Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Garnitur prezentuje się naprawdę fajnie, zwraca uwagę świetne dopasowanie pleców. Trudno się do czegoś przyczepić w całym stroju :). Duży plus za ręcznie wiązaną muchę oraz spodnie na szelki!  Jakie to spinki do mankietów?

Opublikowano

Dobrze wyszło. Czy rzeczywisty kolor jest na zdjęciach u krawca czy na zdjęciu ślubnym? Pytam, poniewaź ciemniejszy kolor jest ciekawszy i bardziej uniwersalny.

Co do długości rękawów, myślę, że wraźenie robi mankiet koszuli na zdjęciu nr 2 (w koszuli z mankietem zapinanymi na spinkę może wystawać więcej niż w koszuli z mankietem zapinanymi na guzik). Postawa pozowana może wpływać na ułoźenie marynarki. Zresztą warto porównać to zdjęcie ze zdjęciem z ceremonii. Tam rękaw jest dłuższy a pozycja "nosiciela" ;) jest bardziej naturalna.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Dzięki!

Na prawe ramię też zwróciłem uwagę krawcowi i po szybkim prasowaniu parowym nie było po załamaniu śladu. Na innych zdjęciach z ceremonii już nie dostrzegłem tej wady.

@Egonax: W kwestii koloru to jest on w świetle dziennym raczej jaśniejszy (vide zdjęcia z pracowni), ale wieczorem również prezentuje się dobrze.

@Velahrn: Spinki od Exoxe

Opublikowano

Kolega Boruta wczoraj zobaczył i skomentował, jutro zapomni. Tobie zdjęcia nie pozwolą. ;-) To nie jest złośliwość (no, może trochę ;-) ) ale jednak na przyszłość (tzn nie przyszłe śluby, ja tam życzę powodzenia w tym jednym) radziłbym kwiatek do butonierki.

Opublikowano

Przepotężna jest siła teściowych i Pań, z salonu z sukienkami dla żony :mrgreen:

Kolega Boruta wczoraj zobaczył i skomentował, jutro zapomni. Tobie zdjęcia nie pozwolą. ;-) To nie jest złośliwość (no, może trochę ;-) ) ale jednak na przyszłość (tzn nie przyszłe śluby, ja tam życzę powodzenia w tym jednym) radziłbym kwiatek do butonierki.

Przy sformułowaniu "masz sobie wpiąć kwiatek" nie było zbyt wiele pola do dyskusji. Pierwsza lekcja małżeńska zaliczona ;)

• Oceniam pozytywnie 1