mosze Napisano 30 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2019 (edytowane) Zakupiłem marynarkę z niewykończonymi rękawami. Zrobienie imitacji jest tanie i sporo zakładów oferuje taką opcję. Myślę jednak o dziurkach działających, w dwóch opcjach - obszycie maszynowe na akceptowalnym poziomie (powiedzmy, jak w MDutti) lub ręcznie. Czy ktoś robił coś takiego, za ile? Interesuje mnie Warszawa, ale wszystkie opinie są cenne, może się komuś przydadzą. Edytowane 30 Sierpień 2019 przez mosze Korekta korekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2019 Zapytaj kolegi@ernestson ile taka usługa powinna kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 30 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2019 Ja w Trójmieście płaciłem 100 za 8 dziurek. Robione ręcznie.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 30 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2019 6 godzin temu, eye_lip napisał: Zapytaj kolegi@ernestson ile taka usługa powinna kosztować. Wydaje mi się, że około 100 zł to jest cena OK za ładne obszycie ręczne (niewiele osób to umie). O dobre maszynowe może być trudno w małych zakładach bo dziurkarki odzieżowe imitujące szew ręczny (czyli to co widać w dobrej jakościowo konfekcji) to drogie maszyny, na które stać raczej szwalnie niż małe zakłady. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 5 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2019 W jednym z zakładów MTM w Wawie taką opcję wycenili na 300pln za 8 dziurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Wrzesień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2019 Stolica. Ostatnio robiłem pewną pracę o charakterze remontowo-instalacyjnym i oferty z tych samych lub bardzo zbliżonych materiałów różniły się bardzo mocno - najdroższa była ok 2.4 raza droższa od najtańszej, a pomiędzy nimi było jeszcze spektrum propozycji pośrednich. 300 za dziurki to bym nie dał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 5 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2019 Też nie dałem Mam dwie marynarki z rozpinanymi dziurkami i nigdy z tego nie korzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 5 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2019 1 godzinę temu, michau napisał: Mam dwie marynarki z rozpinanymi dziurkami i nigdy z tego nie korzystam. Bo to właśnie o to chodzi - mieć dziurkę i z niej nie skorzystać, tj. nie zapiąć guzika 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Wrzesień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2019 No nie, chodzi o to, by korzystać. Dziurki są seksi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 5 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2019 Bo to właśnie o to chodzi - mieć dziurkę i z niej nie skorzystać, tj. nie zapiąć guzika Tia taki szpan początkującego dandysa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 5 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2019 No nie, chodzi o to, by korzystać. Dziurki są seksi.Dlatego za to się tyle płaci Płacz i płać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi