Koval Napisano 12 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 @Misza - obiecuję, że tego nie napiszę. Chciałem sobie tylko 'zwizualizować' jakby to wyglądało u mnie - bo rozumiem, ze wysokość główki jest w każdym rozmiarze taka sama. @Sernik - na tym forum o zdjęcia się nie pyta - tutaj się je po prostu wstawia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sernik Napisano 12 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 @Sernik - na tym forum o zdjęciach się nie pyta - tutaj się je po prostu wstawia! Proszę: Edit: Pomyliłem się, rondo ma 6.5 cm, sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 12 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 rozmiar 59-60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LONG STORY SHORT Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Bardzo ładny To Florentino z Polkapu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Dziękuję. Tak, to Polkap, ale nie pamiętam modelu, jeżeli nie wyrzuciłem przywieszki to sprawdzę jak wrócę do domu. Edyt.: Model Duplex. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Normalnie "aktor filmowy":) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LONG STORY SHORT Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Dziękuję. Tak, to Polkap, ale nie pamiętam modelu, jeżeli nie wyrzuciłem przywieszki to sprawdzę jak wrócę do domu. Tak myślałem Dobry wybór - na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 Taką testuję od dwóch dni. Z zakładu A. Zaręby - wyjątkowo miły rzemieślnik. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 WitLeather - custom 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 16 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 A można prosić zdjęcie z poziomu oczu? Bo z tej perspektywy trudno ocenić proporcje korony do twarzy. Ale generalnie widzę, że w WitLeather się spisali. Ja swoje zamówienie dostanę jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Może świetnie nie widać, ale ostatnio taki kapelusz bywa na głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 Dziś mój ulubiony model jeśli chodzi o czapki - Newsboy Caps 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 @pawlik, nie jestem ekspertem, ale wydaje mi się, że ten kapelusz jest na ciebie zbyt mały. Nie wiem czy to ten sam, co sprzed kilku dni, ale tamten też sprawiał takie wrażenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 @koval, możliwe, nie mam doświadczenia i nie jestem w stanie obiektywnie ocenić. Mierząc, wybrałem ten, który mi najbardziej odpowiadał rozmiarowo - czyli kierowałem się tylko subiektywnym odczuciem. Z drugiej strony może akurat przy zdjęciach tak go nałożyłem, że wygląda na za mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 Za mały czy nie, przy zdjęciu "spod" kapelusza trudno ocenić. Natomiast moim zdaniem warto się tym kapeluszem trochę pobawić: uformować rondo i trochę go w dowolną stronę przechylić, żeby linia ronda nie wyglądała jak narysowana od poziomicy, bo to nikomu nie służy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 To może nawet lepiej, że dziś nie skręciłeś do tych ZT... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 28 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 Wysokość korony ładnie koresponduje z owalem twarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 Tak powinno być, do twarzy Ci waski w tym kapeluszu. Też taki mam i mi nie pasuje (poza tym jest czarny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 Dziękuję, bardzo go lubię, to była miłość od pierwszego wejrzenia. Wszedłem do sklepu, żeby zobaczyć, pomacać, ale kiedy go założyłem na głowę, wiedziałem, że już go nie oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2016 Po wczorajszym Polkapie, dziś czas na kaszkiet od Tomka Milera. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2016 i fioletowa grenadyna grossa od EoE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi