Kyle Napisano 12 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2019 Wygląda na to, że filia się nie przyjęła - wszystko ze sklepu wywiezione, tkaniny i meble. Trochę szkoda, bo przechodzę tamtędy codziennie i miałem sympatyczny widok na rzeczy na wystawie. Z drugiej strony na szycie czy to miarowe, czy pasowane (zwłaszcza to drugie), boom teraz prawie jak na barberów (a każdy kolejny bardziej męski) i było kwestią czasu, kiedy nastąpi przerost podaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 12 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2019 No ja słyszałem o tym, że po prostu następuje zmiana lokalizacji na inną, więc chyba nie ma co jeszcze wyciągać daleko idących wniosków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 12 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2019 Rozsądnie było w takim razie choćby jakąś kartkę z informację zawiesić i wrzucić na FB, inaczej mogą powstać daleko idące wnioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 16 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2020 Czy Stenka zajmuje się poprawkami czy tylko szyciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 16 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2020 Zajmuje się też poprawkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 16 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2020 Sam miałem odkopywać ten temat a gdzie teraz ma swój zakład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi