orukasek Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Poszukuję dobrego zegarmistrza w Warszawie, któremu mógłbym powierzyć na serwis mojego Rolexa Oyster Perpetual. Proszę o polecenie tylko sprawdzonego człowieka, który będzie wiedział co robi. Z góry dzięki za wszelkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Zbigniew Bronowski, Piękna 47 - robi JLC Rolexy, Zenithy i wiele innych marek z tej półki. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malwes Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 Ja mam dwa stare zegaki - stareńki Atlantic i Rodania, po moim nieżyjącym już tacie. Chciałabym je odświeżyć i je nosić. Zpróbuję dotrzeć na tą piękną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 Nie jestem pewien czy powyższy adres jest odpowiedni dla Atlantica i Rodanii. Inny adres który warto sprawdzić to Głowaccy na Złotej: http://www.glowaccy.com.pl/oferta.php @eye_lip pls popraw mnie jeżeli się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 21 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2019 Cześć, miałbym prośbę o zarekomendowanie serwisu dla Longines i Seiko w Warszawie? @eye_lipjakieś może sugestie z Twojej strony? Czy orientujecie się czy ceny serwis autoryzowany przez zegarkowego producenta vs zegarmistrz są znacząco inne? Zegarki mi nie trzymają rezerwy chodu i mają opóźnienia dobowe, stąd potrzeba serwisu. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 13 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2019 Dla zainteresowanych, Longines wylądował u wspomnianego wyżej zegarmistrza Zbigniewa Bronowskiego i po serwisie chodzi idealnie. Serwis tani nie jest, ale tańszy niż w centrum serwisowym Swiss Group na Marynarskiej i wg uzyskanej informacji jego cena nie zależy od marki zegarka. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gump Napisano 31 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2020 W dniu 13.04.2019 o 14:28, Dan napisał: Dla zainteresowanych, Longines wylądował u wspomnianego wyżej zegarmistrza Zbigniewa Bronowskiego i po serwisie chodzi idealnie. Serwis tani nie jest, ale tańszy niż w centrum serwisowym Swiss Group na Marynarskiej i wg uzyskanej informacji jego cena nie zależy od marki zegarka. Potwierdzam kunszt Pana Zbigniewa z Pięknej. Byłem tam ze swoją Omegą. Koszt zależy nie tylko od marki, ale i werku oraz ilości komplikacji (chrono etc.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renty Napisano 27 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2022 Piszecie o znacznym koszcie serwisu i zastanawiam się ile to właściwie jest. Spodziewałem się kwoty ok. 500-600 zł, a dostałem właśnie czterocyfrową wycenę za serwis starej omegi z naciągiem automatycznym. Kwota serwisu pokrywa 50% wartości zegarka. Czy jest to rynkowa cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2022 Jeśli to firmowy serwis to normalna kwota. A to czy pokrywa 10,50, czy 150 proc ceny zegarka to nie ma znaczenia dla tego kto robi serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renty Napisano 27 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2022 Nie jest to serwis firmowy. U jednego z warszawskich zegarmistrzów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2022 Jeśli to zwykły trzywskazówkowy automat to 1000pln to raczej górna granica i wysoko, ale też nie wiadomo co było do zrobienia, często na serwisie wychodzi sporo rzeczy do zrobienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 23 Październik Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik Mogę polecić do prostych rzeczy na pewno zegarmistrza przy Puławskiej 96 - robiłem tam naprawę kwarcowej damskiej Certiny. Jeśli ktoś ma doświadczenia z tego miejsca z serwisem zegarków mechanicznych i bardziej skomplikowanych, to będę wdzięczny za potwierdzenie lub podważenie tego miejsca. Zegarmistrz. Trzosek Henryk i Syn Puławska 96, 02-620 Warszawa https://zegarmistrznapulawskiej.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi