Skocz do zawartości

Wyprzedaże

Parmigiano

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety nie.

Zaryzykowałem. Na zwrot jest 30 dni. Za przesyłkę nie płacę, bo obiorę w ich sklepie.

PS. Guziki mi się nie podobają, ale to akurat mały problem.

Z mojej strony prośba o podanie długości tej marynarki kiedy już dotrze.

72 cm.

Marynarka w rzeczywistości jest bardziej niebieska niż na zdjęciach ze strony MD. Nie jest to granat.

Może jakieś niezobowiązujące zdjęcie, najlepiej na sobie? :D

Może być :)

Słowo "ciasna" nie byłoby trafne. Marynarka w zasadzie jest ok, ale jest mocno taliowana. Ramiona i klatka piersiowa są ok, ale aby się zapiąć przy rozmiarze 48 (bez marszczeń w okolicach guzików) musiałbym nieco przesunąć guziki. Zamówiłem rozmiar 50, porównam i podejmę decyzję.

http://www.shiptonandheneage.co.uk/sale/mens-shoe-sale/mens-brogue-sale/dover-black-half-brogue.html

Podwykonawca najprawdopodobniej AS. Opuścili cenę jeszcze bardziej - brać tę parę, nawet jak rozmiar nie pasuje, bo sam kupię :P

Chętnie bym się na nie skusił, bo to mój rozmiar. Pytałem, ale nie innej możliwości wysyłki niż DPD za £24, więc gdyby ktoś był zainteresowany wspólnym zamówieniem celem podziału kosztów przesyłki, proszę o kontakt na priv.

Wyprzedaże WARSZAWA (te z których skorzystałem):

- Galeria Mokotów - Emanuel Berg

1. Koszule -50% (cena około 199PLN po przecenie). Jeszcze spory wybór koszul slim fit rozmiar 34, 44

2. Swetry -30% (cena około 199PLN po przecenie). Te przeceny dojrzałem na półce. Sam nic nie kupowałem.

- Galeria Mokotów - P&C

Koszule -30% (cena za Joop, czy Boss około 240PLN po przecenie). Sporo koszu casualowych, ale są też koszule formalne. Oczywiście jak zawsze, wielki bałagan, i atmosfera budżetowego outletu. Nie skorzystałem, jednak widziałem kilka ciekawych koszul casualowych.

- Galeria Mokotów - Royal Collection - stoisko Oscara Jacobsona

Spodnie -30%. Spory wybór spodni formalnych. Cena po przecenie to 600PLN (czyli dobra cena lotniskowa, czy przyzwoita z outletów włoskich).

Ja zaopatrzyłem się w model DESMOND (slim fit, jasny popielaty, 150 - to mój idealny rozmiar). To jest chyba ten model:

http://oscarjacobson.com/media/43110/53 ... xwidth=195

Jutro wracam po granatowe.

-50% w Brooks Brothers: http://www.brooksbrothers.com/

Mają bardzo duży wybór marynarek sportowych w tym dwurzędowych. Sam się skusiłem na jedną.

Jak z przesyłką?

FedEx 49,99$ - zamówione w poniedziałek, kasa z karty pobrana wczoraj, przesyłka przekazana do wysyłki dzisiaj, oczekiwany czas dostawy to 23 lipca. Do tego szykuje się płacenie 23% VAT + cło 5% :roll:

Właśnie odwiedziłem Krakowski MD. Oferta dosyć mocno przebrana zwłaszcza jeśli chodzi o koszule.

Zostało dużo ciekawych kurtek, marynarek w cenach zirka about 200zl.

Polecam natomiast P&C w Krakowie, bardzo ciekawe obniżki koszul, polówek, marynarek.

Niestety oferta McNeal'a mocno przebrana :(

Pzdr

U Marksa i Spencera (na Marszałkowskiej) są srebrne krawaty knity z jedwabiu.

Przecena ze 106zł na 33zł.

W outlecie firmy Calzaturificio FRAU na Rakowieckiej przecena na niektóre modele 10-20% - ale to od ceny outletowej więc naprawdę można kupić tanio. Jest tylko problem z rozmiarami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.