damiance Napisano 1 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2014 Khaja to kuzyni / rodzina Pana Ryszarda z Poznańskiej, zaryzykowałbym stwierdzenie - internetowa frakcja szczotkarskiego biznesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 Szczotkę do włosów z włosia dzika[/b], kupiłem mojej dziewczynie. To jedyny nie w pełni udany zakup, ponieważ szczotka dobrze rozczesuje włosy, ale jednocześnie całkowicie deformuje fryzurę. Moze się mylę, ale szczotkowanie włosów to zabieg "serwisowy/kosmetyczny" i kobiety robiły/robią to wieczorem przed snem czy kiedy im pasuje, ale na pewno nie jak się ma już kompletnie ułożoną fryzurę... Zresztą to samo z mężczyznami - wpierw rozczesuję brodę, w potem ją układam. Więc problem raczej nie jest po stronie szczotki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Pers Napisano 28 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2014 Panowie, zna ktoś z was dokładny adres ww. zakładu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 28 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2014 Idąc od Alei Jerozolimskich lewą stroną Poznańskiej to jest dokładnie 317 moich kroków . Serio to na pierwszej stronie wątku jest link prowadzący do strony, na której w zakładce "pracownia szczotek" podano adres (dla leniuszków: Poznańska 26). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejj Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 Czy używał ktoś pędzla do golenia z włosia borsuka ze sklepu khaja.pl ? Cena bardzo przystępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 31 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2014 Ja posiadam pędzel ze sklepu na Poznańskiej. Znawcą nie jestem, ale bardzo sobie chwalę. Ubytek włosia po ponad roku użytkowania jest niewielki i na pewno jeszcze parę ładnych lat posłuży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 18 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2016 Odkopię temat. Będąc u Pana Ryszarda nabyłem taką kieszonkową szczoteczkę do ubrania. Jest to o tyle ciekawe, że podczas przymiarki forumowego kapelusza @LONG STORY SHORT pokazywał mi bardzo podobną przedwojenną, kieszonkową służącą do szczotkowania kapeluszy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LONG STORY SHORT Napisano 24 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2016 Dnia 18.09.2016 o 20:25, waski napisał: Odkopię temat. Będąc u Pana Ryszarda nabyłem taką kieszonkową szczoteczkę do ubrania. Jest to o tyle ciekawe, że podczas przymiarki forumowego kapelusza @LONG STORY SHORT pokazywał mi bardzo podobną przedwojenną, kieszonkową służącą do szczotkowania kapeluszy. Nada się do jasnych kapeluszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 11 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2017 Dzisiaj nabyłem na Poznańskiej szczotki: do włosów (włosie z dzika) do butów (końskie włosie) do mycia pleców (agawa, twardsza wersja) NIestety nie kupiłem szczotki do polerowania butów z koziego włosia, na którą miałem największą chrapkę . Takich szczotek nie ma obecnie w ciągłej sprzedaży, są dostępne na zamówienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 17 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2018 Koledzy. Kopiuję informację, którą kilka dni temu opublikowaliśmy na naszym FB - uhonorowaliśmy mistrza Ryszarda Barylińskiego tytułem Członka Honorowego stowarzyszenia But w Butonierce. Ten wątek istnieje od 2010 roku. Nie jest bardzo popularny, ale starsi stażem forumowicze, w szczególności mieszkający w Warszawie i okolicach znają dobrze produkty z pracowni Pana Ryszarda. Polecamy odwiedzenie pracowni, chociażby po to, aby poczuć jej unikalny klimat. Kilka dni temu Pan Ryszard stwierdził, że ma wielu stałych klientów ale odwiedzają go raz na pięć lat, ponieważ szczotki nie chcą się szybciej zużywać "PRACOWNIA SZCZOTEK I PĘDZLI" 00-685 WARSZAWA UL. POZNAŃSKA 26 (RÓG WSPÓLNEJ)GODZINY OTWARCIA: PON. - PIĄTEK 10.30 - 17.30 SOB. 10.30 - 14.00 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano 10 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2023 Chcę zamówić u Barylińskiego miotłę do pracowni przy okazji wizyty w Warszawie. Czy ktoś kto bywa w pracowni wie, czy ma też szufelki do kompletu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 11 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2023 Najprościej zapytać u źródła: tel - 22 621 76 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi