Skocz do zawartości

Wyprzedaże

Parmigiano

Rekomendowane odpowiedzi

A ja wczoraj 3 koszule w lambert zamowiłem przez net. Wyprzedarze zdziesiątkowały mój budżet, także zaznaczyłem opcję płatne przy odbiorze i czekam na pensję ;).

W przecenie są naprawdę ok. Używam ich od lat i jestem zadowolony. Polecam przy takich obniżkach. W kratę, biała i różowa. Zdj. z witryny.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

no i jeszcze jedno. Ostatnio kupiłem penny loafers w (znowu dostanę z biodra ;) ) Massimo Dutti. Używam ich do chodzenia w domu, pewnie nadadzą się na wiosnę, ale dom, to chyba najlepsze dla nich miejsce. Raz założycie, innych (w podobnej cenie) nie będziecie chcieli włożyć. Kosztowały 199, kupiłem za 99, a są za 79. Połączenie bawełny i skóry. Na topie cowskin, na podeszwie cow leather. Gorąco POLECAM. Zdj. z www MD. Kupić można tylko w sklepie. Jak tylko się pojawiły w reg cenie, to zniknęły, by pojawić się na wyprzedaży. :D

Dołączona grafika

Dołączona grafika

:D Kolega nie do końca dobrze poinformowany. Dwa miesiące temu się zaczęły. poziom 30%, potem 50%, 60% i teraz 70% (od dwóch dni chyba). No i z tym wygnieceniem... na pewno nie w Warszawie. :lol: To jedno wiem na pewno. Dopiero w ostatnich dwóch tygodniach można mówić o tym, że część towaru jest już mocno zmasakrowana.

się wywinąłem w ostatniej chwili. niech będzie, że kapcie. :)). Wszystko mogę o sobie powiedzieć, ale nie to, że znam się na klasycznej męskiej elegancji tak, jak Kolega Bigbadwoof :D

Cenie sobie kazde pochlebstwo. Nie ma znaczenia czy szczere czy ironiczne. Wiec + dla Ciebie :)

Gość Nereusz

Promocja w Wólczance:

4. W Promocji może wziąć udział każdy, kto:

a. dokonując zakupu trzech dowolnych krawatów Wólczanka w sklepie internetowym www.wolczanka.com.pl, podczas realizacji transakcji wpisze w koszyku w polu kod rabatowy hasło promocji: 3xWolczanka

b. dokonując zakupu trzech dowolnych krawatów Lambert w sklepie internetowym www.wolczanka.com.pl, podczas realizacji transakcji wpisze w koszyku w polu kod rabatowy hasło promocji: 3xLambert

5. Klient spełniający warunek, o którym mowa w pkt. 4a niniejszego regulaminu jest uprawniony do zakupu 3 krawatów Wólczanka w cenie 99,90zł.

6. Klient spełniający warunek, o którym mowa w pkt. 4b niniejszego regulaminu jest uprawniony do zakupu 3 krawatów Lambert w cenie 149,90zł

7. Na jednym zamówieniu może znajdować się jeden promocyjny komplet krawatów

Zabiją mnie te wszystkie wyprzedaże :? Wczoraj dzwonili do mnie z banku, czy nie chcę kredytu konsumpcyjnego, chyba zauważyli stan mojej karty kredytowej... Ale chyba się skuszę i zamówię jeszcze z 2 garnitury wólczanki na woły robocze, bo w takiej cenie grzech nie brać...

Zależy o którą chodzi - same obniżki jako takie są także w salonie. Ostatnio kupiłem tam wełniany bezrękawnik i jedwabny szalik po cenach promocyjnych z ich strony internetowej. Co do tej specjalnej oferty na krawaty niestety nie wiem - będę jutro w galerii to mogę się zapytać.

Gość Nereusz

W Lambercie zaczęła pojawiać się kolekcja wiosenna więc pewnie i w Vistuli powoli dobiega końca wyprzedaż

:? Gdzie niby widziałeś nową kolekcję wiosna/lato? Odnośnie wyprzedaży, to nawet nie minęła połowa...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.