pawlik Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Dziękuję za wyróżnienie i gratulacje dla wszystkich uczestników! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnie Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Również dziękuję bardzo za wyróżnienie. Na prawdę bardzo ciekawy, kreatywny konkurs oraz świetny pomysł z krzyżówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Ogłaszam, że finaliści otrzymali następujące nagrody: AdamM: portfel Igor Allbryk: książka LV astaroth: etui Skalpel jasnobrązowe Dark: książka LV Dziaku: etui Skalpel granatowe johnie: brelok Machiavelli: etui na karty Marcous: etui na klucze Pepo: pasek szerszy Pawlik: pasek węższy Zgodnie z Regulaminem, proszę o kontakt emailowy w sprawie wysyłek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Gratulacje dla zwycięzców, podziękowania za dużą ilość zgłoszeń 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Dziękuję za zorganizowanie konkursu i gratuluje pozostałym uczestnikom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allbryk Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Dziękuję - organizatorom i nagród fundatorom! Gratuluję - nagrodzonym uczestnikom! Pozdrawiam - wszystkich! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 13 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 Również gratuluję wszystkim zwycięzcom, wszystkie wyroby kaletnicze wysłałem w piątek, możliwe że już jutro część uczestników otrzyma swoje nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Faktycznie, dzisiaj przyjechał listonosz. A pasek już w użyciu Jeszcze raz dzięki BwB za ciekawy konkurs i fajną nagrodę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Również do mnie listonosz zawitał dziś z prezentem od MK Leathers. Podziękowania dla organizatorów i naszych forumowych artystów za perfekcyjne nagrody! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 listonosz dzis dostarczył etui na klucze GB LEATHER .Piękna robota, wspaniała skóra w czekoladowej barwie. Ciekawi mnie jaki to rodzaj skóry... Dziękuję . Pozdrowienia dla Andrzeja. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamM Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Do mnie wczoraj dotarł portfel I76. Nie mam bladego pojęcia co to za skóra, ale portfel wygląda po prostu świetnie! Jeszcze raz dziękuję za wyróżnienie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Ja jeszcze niecierpliwie wyczekuję listonosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Z tego co widzę po listach to jedynie dwie paczki nie dotarły do adresatów, widnieje że są awizowane. Napisz na priv swoje dane to sprawdzę i podam numer listu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 nie wiem czy pasuje do czarnej tarczy, ale co tam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Jeszcze raz dziękuję za organizację konkursu i wyróżnienie. Jasnobrązowe etui Skalpela jest świetne, zmobilizowało mnie do poszukiwania bardziej godnych okularów przeciwsłonecznych 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi