Kyle Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2019 Wygląda na to, że filia się nie przyjęła - wszystko ze sklepu wywiezione, tkaniny i meble. Trochę szkoda, bo przechodzę tamtędy codziennie i miałem sympatyczny widok na rzeczy na wystawie. Z drugiej strony na szycie czy to miarowe, czy pasowane (zwłaszcza to drugie), boom teraz prawie jak na barberów (a każdy kolejny bardziej męski) i było kwestią czasu, kiedy nastąpi przerost podaży. Cytuj
Nawrot Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2019 No ja słyszałem o tym, że po prostu następuje zmiana lokalizacji na inną, więc chyba nie ma co jeszcze wyciągać daleko idących wniosków Cytuj
Kyle Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2019 Rozsądnie było w takim razie choćby jakąś kartkę z informację zawiesić i wrzucić na FB, inaczej mogą powstać daleko idące wnioski Cytuj
papiez_ Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 Czy Stenka zajmuje się poprawkami czy tylko szyciem? Cytuj
Nawrot Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 Zajmuje się też poprawkami. Cytuj
me.spoke Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 Sam miałem odkopywać ten temat a gdzie teraz ma swój zakład? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi