Koval Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Halo! Czy to jeszcze temat o wyprzedażach?! A propos tychże - w sklepie Camicissima na Sadybie, koszule po 149 i spory wybór po 89,90 PLN! - - wiem bo dziś (wczoraj) byłem i sobie jedną zakupiłem (błękitny slim za 89 złociszy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 A ja wczoraj 3 koszule w lambert zamowiłem przez net. Wyprzedarze zdziesiątkowały mój budżet, także zaznaczyłem opcję płatne przy odbiorze i czekam na pensję . W przecenie są naprawdę ok. Używam ich od lat i jestem zadowolony. Polecam przy takich obniżkach. W kratę, biała i różowa. Zdj. z witryny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 no i jeszcze jedno. Ostatnio kupiłem penny loafers w (znowu dostanę z biodra ) Massimo Dutti. Używam ich do chodzenia w domu, pewnie nadadzą się na wiosnę, ale dom, to chyba najlepsze dla nich miejsce. Raz założycie, innych (w podobnej cenie) nie będziecie chcieli włożyć. Kosztowały 199, kupiłem za 99, a są za 79. Połączenie bawełny i skóry. Na topie cowskin, na podeszwie cow leather. Gorąco POLECAM. Zdj. z www MD. Kupić można tylko w sklepie. Jak tylko się pojawiły w reg cenie, to zniknęły, by pojawić się na wyprzedaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Bang! Strzal z biodra za nazwanie tego penny loafers ale naszczescie niecelny, bo jako kapcie daja rade;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 się wywinąłem w ostatniej chwili. niech będzie, że kapcie. ). Wszystko mogę o sobie powiedzieć, ale nie to, że znam się na klasycznej męskiej elegancji tak, jak Kolega Bigbadwoof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamz Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 wyprzedaż się tam zaczęła już ponad 2 miesiące temu i już wtedy było już wszystko mocno przebrane i wygniecione 1:0 dla forum [attachment=0]Armani`.JPG[/attachment] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Kolega nie do końca dobrze poinformowany. Dwa miesiące temu się zaczęły. poziom 30%, potem 50%, 60% i teraz 70% (od dwóch dni chyba). No i z tym wygnieceniem... na pewno nie w Warszawie. To jedno wiem na pewno. Dopiero w ostatnich dwóch tygodniach można mówić o tym, że część towaru jest już mocno zmasakrowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 się wywinąłem w ostatniej chwili. niech będzie, że kapcie. ). Wszystko mogę o sobie powiedzieć, ale nie to, że znam się na klasycznej męskiej elegancji tak, jak Kolega Bigbadwoof Cenie sobie kazde pochlebstwo. Nie ma znaczenia czy szczere czy ironiczne. Wiec + dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Tu, szczere. A złośliwość w tkaninach (londyn). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pnq Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Ktoś się mnie pytał w którym H&M - ten przy rotundzie. Wczoraj już wyboru zbytniego nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Wyprzedarze zdziesiątkowały mój budżet I właśnie dlatego omijam je w tym roku szerokim łukiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d_box Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Vistuli przecenili niektóre garnitury na 499zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 Promocja w Wólczance: 4. W Promocji może wziąć udział każdy, kto: a. dokonując zakupu trzech dowolnych krawatów Wólczanka w sklepie internetowym www.wolczanka.com.pl, podczas realizacji transakcji wpisze w koszyku w polu kod rabatowy hasło promocji: 3xWolczanka b. dokonując zakupu trzech dowolnych krawatów Lambert w sklepie internetowym www.wolczanka.com.pl, podczas realizacji transakcji wpisze w koszyku w polu kod rabatowy hasło promocji: 3xLambert 5. Klient spełniający warunek, o którym mowa w pkt. 4a niniejszego regulaminu jest uprawniony do zakupu 3 krawatów Wólczanka w cenie 99,90zł. 6. Klient spełniający warunek, o którym mowa w pkt. 4b niniejszego regulaminu jest uprawniony do zakupu 3 krawatów Lambert w cenie 149,90zł 7. Na jednym zamówieniu może znajdować się jeden promocyjny komplet krawatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 Czyli 3 krawaty kosztują łącznie 100 albo 150 zł (innymi słowy 33 albo 50 zł za krawat)? Hmmm... Ktoś wie jak wygląda jakość krawatów Lamberta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 Jak dla mnie jakość pierwsza klasa. Kolory się nie ścierają przy noszeniu . Dla ścisłości, wiem z własnego doświadczenia. Noszę takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 Witam, Co myślicie o skarpetach z promocji wólczanki? Czy ktoś może podzielić się opinią? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 Podobnej jakości i cenie (3 pary za 29zł) są dostępne non stop w P&C w dość dużej gamie kolorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 Zabiją mnie te wszystkie wyprzedaże Wczoraj dzwonili do mnie z banku, czy nie chcę kredytu konsumpcyjnego, chyba zauważyli stan mojej karty kredytowej... Ale chyba się skuszę i zamówię jeszcze z 2 garnitury wólczanki na woły robocze, bo w takiej cenie grzech nie brać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 Czy promocja w wólczance jest tylko po przez zakup przez internet czy można również stacjonarnie kupić w salonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 Czy promocja w wólczance jest tylko po przez zakup przez internet czy można również stacjonarnie kupić w salonie? Tylko internet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 Zależy o którą chodzi - same obniżki jako takie są także w salonie. Ostatnio kupiłem tam wełniany bezrękawnik i jedwabny szalik po cenach promocyjnych z ich strony internetowej. Co do tej specjalnej oferty na krawaty niestety nie wiem - będę jutro w galerii to mogę się zapytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 A wiadomo do kiedy jest wyprzedaż na str. Vistuli? Koniec stycznia czy dłużej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d_box Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 W Lambercie zaczęła pojawiać się kolekcja wiosenna więc pewnie i w Vistuli powoli dobiega końca wyprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 W Lambercie zaczęła pojawiać się kolekcja wiosenna więc pewnie i w Vistuli powoli dobiega końca wyprzedaż Gdzie niby widziałeś nową kolekcję wiosna/lato? Odnośnie wyprzedaży, to nawet nie minęła połowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d_box Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 W Galerii Krakowskiej pojawiło się coś koło 8 nowych koszul i tabliczki nowa kolekcja, nawet zapytałem dla pewności czy aby na pewno nie pomyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi