damiance Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 Szanowni Forumowicze, w imieniu Stowarzyszenia But w Butonierce oraz Mercedes-Benz Sosnowiec, zapraszam na pierwszą dużą imprezę BwB w województwie śląskim. Spodziewamy się wielu interesujących atrakcji, które zaprezentują partnerzy tego eventu. Południe Polski staje się ważne dla Stowarzyszenia, obecnie mamy tam dwóch członków wspierających BwB - Poszetkę i Benevento, którzy będą obecni na imprezie. Jest to niepowtarzalna okazja do osobistego poznania się, wymiany opinii i przyjemnego spędzenia sobotniego popołudnia. Do zobaczenia w Sosnowcu! Damian 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 21 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 Nowych użytkowników forum oraz wszystkich pozostałych, którzy nie mieli okazji widzieć imprez organizowanych przez nasze stowarzyszenie, zapraszam do obejrzenia filmów z poprzednich eventów: https://www.youtube.com/user/BespokeSocialClub Wszystkich zainteresowanych uczestnictwem w czerwcowej imprezie zapraszam do zgłaszania się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 Będę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 Czy do wjazdu do Sosnowca potrzebny jest paszport? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 Jeżeli jesteś z Warszawy, to przecież w obrębie jednego miasta paszportów nie potrzeba 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 21 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 Czy do wjazdu do Sosnowca potrzebny jest paszport? wystarczy jakikolwiek dokument ze zdjęciem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2016 Wszystkich zainteresowanych uczestnictwem w czerwcowej imprezie zapraszam do zgłaszania się. Ludzie, Sosnowiec nie gryzie, zgłaszajcie się Wszystkie opinie o Sosnowcu to mity nakręcone przez animozje pomiędzy Ślązakami a Zagłębiakami, które na szczęście odchodzą w przeszłość i większość traktuje je jako powód do żartów. Ps. Do niedawna na murze przy wjeździe do mojej dzielnicy był napis: "hanysie, wjechałeś, nie wyjedziesz" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 23 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2016 Ps. Do niedawna na murze przy wjeździe do mojej dzielnicy był napis: "hanysie, wjechałeś, nie wyjedziesz" U mnie był taki napis 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2016 Z kolei ja słyszałem, że w Sosnowcu kisiel jedzą widelcem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 26 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2016 Ludzie, Sosnowiec nie gryzie, zgłaszajcie się Wszystkie opinie o Sosnowcu to mity nakręcone przez animozje pomiędzy Ślązakami a Zagłębiakami, które na szczęście odchodzą w przeszłość i większość traktuje je jako powód do żartów. Ps. Do niedawna na murze przy wjeździe do mojej dzielnicy był napis: "hanysie, wjechałeś, nie wyjedziesz" Byłem kilka razy w Sosnowcu i nic mnie nie pogryzlo, także potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 26 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2016 A może wrócimy do meritum, bardzo proszę Długo mnie nie było, tęskniliście ? Oczywiście będę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 26 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2016 Również planuję się pojawić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 31 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2016 zapraszam niezdecydowanych udział można zgłosić również przez FB: https://www.facebook.com/events/1739485563003361/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 31 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2016 Jak na razie to wielu nas nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 31 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2016 Będę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 31 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2016 @ Krzysiek_W - Fakt, aktywność zza klawiatury jest przeważającą formą, na niekorzyść tej w terenie z cała pewnością Śląsk i Zagłębie stać na większą reprezentację forumową. Czołem Arsenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 31 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2016 trudno, w kilkuosobowym gronie pojeździmy sobie mercedesami po mieście - też będzie fajnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 31 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2016 Nooo ... Krzysiek - zdradziłeś jedną z niespodzianek! skoro tak, to tylko dodam, że poniżej E nie schodzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 31 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2016 raczej poniżej A. AMG 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 31 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2016 Koledzy, news z ostatniej chwili - do grona partnerów naszej imprezy dołączył: Miler Spirits & Style http://spiritsandstyle.com/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 31 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2016 Będę z małżonką. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 1 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2016 nie mogło Was zabraknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 Panowie mam pytanie co godziny rozpoczęcia imprezy - na którą się mamy stawiać? Kolejna sprawa - jak najlepiej dojechać z Katowic do Sosnowca żeby i do salonu było najbliżej? Mało zorientowany jestem, bo z Rybnika Może ktoś z forumowiczów wybiera się autem na imprezę i zabrałby ze sobą studenta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 Tak jak napisano na plakacie g.14.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 Panowie mam pytanie co godziny rozpoczęcia imprezy - na którą się mamy stawiać? Kolejna sprawa - jak najlepiej dojechać z Katowic do Sosnowca żeby i do salonu było najbliżej? Mało zorientowany jestem, bo z Rybnika Może ktoś z forumowiczów wybiera się autem na imprezę i zabrałby ze sobą studenta ? Proszę Cię bardzo pełny rozkład jazdy z dworca pkp Katowice do Sosnowca. Najbliższym przystankiem jest Egzotarium. http://rozklady.kzkgop.pl/index.php#/?start=37&koniec=1697&godzina=13&minuty=00&wyj_przyj=wyj&data=2016-06-04&czas_na_przesiadke=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi