R50 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 Ile teraz Panie liczą sobie za szycie? I czy jest tam jakiś 7-fold albo 6-fold na wzór? Czy trzeba przynieść swój? Cytuj
+Immune+ Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 Od stycznia po raz pierwszy od ćwierćwiecza zmienił sie cennik. 1 Cytuj
R50 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 No właśnie słyszałem, tylko jak się zmienił? http://www.krawaty.polish.ru/pl_index.html tutaj nic nie ma. Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 Bodaj najgorsza domena ever. Cytuj
GrafZero Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 Wczoraj oddalem do przerobki krawat z 10 na 8cm koszt 30-35zł Do odebrania kiedy Pani oddzwoni. Widziałem tam też ciekawe materiały. Musze się im poprzyglądać jak bede odbierał krawat. Cytuj
mr.vintage Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 Wczoraj oddalem do przerobki krawat z 10 na 8cm koszt 30-35zł Do odebrania kiedy Pani oddzwoni. Widziałem tam też ciekawe materiały. Musze się im poprzyglądać jak bede odbierał krawat. Zapytaj przy okazji o koszt uszycia krawata z powierzonej tkaniny (wypełnienie ich). Cytuj
zixart Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 Byłem dzisiaj i niestety ale MM Krawaty już nie funkcjonuje. Witryny zalepione folią, brak jakiejkolwiek informacji o przeniesieniu. Cytuj
Sekret Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 Jedna z Pań (matka) wyjechała za granice. Córka jest w Polsce (rozmawiałem z nią) ale córka nie zajmuje się szyciem. Podobno można zlecić szycie krawata za pośrednictwem córki i zostanie to wykonane za granicę ale nie zdecydowałem się. Jest to info z przed około dwóch tygodni, uzyskane w rozmowie tel z córką. telefon był na stronie www MM. Cytuj
patton Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2016 Gdzie po zamknięciu MM Krawaty można skrócić krawat w Warszawie? Ktoś może polecić? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi