mat2807 Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2018 3 szczotki + woreczek za 12 zł https://sklep.amw.com.pl/pl/p/Zestaw-przyborow-do-konserwacji-obuwia/83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2018 "Włosie naturalne lub sztuczne." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2018 "Uwaga! Zdjęcia mają charakter poglądowy! " Brakuje tylko Kiwi do zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2018 wysyłka tyle samo co zestaw ale jakby ktoś z Wrocławia miał ochotę, to mogę dołączyć do zamówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Castorp Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2018 Płaszcz,buty i koszula, Pitti jest nasze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudolf Napisano 14 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2018 21 godzin temu, Krzysztof G napisał: Brakuje tylko Kiwi do zestawu. Biorąc pod uwagę stan rzeczy z AMW pasta byłaby w formie absolutnie suchego proszku. W zasadzie AMW jest warta własnego tematu, ale w jakimś dziale o absurdach. Pamiętam, jak kiedyś sprzedawali słupki do ogrodzeń. Razem z betonowym fundamentem, w które te słupki były kiedyś wsadzone. Chociaż trzeba przyznać, że teraz postarali się z opisami. Cytat Zanim po ogarniętej robocie pochwalisz się ziomkom i rodzinie, że zrobiłeś to „tymi ręcami”, warto wcześniej o te ręce zadbać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 14 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2018 To jeszcze nic, najlepszy opis jest przy jednym z mundurów:"Za mundurem… Dość tych banałów! Jakie panny? Jaki sznur? Sznur ostanie Ci się, jeśli mundur nie wyląduje w porę w zakupowym koszyku. "Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 16 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2018 W dniu 13.09.2018 o 08:26, JakubAnderwald napisał: "Włosie naturalne lub sztuczne." W dniu 13.09.2018 o 08:10, mat2807 napisał: 3 szczotki + woreczek za 12 zł https://sklep.amw.com.pl/pl/p/Zestaw-przyborow-do-konserwacji-obuwia/83 Bardzo przyzwoite szczotki. Mam taki zestaw od 20 (?) lat. Aż poszedłem sprawdzić i wszystkie 3 szczotki mam cały czas "na służbie" obok różnych "saphirów", "szczotkarni" itp. Ta szczotka ze szpicem ma nylonowe "włosy" i służy do czyszczenia podeszwy z błota ("szpicem" można usuwać zanieczyszczenia z "bieżnika" podeszwy typu commando na ten przykład). Szczotka mniejsza i mazak mają włosie naturalne. Jeżeli to taki sam zestaw jak ten mój (wygląda, że tak), to prezentuje bezkonkurencyjny stosunek ceny do jakości. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 29 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2018 warto udokumentować tę ofertę ... dla przyszłych pokoleń forumowiczów. Nie wiadomo jak duże mają zapasy ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi