Bażant Napisano 28 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2016 Nieśmiało chciałbym zaproponować mini-projekt forumowy - cardholder. Forma prosta i wszystkim doskonale znana, cardholder symetryczny, posiadający wewnątrz kieszeń na banknoty. Przemyślany pod kątem łatwego wyciągania kart. Póki co przedstawiam dwie najbardziej awangardowe kombinacje kolorystyczne, sukcesywnie będę pokazywać następne. Chciałbym uniknąć zamieszania i rozmycia opinii pokazując na raz tuzin. Prosiłbym o opinię na temat tych wariantów, a potem kolejnych - będę się sugerować ilością głosów pozytywnych i negatywnych Oczywiście chciałbym także, aby w tym wątku pojawiły się propozycje kolorystyczne. Na płasko wszystko wygląda dość neutralnie, ale wydaje mi się, że wersja żołto-pomarańczowa może w rzeczywistości dać efekt „wow”. Mała zagadka - czy ktoś zgadnie skąd inspiracja kolorem żółtym? Arabski zmierzch (żółto-pomarańczowy i ciemny, przygaszony granat) Czy Łzy Eleonory (turkus z domieszką niebieskiego i szarość) 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 29 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2016 Arabski zmierzch wygląda obiecująco, brałbym w ciemno. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilek Napisano 29 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2016 Arabski zmierzch wygląda naprawdę dobrze, jeżeli cena będzie normalna to biorę. Może lepiej założyć temat w dziale "Projekty forumowe"? Kto miałby wykonać projekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 29 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2016 Nie wiem czy zamiast tego granatu czarny nie byłby lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 29 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2016 Na razie nie chcę zakładać oficjalnego tematu bo nie konsultowałem tego z nikim, na razie proszę traktować to jako projekt wirtualny Zapytania do wykonawców rozesłałem, na początku tygodnia będą znane zapewne szczegóły. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 29 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2016 Głos na Łzy Eleonory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilek Napisano 29 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2016 Bażant jeżeli byłaby możliwość to fajnym szczegółem byłby numer na każdym cardholderze tak jak było w przypadku kapeluszy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 29 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2016 Pomysł z numeracją jest bardzo fajny! Zgadzam się To jeszcze dwa warianty: Pistacjowe Latte w Toskanii (skóra naturalna + pistacjowa [być może zamsz lub nubuk]) Las po nagonce (racing green + czekolada - tutaj chciałbym zaproponować wykorzystanie skóry Horween Chromexcel) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wa000 Napisano 29 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2016 Z mojej strony głos na Las po nagonce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilek Napisano 29 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2016 Ja chyba poczekam z głosem na to, aż wszystkie kolorystyki zostaną ujawnione, ponieważ co jedna to lepsza Ile kart mieści się w takim cardholderze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 29 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2016 2 karty na zewnątrz (po jednej po obu stronach), więc w zasadzie dowód osobisty i karta kredytowa. W środku jest kieszonka na banknoty. Generalnie można tam zmieścić po 2 karty, ale wtedy trudniej je wyciągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 29 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2016 Las, koniecznie las! Ale jakby była możliwość wyboru koloru, to wziąłbym jeszcze łzy Eleonory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 29 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2016 Las wygląda świetnie, będę uważnie śledził ten projekt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 29 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2016 A ja jestem kompletnie rozdarty Podobają mi się wszystkie po trochu, ale do wersji pistacjowej skłaniam się już od dawna. Wydaje mi się, że doskonale będzie się starzeć ta naturalna skóra. Być może będzie szansa wykonania tego portfelika w kilku wersjach kolorystycznych. Ale żeby nie przesadzać, wybierzemy ostatecznie maksymalnie 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 29 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2016 Proponuję dwie wersje dla osób, które nie noszą kart debetowych "BZ WBK Junior": - cały czarny, - cały ciemnobrązowy. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 29 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2016 Tutaj to w ogóle kolekcja dziecięca… http://www.ettinger.co.uk/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 29 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2016 Czarny to dla tych, co noszą żałobę z racji permanentnego debetu w portfelu, bo już dołożyli do Yanko, a tu się okazało, że AS lepsze... A ciemnobrązowe można kupić w każdym sklepie z ciemnobrązowymi cardholderami. A jeśli wyrośliśmy już z infantylnych instrumentów płatniczych pokroju kart Junior, pozostają jeszcze takie... Nigdy nie byłem zainteresowany żadnymi mini walletami, ale coś takiego bym wziął i to właśnie nie w opcji czarny/ciemny brąz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 29 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2016 @Bażant, pomysł świetny, ale regulamin mówi jasno VII. Szczegółowe zasady dla zbiorowych zakupów 1. Zakładanie wątków dotyczących zbiorowych zakupów przez użytkowników forum dopuszczalne jest wyłącznie w dziale "Projekty forumowe" i wymaga zgody Administratora. Temat do czasu wyjaśnienia sprawy z Administratorem zamykam. Bardzo proszę na przyszłość najpierw konsultować takie inicjatywy z Administratorem. Przypominam również o istnieniu tego wątku https://forum.butwbutonierce.pl/topic/626-pomys%C5%82y-na-projekty-forumowe/ proszę jednak pamiętać, że posiada on charakter niewiążących pomysłów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi