Krzysiek_W Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2016 Nie zawieziesz studenta? Nie mam już miejsca w moim zielonym autku 4 Cytuj
JDC Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2016 Panowie, widzę humor dopisuje Tak trzymać! Dzięki Krzysiek za podpowiedź. P.S. Co do godziny rozpoczęcia to moje niedopatrzenie, przepraszam. Cytuj
adrrianoo Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2016 Najprawdopodobniej pojawię się z żoną. Cytuj
saphir.pl Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2016 Sosnowiec jest cool ... przygotowania trwają 6 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2016 Fajnie było? Nie ma żadnych zdjęć? Cytuj
JDC Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2016 Wyszło trochę jak robione kalkulatorem, przepraszam. Czas przerzucić się na Ajfona 8 Cytuj
waski Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2016 Bardzo dziękuję wszystkim za miłe spotkanie, Serwacemu oraz pozostałym osobom, którzy się do tego przyczynili za organizację spotkania. Było naprawdę świetnie! Tradycyjnie więc, kto nie był nich żałuje. 4 Cytuj
maciato Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2016 Musiałeś napisać ostatnie zdanie? Poprosimy o więcej zdjęć. Cytuj
waski Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2016 Oczywiście, creme de la creme Cytuj
JDC Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2016 Również wszystkim dziękuję. Super doświadczenie poznać tyle świetnych osób i to zgromadzonych w jednym miejscu. Poza tym co innego podziwiać monki Krzyśka in persona niż tylko w dziale JBMDNS EDIT: A propos zdjęć - tylu fotografów było, a nie zdjęć ani widu ani słychu. Wiadomo gdzie i kiedy będą do obejrzenia? 1 Cytuj
4inHand Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2016 Dziękujemy BWB za organizację, salonowi Mercedes-Benz Sosnowiec za gościnność, klientom i entuzjastom za przybycie, a konkurentom za ciekawe dyskusje i okazję do poplotkowania! Pozdrowienia z Poznania - dojechaliśmy o północy 4 Cytuj
adrrianoo Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2016 Ja również chciałbym złożyć słowa podziękowania organizatorom oraz wszystkim zainteresowanym za stworzenie tak ciekawego eventu na śląsku. Pozdrawiam Adrian 1 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2016 Również miło spędzić spędziłem czas, w końcu miałem przyjemność poznać osobiście kulka osób, a także ponownie spotkać ludzi z okolic. No i miło było spotkać kilku monko-zboczeńców jak ja 1 Cytuj
kreatywny Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2016 Impreza rewelacyjna. Kogo nie było, niech żałuje Cytuj
damiance Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2016 Dziękuję wszystkim uczestnikom, partnerom za wspólne spędzenie tego sobotniego popołudnia. Na podsumowanie czas jeszcze przyjdzie, ale wydaje mi się, że wszyscy byli zadowoleni z imprezy w Mercedes-Benz, włącznie z gospodarzem. Wielkie podziękowania dla Serwacego, który przyjął na barki największą cześć prac związanych z przygotowaniami spotkania. @ 4inHand - impreza "after .." skończyła się grubo po Waszym przyjeździe do Poznania Co do zdjęć - był profesjonalny fotograf, a nawet dwóch - zdjęcia będą w przyszłym tygodniu. Za jakieś 2-3 tygodnie będzie film z imprezy. Poniżej kilka moich zdjęć cykniętych w chwilach wolnych od "wodzirejowania": Roman Zaczkiewicz ( szarmant.pl ) miał podczas eventu swój autorski występ dot. dress code. Obok - niestety nie widać na zdjęciu - eksponowany był Mercedes Romana rocznik (W123 coupe 80") Perfumeria Lulua ( lulua.pl ) cieszyła się dużym zainteresowaniem z uwagi na ciekawe, niszowe zapachy oferowane na wyłączność Tomek Miler ( spiritsandstyle.com ) w towarzystwie Konrada i Daniela z Patine (patine.pl ); nie tylko tutaj doszło do plotkowania wzmiankowanego przez 4inHanda Stoisko Benevento ( benevento.pl ); podczas eventu można było przymierzyć spodnie oraz porozmawiać z kompletną reprezentacją firmy, czyli Kasią i Zbyszkiem Nasz forumowy kolega Andrzej Olender znany bliżej jako Arsen ( theshine.pl ) na stoisku Patine zrobił pokaz patynowania lotników (parę wpisów wyżej jest zdjęcie tych butów) Panie Magdalena i Katarzyna, czyli zespół redakcyjny naszego partnera medialnego, magazynu Monogram ( www.monogram-mag.com ). Każdy z uczestników eventu dostał po egzemplarzu tego ze wszech miar wyjątkowego wydawnictwa. Zespół Miler Spirits & Style - świetnie zorganizowany i gotowy na każde pytanie klienta - oraz Kolega Serwacy Podczas imprezy zorganizowaliśmy - za sprawą naszego partnera medialnego chronos24.pl - konkurs zegarkowy; nagrodziliśmy 5 posiadaczy zegarków najlepiej kojarzących się z tematyką eventu Do tego pobieżnego przeglądu brakuje mi zdjęcia naszego partnera poszetka.pl - przypadek, że wśród tych kilku zdjęć nie uwieczniłem stoiska poszetki i ich szerokiej oferty - nasz zawodowy fotograf na pewno niczego nie przeoczył, czekajmy na zdjęcia 3 Cytuj
blekit Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2016 Ech, akurat początek czerwca mi wyjątkowo nie pasował żeby się wybrać, żałuję A poza tym, to może w końcu jakiś event we Wrocławiu? Cytuj
JDC Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2016 Próbowałem uchwycić dzieło Andrzeja w kolejnych etapach powstawania, ale tak szybko się z tym uporał, że nie zdążyłem ze zrobieniem zdjęć. P.S. Na event we Wrocławiu też bym się stawił Cytuj
adrrianoo Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Wiadomo już coś odnośnie zdjęć z imprezy? Cytuj
damiance Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 tak, właśnie je oglądam, fotograf nadesłał dzisiaj Musimy zrobić selekcję materiału i najciekawsze opublikowane zostaną pewnie jutro. Film powinien być w przyszłym tygodniu. pozdrawiam! D Cytuj
damiance Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2016 Niniejszym - pierwsza część zdjęć 6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi