zub.1992 Opublikowano 25 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia Część, mam pytanie do bardziej doświadczonych użytkowników. Byłem w pewnej pracowni krawieckiej, gdzie w systemie MTM uszyli mi garnitur trzyczęściowy. Wybrałem opcję z butonierka mediolańską. Tak wygląda wykonanie tej butonierki. Czy waszym zdaniem jest to prawidłowo zrobione? Jeśli nie, to z jakiego powodu? Cytuj
Velahrn Opublikowano 25 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 8 godzin temu, zub.1992 napisał(a): Część, mam pytanie do bardziej doświadczonych użytkowników. Byłem w pewnej pracowni krawieckiej, gdzie w systemie MTM uszyli mi garnitur trzyczęściowy. Wybrałem opcję z butonierka mediolańską. Tak wygląda wykonanie tej butonierki. Czy waszym zdaniem jest to prawidłowo zrobione? Jeśli nie, to z jakiego powodu? Nie jestem ekspertem od milanese (kolega @Ernestson za to jest) ale moje od Błońskiego wyglądają praktycznie identycznie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi