R50 Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Ile teraz Panie liczą sobie za szycie? I czy jest tam jakiś 7-fold albo 6-fold na wzór? Czy trzeba przynieść swój? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Immune+ Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Od stycznia po raz pierwszy od ćwierćwiecza zmienił sie cennik. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R50 Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 No właśnie słyszałem, tylko jak się zmienił? http://www.krawaty.polish.ru/pl_index.html tutaj nic nie ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proceleusmatyk Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Bodaj najgorsza domena ever. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrafZero Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Wczoraj oddalem do przerobki krawat z 10 na 8cm koszt 30-35zł Do odebrania kiedy Pani oddzwoni. Widziałem tam też ciekawe materiały. Musze się im poprzyglądać jak bede odbierał krawat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.vintage Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Wczoraj oddalem do przerobki krawat z 10 na 8cm koszt 30-35zł Do odebrania kiedy Pani oddzwoni. Widziałem tam też ciekawe materiały. Musze się im poprzyglądać jak bede odbierał krawat. Zapytaj przy okazji o koszt uszycia krawata z powierzonej tkaniny (wypełnienie ich). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zixart Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 Byłem dzisiaj i niestety ale MM Krawaty już nie funkcjonuje. Witryny zalepione folią, brak jakiejkolwiek informacji o przeniesieniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sekret Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 Jedna z Pań (matka) wyjechała za granice. Córka jest w Polsce (rozmawiałem z nią) ale córka nie zajmuje się szyciem. Podobno można zlecić szycie krawata za pośrednictwem córki i zostanie to wykonane za granicę ale nie zdecydowałem się. Jest to info z przed około dwóch tygodni, uzyskane w rozmowie tel z córką. telefon był na stronie www MM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patton Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Gdzie po zamknięciu MM Krawaty można skrócić krawat w Warszawie? Ktoś może polecić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts