Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pepo Napisano 9 Styczeń 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2020 Taki tam paseczek dla jednego zegarkoznawcy, saabofila, paskoroba i gangstera z pruszkowa Skóra Pueblo w kolorze Oliva oraz Napoli, dodatkowy pasek skóry wklejony w środku w celu podniesienia środka paska (tak samo w szlufkach) no i oczywiście, jak zawsze, ręczne szycie, tym razem pomarańczową nitką. Klamra z litego mosiądzu. A tutaj taki prosty cardholder mieszczący 4 karty i trochę gotówki, wykonany ze skóry Buttero w kolorze whiskey 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pepo Napisano 29 Styczeń 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2020 Staram się obecnie trochę przycisnąć w temacie zdjęć, szarpnąłem się nawet na jakiś lepsiejszy aparat, bo mój smartfon średnio sobie radził w takim świetle, i tak obecnie wygląda warsztat przerobiony na studio 😂 A tak wyglądają pierwsze efekty moich nowych starań (chociaż to jeszcze z rąsi przy punktowym świetle lampki, ale całkiem nieźle wypadło z tym przyciemnionym tłem) 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 30 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2020 Ciemnobrązowy struś, już nie pędziwiatr 😅 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 31 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 się Pan Przemek znów narobił takie proste, denimowe etui, od spodu brązowa skórka 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pepo Napisano 6 Luty 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2020 Taka nowość dzisiaj dla @Midlife-Crisis, który pasek wygrał na aukcji charytatywnej... rok temu Trochę nam to zeszło 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pepo Napisano 12 Luty 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2020 I tak się powoli żyje... 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 12 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2020 @Pepo - czym obrobione są krawędzie w paskach z ostatniego posta? Co to za materiał? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 12 Luty 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2020 @MH_fan farba do krawędzi orly od kenda farben Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pepo Napisano 13 Luty 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2020 I kolejna sesyjka dzisiaj rekin, shell cordovan i oliwkowe pueblo 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2020 Rekin pięknie wyszedł, co zdjęcie to jest coś ciekawszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 24 Luty 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2020 Najnowszy wypust 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2020 ale jedziesz z koksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 24 Luty 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 24 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2020 W 1 i 3 dostrzegam znajome zestawienie barw i materiałów. To w ramach rozgrzewki ? . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 24 Luty 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2020 @Tanatos70 tak w sumie to ten czerwony jest od innego producenta, chyba będę sukcesywnie zmieniał stock, bo bardzo mi przypadly do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 24 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2020 Tzw. "Leica Muster" . Dobrze IMO się komponuje to zestawienie. Żona w aucie też ma takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 3 Marzec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2020 Wszystkie zeszły wczoraj ze stołu, dzisiaj obfocone, jeszcze ciepłe 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 17 Marzec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2020 Kolejne przedmioty wyruszyły w drogę do nowych właścicieli A ja jestem na etapie rozmyślania nad jakimś setupem do zdjęć, żeby zrobić coś ciekawszego niż białe tło (które pewnie będzie przydatne w przypadku sklepu internetowego jako typowy packshot) albo kawałek sklejki. Przeglądam sobie pinteresta i myślę, jak to wszystko ogarnąć, żeby była to stała, ciekawa kompozycja, pasująca do rzeczy które tworzę... jakbyście chcieli się podzielić zdjęciami które Wam wpadły w oko i przyciągnęły wasz wzrok na dłużej, chętnie je zobaczę (choćby na pw) Trzymajcie się tam z tym wirusem ^^ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 17 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2020 35 minut temu, Pepo napisał: Trzymajcie się tam z tym wirusem ^^ Lepiej bez 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 17 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2020 Przemek:- do juchtu, blanku, świniaka, wszelkich overkill 4 mm itp.: worek jutowy, naturalne drewno z sękami, ołówki z Ikei, pordzewiałe narzędzia:-)- do egzotyków błyszczące powierzchnie, metale, najlepiej szlachetne- do metroseksualnego zamszu szkło, technologia, myszka Apple, pióro- do konia szklanka z whisky, ew. słabą herbatą, słoiki Saphira bez logo- do wszystkiego skóra na skórze, gotowy produkt na rozciągniętym kontrastującym błamie.(zdjęcie użytkownika Etsy o nicku MagnaStyle) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 17 Marzec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2020 @lubo69 właśnie najbardziej podobały mi się te wersje ze starą, spróchniałą dechą i starymi narzędziami, sznurkiem itp, jednak tam pasowały te rzeczy trochę bardziej w stylu "amerykańskiego" skóroróbstwa, wpadło mi w oko jeszcze coś takiego, też ciekawy koncept. Generalnie chodzi mi też o to, żeby to był jeden dosyć stały setup, co oczywiście nie znaczy że inne zdjęcia by się nie pojawiały w ogóle. Chciałbym, żeby przy pokazywaniu przykładowych zdjęć klientom, tło rzucało się w oczy tylko raz, podczas obejrzenia pierwszego zdjęcia, robiło efekt wow, ale żeby za każdym kolejnym zdjęciem, uwagę skupiał produkt, a nie zmieniająca się kompozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 17 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2020 A może jakaś gładka tkanina o ciekawej fakturze: tweed, fresco, hopsack? Ewentualnie futro? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 17 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2020 Paski do ciężkich zegarków, czyli paski podrasowane/podniszczone - wiesz o jakie chodzi ja bym dał na jakimś tle "wojskowym", czyli zielona M65, spodnie cargo, odrapana metalowa skrzynka na naboje. Przykład do dopracowania: Eleganckie - jako tło dałbym politurowany blat stołu. wysoki połysk dodaje charakteru (jak mirror shine ), kolor ciemny. czyli wszystkie sosnowe deski, albo politura z lat 80-tych odpada. przykład blatu poniżej, a wystarczyłoby abyś kupił sam blat, tylko bez rys. yohefukuda też czasem robi zdjęcia na politurowanym na wysoki połysk krześle, model Bonanza. Da się je tanio kupić, ale przy zainwestowaniu 160zł masz gotowe, w różnych kolorach, wiesz jakich do pozostałych dałbym jako tło "zużytą" deskę, kantówkę. Tylko nie znowu sosnową z castoramy, tylko taką z charakterem, czyli wychodzoną, podłogową, ltak zużytą że aż się wyświeciła w niektórych miejscach. albo po prostu z allegro Czy w ramach tego konkursu dostanę pasek z płaszczki jak George ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 17 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2020 Cycki,to sprzeda wszystko!!! Zdjęcie na detal robi robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 20 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2020 Taką wycieczkę do paczkomatu sobie zrobiłem, żeby odetchnąć świeżym powietrzem. Solidna robota, utrzyma spokojnie ponad kilogram z osprzętem : 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi