mat2807 Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2018 3 szczotki + woreczek za 12 zł https://sklep.amw.com.pl/pl/p/Zestaw-przyborow-do-konserwacji-obuwia/83 Cytuj
JakubAnderwald Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2018 "Włosie naturalne lub sztuczne." Cytuj
Krzysztof G Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2018 "Uwaga! Zdjęcia mają charakter poglądowy! " Brakuje tylko Kiwi do zestawu. Cytuj
blekit Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2018 wysyłka tyle samo co zestaw ale jakby ktoś z Wrocławia miał ochotę, to mogę dołączyć do zamówienia Cytuj
Castorp Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2018 Płaszcz,buty i koszula, Pitti jest nasze! Cytuj
Rudolf Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2018 21 godzin temu, Krzysztof G napisał: Brakuje tylko Kiwi do zestawu. Biorąc pod uwagę stan rzeczy z AMW pasta byłaby w formie absolutnie suchego proszku. W zasadzie AMW jest warta własnego tematu, ale w jakimś dziale o absurdach. Pamiętam, jak kiedyś sprzedawali słupki do ogrodzeń. Razem z betonowym fundamentem, w które te słupki były kiedyś wsadzone. Chociaż trzeba przyznać, że teraz postarali się z opisami. Cytat Zanim po ogarniętej robocie pochwalisz się ziomkom i rodzinie, że zrobiłeś to „tymi ręcami”, warto wcześniej o te ręce zadbać. Cytuj
zimmermann Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2018 To jeszcze nic, najlepszy opis jest przy jednym z mundurów:"Za mundurem… Dość tych banałów! Jakie panny? Jaki sznur? Sznur ostanie Ci się, jeśli mundur nie wyląduje w porę w zakupowym koszyku. "Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2018 W dniu 13.09.2018 o 08:26, JakubAnderwald napisał: "Włosie naturalne lub sztuczne." W dniu 13.09.2018 o 08:10, mat2807 napisał: 3 szczotki + woreczek za 12 zł https://sklep.amw.com.pl/pl/p/Zestaw-przyborow-do-konserwacji-obuwia/83 Bardzo przyzwoite szczotki. Mam taki zestaw od 20 (?) lat. Aż poszedłem sprawdzić i wszystkie 3 szczotki mam cały czas "na służbie" obok różnych "saphirów", "szczotkarni" itp. Ta szczotka ze szpicem ma nylonowe "włosy" i służy do czyszczenia podeszwy z błota ("szpicem" można usuwać zanieczyszczenia z "bieżnika" podeszwy typu commando na ten przykład). Szczotka mniejsza i mazak mają włosie naturalne. Jeżeli to taki sam zestaw jak ten mój (wygląda, że tak), to prezentuje bezkonkurencyjny stosunek ceny do jakości. 1 3 Cytuj
damiance Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2018 warto udokumentować tę ofertę ... dla przyszłych pokoleń forumowiczów. Nie wiadomo jak duże mają zapasy ... 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi