Zajac Poziomka Napisano 7 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2016 W pewnych sytuacjach i branżach - jak najbardziej, w innych nie. Oczywiście masz rację, użyłem hiperboli, czasem "ciuszki" są ważne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 Spokojnie, tylko na początku (po zmianie wizerunku) może być ciężko, potem otoczenie się przyzwyczaja i już nie zwraca uwagi. Za to płeć piękna reaguje zawsze pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 Spokojnie, tylko na początku (po zmianie wizerunku) może być ciężko, potem otoczenie się przyzwyczaja i już nie zwraca uwagi. Częściowo może tak, ale to nie do końca prawda. Powiedziałbym, że zapewne mocno zależy jednak od branży. Moja "nie wybacza", nawet po dłuższym czasie Za to płeć piękna reaguje zawsze pozytywnie A to akurat prawda, a przynajmniej nic mi nie wiadomo o negatywnych reakcjach z tej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Po Zachodnim Internecie od paru dni krąży taka historia: https://heatst.com/life/intern-dress-code-petition-is-why-everyone-hates-millennials/ W skrócie: grupka stażystów została wyrzucona z firmy za bunt przeciw obowiązującemu tam "dress code", ale warto przeczytać całość, bo kontekst okazuje się nieco komediowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Z tymi mileniasami to chyba taki nowy sposób narzekania starszych ludzi na to, że jest gorzej niż kiedyś - od tysięcy lat jest tylko gorzej niż było kiedyś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi