowie. Co polecacie? Binokle na Nadwiślańskiej. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi