Krzysiek_W Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 Nie zawieziesz studenta? Nie mam już miejsca w moim zielonym autku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 Panowie, widzę humor dopisuje Tak trzymać! Dzięki Krzysiek za podpowiedź. P.S. Co do godziny rozpoczęcia to moje niedopatrzenie, przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 4 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2016 Reprezentuj godnie Rybnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reserved Napisano 4 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2016 Będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrrianoo Napisano 4 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2016 Najprawdopodobniej pojawię się z żoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 4 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2016 Sosnowiec jest cool ... przygotowania trwają 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2016 Fajnie było? Nie ma żadnych zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 4 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2016 Zaraz coś wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 4 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2016 Wyszło trochę jak robione kalkulatorem, przepraszam. Czas przerzucić się na Ajfona 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 5 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Bardzo dziękuję wszystkim za miłe spotkanie, Serwacemu oraz pozostałym osobom, którzy się do tego przyczynili za organizację spotkania. Było naprawdę świetnie! Tradycyjnie więc, kto nie był nich żałuje. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 5 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Musiałeś napisać ostatnie zdanie? Poprosimy o więcej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 5 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Oczywiście, creme de la creme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 5 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Również wszystkim dziękuję. Super doświadczenie poznać tyle świetnych osób i to zgromadzonych w jednym miejscu. Poza tym co innego podziwiać monki Krzyśka in persona niż tylko w dziale JBMDNS EDIT: A propos zdjęć - tylu fotografów było, a nie zdjęć ani widu ani słychu. Wiadomo gdzie i kiedy będą do obejrzenia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 5 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Dziękujemy BWB za organizację, salonowi Mercedes-Benz Sosnowiec za gościnność, klientom i entuzjastom za przybycie, a konkurentom za ciekawe dyskusje i okazję do poplotkowania! Pozdrowienia z Poznania - dojechaliśmy o północy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrrianoo Napisano 5 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Ja również chciałbym złożyć słowa podziękowania organizatorom oraz wszystkim zainteresowanym za stworzenie tak ciekawego eventu na śląsku. Pozdrawiam Adrian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Również miło spędzić spędziłem czas, w końcu miałem przyjemność poznać osobiście kulka osób, a także ponownie spotkać ludzi z okolic. No i miło było spotkać kilku monko-zboczeńców jak ja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 5 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Impreza rewelacyjna. Kogo nie było, niech żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 5 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Dziękuję wszystkim uczestnikom, partnerom za wspólne spędzenie tego sobotniego popołudnia. Na podsumowanie czas jeszcze przyjdzie, ale wydaje mi się, że wszyscy byli zadowoleni z imprezy w Mercedes-Benz, włącznie z gospodarzem. Wielkie podziękowania dla Serwacego, który przyjął na barki największą cześć prac związanych z przygotowaniami spotkania. @ 4inHand - impreza "after .." skończyła się grubo po Waszym przyjeździe do Poznania Co do zdjęć - był profesjonalny fotograf, a nawet dwóch - zdjęcia będą w przyszłym tygodniu. Za jakieś 2-3 tygodnie będzie film z imprezy. Poniżej kilka moich zdjęć cykniętych w chwilach wolnych od "wodzirejowania": Roman Zaczkiewicz ( szarmant.pl ) miał podczas eventu swój autorski występ dot. dress code. Obok - niestety nie widać na zdjęciu - eksponowany był Mercedes Romana rocznik (W123 coupe 80") Perfumeria Lulua ( lulua.pl ) cieszyła się dużym zainteresowaniem z uwagi na ciekawe, niszowe zapachy oferowane na wyłączność Tomek Miler ( spiritsandstyle.com ) w towarzystwie Konrada i Daniela z Patine (patine.pl ); nie tylko tutaj doszło do plotkowania wzmiankowanego przez 4inHanda Stoisko Benevento ( benevento.pl ); podczas eventu można było przymierzyć spodnie oraz porozmawiać z kompletną reprezentacją firmy, czyli Kasią i Zbyszkiem Nasz forumowy kolega Andrzej Olender znany bliżej jako Arsen ( theshine.pl ) na stoisku Patine zrobił pokaz patynowania lotników (parę wpisów wyżej jest zdjęcie tych butów) Panie Magdalena i Katarzyna, czyli zespół redakcyjny naszego partnera medialnego, magazynu Monogram ( www.monogram-mag.com ). Każdy z uczestników eventu dostał po egzemplarzu tego ze wszech miar wyjątkowego wydawnictwa. Zespół Miler Spirits & Style - świetnie zorganizowany i gotowy na każde pytanie klienta - oraz Kolega Serwacy Podczas imprezy zorganizowaliśmy - za sprawą naszego partnera medialnego chronos24.pl - konkurs zegarkowy; nagrodziliśmy 5 posiadaczy zegarków najlepiej kojarzących się z tematyką eventu Do tego pobieżnego przeglądu brakuje mi zdjęcia naszego partnera poszetka.pl - przypadek, że wśród tych kilku zdjęć nie uwieczniłem stoiska poszetki i ich szerokiej oferty - nasz zawodowy fotograf na pewno niczego nie przeoczył, czekajmy na zdjęcia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 5 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Ech, akurat początek czerwca mi wyjątkowo nie pasował żeby się wybrać, żałuję A poza tym, to może w końcu jakiś event we Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 5 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Próbowałem uchwycić dzieło Andrzeja w kolejnych etapach powstawania, ale tak szybko się z tym uporał, że nie zdążyłem ze zrobieniem zdjęć. P.S. Na event we Wrocławiu też bym się stawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrrianoo Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Wiadomo już coś odnośnie zdjęć z imprezy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 8 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 tak, właśnie je oglądam, fotograf nadesłał dzisiaj Musimy zrobić selekcję materiału i najciekawsze opublikowane zostaną pewnie jutro. Film powinien być w przyszłym tygodniu. pozdrawiam! D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Niniejszym - pierwsza część zdjęć 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi