R50 Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Ile teraz Panie liczą sobie za szycie? I czy jest tam jakiś 7-fold albo 6-fold na wzór? Czy trzeba przynieść swój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Od stycznia po raz pierwszy od ćwierćwiecza zmienił sie cennik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 No właśnie słyszałem, tylko jak się zmienił? http://www.krawaty.polish.ru/pl_index.html tutaj nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Bodaj najgorsza domena ever. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafZero Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 Wczoraj oddalem do przerobki krawat z 10 na 8cm koszt 30-35zł Do odebrania kiedy Pani oddzwoni. Widziałem tam też ciekawe materiały. Musze się im poprzyglądać jak bede odbierał krawat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 Wczoraj oddalem do przerobki krawat z 10 na 8cm koszt 30-35zł Do odebrania kiedy Pani oddzwoni. Widziałem tam też ciekawe materiały. Musze się im poprzyglądać jak bede odbierał krawat. Zapytaj przy okazji o koszt uszycia krawata z powierzonej tkaniny (wypełnienie ich). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 28 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2015 Byłem dzisiaj i niestety ale MM Krawaty już nie funkcjonuje. Witryny zalepione folią, brak jakiejkolwiek informacji o przeniesieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 28 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2015 Jedna z Pań (matka) wyjechała za granice. Córka jest w Polsce (rozmawiałem z nią) ale córka nie zajmuje się szyciem. Podobno można zlecić szycie krawata za pośrednictwem córki i zostanie to wykonane za granicę ale nie zdecydowałem się. Jest to info z przed około dwóch tygodni, uzyskane w rozmowie tel z córką. telefon był na stronie www MM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Gdzie po zamknięciu MM Krawaty można skrócić krawat w Warszawie? Ktoś może polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi