damiance Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2014 Khaja to kuzyni / rodzina Pana Ryszarda z Poznańskiej, zaryzykowałbym stwierdzenie - internetowa frakcja szczotkarskiego biznesu Cytuj
JD! Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Szczotkę do włosów z włosia dzika[/b], kupiłem mojej dziewczynie. To jedyny nie w pełni udany zakup, ponieważ szczotka dobrze rozczesuje włosy, ale jednocześnie całkowicie deformuje fryzurę. Moze się mylę, ale szczotkowanie włosów to zabieg "serwisowy/kosmetyczny" i kobiety robiły/robią to wieczorem przed snem czy kiedy im pasuje, ale na pewno nie jak się ma już kompletnie ułożoną fryzurę... Zresztą to samo z mężczyznami - wpierw rozczesuję brodę, w potem ją układam. Więc problem raczej nie jest po stronie szczotki. 2 Cytuj
Adam Pers Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2014 Panowie, zna ktoś z was dokładny adres ww. zakładu? Cytuj
Kyle Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2014 Idąc od Alei Jerozolimskich lewą stroną Poznańskiej to jest dokładnie 317 moich kroków . Serio to na pierwszej stronie wątku jest link prowadzący do strony, na której w zakładce "pracownia szczotek" podano adres (dla leniuszków: Poznańska 26). 1 Cytuj
maciejj Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2014 Czy używał ktoś pędzla do golenia z włosia borsuka ze sklepu khaja.pl ? Cena bardzo przystępna. Cytuj
alabuz Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 Ja posiadam pędzel ze sklepu na Poznańskiej. Znawcą nie jestem, ale bardzo sobie chwalę. Ubytek włosia po ponad roku użytkowania jest niewielki i na pewno jeszcze parę ładnych lat posłuży. Cytuj
waski Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2016 Odkopię temat. Będąc u Pana Ryszarda nabyłem taką kieszonkową szczoteczkę do ubrania. Jest to o tyle ciekawe, że podczas przymiarki forumowego kapelusza @LONG STORY SHORT pokazywał mi bardzo podobną przedwojenną, kieszonkową służącą do szczotkowania kapeluszy. 3 Cytuj
LONG STORY SHORT Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2016 Dnia 18.09.2016 o 20:25, waski napisał: Odkopię temat. Będąc u Pana Ryszarda nabyłem taką kieszonkową szczoteczkę do ubrania. Jest to o tyle ciekawe, że podczas przymiarki forumowego kapelusza @LONG STORY SHORT pokazywał mi bardzo podobną przedwojenną, kieszonkową służącą do szczotkowania kapeluszy. Nada się do jasnych kapeluszy Cytuj
kormox Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2017 Dzisiaj nabyłem na Poznańskiej szczotki: do włosów (włosie z dzika) do butów (końskie włosie) do mycia pleców (agawa, twardsza wersja) NIestety nie kupiłem szczotki do polerowania butów z koziego włosia, na którą miałem największą chrapkę . Takich szczotek nie ma obecnie w ciągłej sprzedaży, są dostępne na zamówienie... Cytuj
damiance Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2018 Koledzy. Kopiuję informację, którą kilka dni temu opublikowaliśmy na naszym FB - uhonorowaliśmy mistrza Ryszarda Barylińskiego tytułem Członka Honorowego stowarzyszenia But w Butonierce. Ten wątek istnieje od 2010 roku. Nie jest bardzo popularny, ale starsi stażem forumowicze, w szczególności mieszkający w Warszawie i okolicach znają dobrze produkty z pracowni Pana Ryszarda. Polecamy odwiedzenie pracowni, chociażby po to, aby poczuć jej unikalny klimat. Kilka dni temu Pan Ryszard stwierdził, że ma wielu stałych klientów ale odwiedzają go raz na pięć lat, ponieważ szczotki nie chcą się szybciej zużywać "PRACOWNIA SZCZOTEK I PĘDZLI" 00-685 WARSZAWA UL. POZNAŃSKA 26 (RÓG WSPÓLNEJ)GODZINY OTWARCIA: PON. - PIĄTEK 10.30 - 17.30 SOB. 10.30 - 14.00 5 1 Cytuj
Zbyt Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2023 Chcę zamówić u Barylińskiego miotłę do pracowni przy okazji wizyty w Warszawie. Czy ktoś kto bywa w pracowni wie, czy ma też szufelki do kompletu? Cytuj
Koval Opublikowano 11 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2023 Najprościej zapytać u źródła: tel - 22 621 76 56 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi