damiance Napisano 11 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2016 Koledzy, Sporo forumowiczów mamy z Warszawy, ale spotkań jak na lekarstwo, proponuję spontaniczne spotkanie towarzyskie - 15 czerwca (środa), Bar 13 (Vitkac), godzina 19.00 W spotkaniu weźmie udział niespodziewany gość info o miejscu spotkania: https://www.vitkac.com/pl/sites/bar-13 zapraszam do zgłaszania się - czasu mało, ale to dobrze ... krótka, szybka decyzja i widzimy się w środę! pozdrawiam, Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 11 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2016 Why not? 1. Koval; 2. ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 11 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2016 1. Koval; 2. waski; 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 Do której planujecie przesiadywać? Ja mam wtedy zajęcia z tańca, na których być muszę, ale potem z chęcią bym jeszcze wpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 Zamierzam wpaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 Postaram się pojawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 13 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 Do której planujecie przesiadywać? Ja mam wtedy zajęcia z tańca, na których być muszę, ale potem z chęcią bym jeszcze wpadł A któż to wie? zgaduję, że co najmniej do 21.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 Ja o 21:00 dopiero wychodzę, więc bym się załapał na chwilę ledwie, więc obawiam się, że nie za bardzo ma to sens i będę musiał zajść innym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris_break Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 czy konieczne zaproszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Tak, a zaproszeniem jest pierwszy wpis Prezesa w tym wątku! Jeśli go przeczytałeś, to możesz czuć się zaproszony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Panowie, ja będę o 18, także jak możecie to zapraszam wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Panowie zapowiada sie mile spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Wpadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Chyba zdradziłem niespodziewanego gościa. Tak będę od 19. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 To o 18:00 wpadnę na chwilę i się zmyję, najwyraźniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 15 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Koledzy, dzięki za spotkanie! Następne w takim składzie to chyba najwcześniej za rok kilka zdjęć dla upamiętnienia: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Bardzo dziękuję wszystkim za miłe spotkanie. Tradycyjnie kto nie był niech żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Panowie dziękuje za spotkanie w miłym gronie. Do zobaczenia mam nadzieję już niedługo. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadam Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 Cześć, Tak sobie myślę, a może by tak zrobić jakieś kolejne spotkanie w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi