roland Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 But w Butonierce Wiki Na blogach znaleźć można sporo wiedzy, jednak często jest ona nieuporządkowana, niezbyt spójna i powiedzmy szczerze - dość płytka. Co taka wiki ma zawierać? Tematy konieczne - pierwszy garnitur, pierwsza koszula, pierwszy krawat, ślub, studniówka, podział butów itd, ale również fachową wiedzę o materiałach, konstrukcji, skórach, produkcji butów i innych, dość głębokich tematach. Do projektu poszukujemy forumowiczów, którzy są gotowi poświęcić swój czas w ten czy inny sposób. Forumowiczów z wiedzą lub z chęciami, do pisania, do redagowania, do korygowania. Piszcie w tymże temacie albo na priv. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 Wstępnie wchodzę w to, szczegóły do ustalenia. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 Również mogę pomóc w podstawowych sprawach. Podręcznika z materiałoznawstwa raczej się nie podejmę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 A ja mogę pomóc estetycznie i graficznie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 jeśli znajdzie się coś w czym będę mógł pomóc, to w miarę możliwości czasowych - chętnie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Podpisuję się pod postem powyżej. Swoją drogą jeżeli chodzi o buty i skóry to chyba nikt z osób obecnie udzielających się nie dorównuje wiedzą użytkownikowi Immune. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allweather5 Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Użytkownik +immune+ zrezygnował z udzielania się na forum jeszcze w 2013 roku. Na odchodne poprosił o usunięcie wszystkich swoich wpisów, ale na szczęście do tego nie doszło. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Jeżeli coś, ten tego, to ja też Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Jeżeli mógłbym coś wnieść do tematu, w szczególności od strony praktycznej, to też wyrażam chęć pomocy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 Ja też chętnie się zaangażuję. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 Świetny pomysł. Jeśli tylko mógłbym się przydać to chętnie pomogę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 Chętnie pomogę w redagowaniu i korygowaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi