Kyle 2,552 Posted December 12, 2019 Report Share Posted December 12, 2019 Wygląda na to, że filia się nie przyjęła - wszystko ze sklepu wywiezione, tkaniny i meble. Trochę szkoda, bo przechodzę tamtędy codziennie i miałem sympatyczny widok na rzeczy na wystawie. Z drugiej strony na szycie czy to miarowe, czy pasowane (zwłaszcza to drugie), boom teraz prawie jak na barberów (a każdy kolejny bardziej męski) i było kwestią czasu, kiedy nastąpi przerost podaży. Quote Link to post Share on other sites
Nawrot 397 Posted December 12, 2019 Report Share Posted December 12, 2019 No ja słyszałem o tym, że po prostu następuje zmiana lokalizacji na inną, więc chyba nie ma co jeszcze wyciągać daleko idących wniosków Quote Link to post Share on other sites
Kyle 2,552 Posted December 12, 2019 Report Share Posted December 12, 2019 Rozsądnie było w takim razie choćby jakąś kartkę z informację zawiesić i wrzucić na FB, inaczej mogą powstać daleko idące wnioski Quote Link to post Share on other sites
papiez_ 71 Posted November 16, 2020 Report Share Posted November 16, 2020 Czy Stenka zajmuje się poprawkami czy tylko szyciem? Quote Link to post Share on other sites
Nawrot 397 Posted November 16, 2020 Report Share Posted November 16, 2020 Zajmuje się też poprawkami. Quote Link to post Share on other sites
me.spoke 647 Posted November 16, 2020 Report Share Posted November 16, 2020 Sam miałem odkopywać ten temat a gdzie teraz ma swój zakład? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts