Jump to content

Awangarda Klasycznej Elegancji - impreza BwB, 4 czerwca, Sosnowiec

damiance
 Share

Recommended Posts

Szanowni Forumowicze,

w imieniu Stowarzyszenia But w Butonierce oraz Mercedes-Benz Sosnowiec, zapraszam na pierwszą dużą imprezę BwB w województwie śląskim.

Spodziewamy się wielu interesujących atrakcji, które zaprezentują partnerzy tego eventu.

Południe Polski staje się ważne dla Stowarzyszenia, obecnie mamy tam dwóch członków wspierających BwB - Poszetkę i Benevento, którzy będą obecni na imprezie.

Jest to niepowtarzalna okazja do osobistego poznania się, wymiany opinii i przyjemnego spędzenia sobotniego popołudnia.

Do zobaczenia w Sosnowcu!

Damian

post-12-0-81307700-1464844426_thumb.jpg

• Upvote 6

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nowych użytkowników forum oraz wszystkich pozostałych, którzy nie mieli okazji widzieć imprez organizowanych przez nasze stowarzyszenie, zapraszam do obejrzenia filmów z poprzednich eventów:

https://www.youtube.com/user/BespokeSocialClub

Wszystkich zainteresowanych uczestnictwem w czerwcowej imprezie zapraszam do zgłaszania się.

Wszystkich zainteresowanych uczestnictwem w czerwcowej imprezie zapraszam do zgłaszania się.

Ludzie, Sosnowiec nie gryzie, zgłaszajcie się :)

Wszystkie opinie o Sosnowcu to mity nakręcone przez animozje pomiędzy Ślązakami a Zagłębiakami, które na szczęście odchodzą w przeszłość i większość traktuje je jako powód do żartów.

Ps. Do niedawna na murze przy wjeździe do mojej dzielnicy był napis: "hanysie, wjechałeś, nie wyjedziesz" :mrgreen:

• Upvote 7

Ludzie, Sosnowiec nie gryzie, zgłaszajcie się :)

Wszystkie opinie o Sosnowcu to mity nakręcone przez animozje pomiędzy Ślązakami a Zagłębiakami, które na szczęście odchodzą w przeszłość i większość traktuje je jako powód do żartów.

Ps. Do niedawna na murze przy wjeździe do mojej dzielnicy był napis: "hanysie, wjechałeś, nie wyjedziesz" :mrgreen:

Byłem kilka razy w Sosnowcu i nic mnie nie pogryzlo, także potwierdzam :)

Panowie mam pytanie co godziny rozpoczęcia imprezy - na którą się mamy stawiać? Kolejna sprawa - jak najlepiej dojechać z Katowic do Sosnowca żeby i do salonu było najbliżej? Mało zorientowany jestem, bo z Rybnika :) Może ktoś z forumowiczów wybiera się autem na imprezę i zabrałby ze sobą studenta :) ?

Panowie mam pytanie co godziny rozpoczęcia imprezy - na którą się mamy stawiać? Kolejna sprawa - jak najlepiej dojechać z Katowic do Sosnowca żeby i do salonu było najbliżej? Mało zorientowany jestem, bo z Rybnika :) Może ktoś z forumowiczów wybiera się autem na imprezę i zabrałby ze sobą studenta :) ?

Proszę Cię bardzo :) pełny rozkład jazdy z dworca pkp Katowice do Sosnowca. Najbliższym przystankiem jest Egzotarium.

http://rozklady.kzkgop.pl/index.php#/?start=37&koniec=1697&godzina=13&minuty=00&wyj_przyj=wyj&data=2016-06-04&czas_na_przesiadke=2